Aan alle mensen die hier negatieve reviews posten over trage leveringen. Realiseer je nou eens de situatie. DealExtreme zit in China. Alles komt per boot naar NL. Dat duurt onder normale omstan... Toon meer
Oplichting eerste klas Had een tube clock besteld, zgn. 1+1 o.w.v. black friday. Afbeeldingen bij bestelling waren van hout, geleverd materiaal is zeer goedkoop plastiek : brol. Dit in een mi... Toon meer
Helaas dezelfde ervaring als vele anderen... Een droogrek besteld, 1+1 gratis en een uitschuifbare douche stang geleverd gekregen. Op zoek naar het filmpje om bewijs te vergaren... natuurlijk niets me... Toon meer
Vandaag mn bestelling ontvangen, 1 dec besteld. Het moesten 2 wasrekken zijn, maar een lullig stangetje ontving ik. Allemaal uit China, ik bestel niets meer via deze site. Bah wat een oplichters
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Online shopping from a huge selection of Cool Gadgets at the Right Price - Site-Wide Free Shipping; Buy LED & Xenon flashlights, computer parts and peripherals, ipod accessories, NDS accessories, R4, M3, X9, AK2, DSTT DS Flash Carts, and get tips and reviews, cheap gadgets at DealExtreme.com.
Laatste tijd onbereikbaar
In het verleden regelmatig besteld, met redelijke ervaringen, shipping duurt lang, en ik had een aantal keer schade vanwege slechte verpakking, maar altijd aangekomen en schade netjes vergoed. Helaas is het tegenwoordig minder. Nadat de storecredit vrijwel onbruikbaar is geworden, en er niet meer wordt gereageert op klachten via het systeem is nu ook de email van de klanterservice niet meer bereikbaar.
Voorzichtigheid is geboden!
Oplichting
Geen levering na 2 maanden, geen contact, geld weg. Niet bestellen!
Heb er ook verschillende gsm gekocht…
Heb er ook verschillende gsm gekocht vroeger , maar nu wacht ik al 5maand op een gsm , geen antwoord op reactie..
Kan ook de service langs geen kanten bereiken, verloren zaak vrees ik
Customer service is opgeheven
Customer service is opgeheven, een ticket met klacht maken kan niet meer. DX op facebook reageert niet.
Ik wacht al maanden op een bestelling
Ik wacht al maanden op een bestelling. Ook had ik betaald voor een expres levering maar helaas nog steeds niks ontvangen.
De eerste paar keer kreeg ik als antwoord dat ik nog 2 weken moest wachten . Na een tijdje was ik er klaar mee en wou ik mijn geld terug , helaas heb ik nog steeds geen reactie gehad en die ga ik ook niet krijgen heb ik het idee.
Bestel dus niks op Dealextreme !
Koop er niet Oplichters
Koop er niet ik heb gelukkig niet heel veel betaald maar op mail wordt niet gereageerd.
Ik ben bang dat ik mij geld kwijt ben, wacht nu al 2 maanden.
Gelukkig met Paypal betaald die hebben mijn geld geretoneerd
Order summary Small DIY Polishing Machine
Order summary
Small DIY Polishing Machine × 1
10 X MATCHING STRIP(330*30) besteld een tijd geleden maar onlangs aleen de slijpbanden ontvangen maar geen machine, vaag
mail gestuurd maar geen reactie
wachten maar weer
geen bestelling plaatsen
Drone besteld AD €170 inclusief snelle verzending ad €16. Opgegeven levertijd was 5-11 dagen. Na 30 dagen nog niks. Op navraag reageren ze niet, je ontvangt trackingnumners die nergens te traceren zijn.
Kortom , dubieus allemaal. Gevraagd om de order te cancellen en geld terug maar hier word totaal niet op gereageerd
Ik zou hier never nooit meer iets bestellen
Te vertrouwen
Ik zal mijn mening moeten herzien. Product is hoewel te laat, netjes bezorgt.
Ik heb in de loop van de jaren…
Ik heb in de loop van de jaren verschillende keren by Deal Extreme gekocht. Howel het altijd wel een paar weken duurde om de produkten te ontvangen ging het altijd goed.
Ik heb in Augustus enkele produkten besteld en nu 3.5 maanden later nog niets onvangen. Ze bevestigen dat het paakje terug gestuurd is maar zolang ze het niet onvangen hebben doen ze niets.
Customers service blijkt niet een oplossing na te streven.
Ik ga hier niet meer bestellen. Produkten niet ontvangen doet goede prijzen teniet.
M.vr.gr. Ronald
spam spam spam elke dag opnieuw van hun…
spam spam spam elke dag opnieuw van hun gezever
durf er niet op klikken voor mij uit te schrijven
ik denk eerder dat het f¨¨*** smeerlappen zijn die mijn pc willen hacken wat een bende klootzakken die franse lullige spamwhores
in plaats van Deal extreme kunnen ze de…
in plaats van Deal extreme kunnen ze de naam beter veranderen in Delay extreme. De telkens terugkomende verklaringen voor de vertraging hebben te maken met het terugkomen van pakketjes bij de douane, welke dan vervolgens opnieuw opgestuurd worden en daarna nog 2 of 3 keer retour gaan. Zo kun je maanden wachten totdat je iets of helemaal niets ontvangt.
Ik heb hier vooral afgelopen jaar last van, voorgaande jaren was de verzending en afhandeling veeel sneller.
Ik heb hier in 't verleden meerdere…
Ik heb hier in 't verleden meerdere keren een zeer degelijk fietslicht van Singfire gekocht en altijd kwam het artikel netjes aan na ongeveer een 5-tal weken. Onlangs echter kocht ik voor een kennis 2 x hetzelfde fietslicht en het is nooit aangekomen. Vervolgens kocht ik nog een degelijke hoofdlamp en deze is ook nooit toegekomen. Een paar maanden later kocht ik opnieuw een Singfire-fietslicht en daar ben ik ondertussen ook al 3 maanden op aan 't wachten. Waarschijnlijk komt het ook nooit meer aan. Volgens hun zou de fout bij onze Post liggen, maar dat kon ik nog geloven als het eenmalig zou gebeuren, maar geen 3 keer. Dus als je hier iets wil kopen, koop het nooit met de standaard en kosteloze verzending want dan heb je geen trackingnummer. Betaal liever een paar euro meer, zodat je het artikel helemaal kan volgen...
DX reageert niet op verkeerd verstuurd artikel
Contact met verkoper is niet mogelijk en geen reactie op bericht via site naar customer service van DX. Nooit meer bij DX bestellen, AliExpress is veel beter: opgeven van evaluatie, mogelijkheid om contact te leggen met AliExpress en/of verkoper.
best goed
best goed
ik heb een mirror cube besteld en is aangekomen maar natuurlijk neemt het wel wat tijd want je zou het beter correct doen anders is het wel verspilling het heeft bij mij bijna een maand geduurd maar heeft mij gesuprised en ziet er nog beter uit dan op de foto ik he dit besteld vanuit West-Vlaanderen in België dus voor een maan d van China naar België dat kan ik wel begrijpen
afschuwelijke a-sociale oplichters
afschuwelijke a-sociale oplichters
niet alleen de levertijd is een leugen,
je krijgt het gewoon niet !
Koop hier niet, je wordt opgelicht !
Je e-mail wordt niet beantwoord en onderhand wordt ik blij als hier een bom wordt op gegooid !
Geen reactie, geen klantenservice, waardeloos bedrijf!
In oktober de sport camera uitgeprobeerd, waarna bleek dat het knopje niet goed werkte. Eind oktober 2018 hierover contact opgenomen via hun ticket systeem en hier netjes een bericht op gehad dat ze een filmpje wilde ontvangen.
Prima, dus filmpje gestuurd per email en een bericht via het ticket systeem.
Vervolgens geen enkele reactie meer ontvangen, na diverse berichten via het ticket, via facebook en via de mail....helemaal niks. Zijn nu inmiddels 4 maanden verder.... en nog niks....
DUS HIER NIKS KOPEN! Waardeloze service!!!
na 11 weken eindelijk pakje…
na 11 weken eindelijk pakje ontvangen.betaald op 23-11-2018 en verzonden op 25-12 -2018 maar blijven liggen bij douane malaysia en nadien nog 2 weken bij douane in belgie.
Goede prijzen maar waardeloze klantenservice
Jaren geleden een aantal bestellingen gedaan bij DX en ondanks de lange levertijden was ik daar tevreden over. Nu weer iets besteld maar nooit ontvangen. Hierop had ik een bericht gestuurd en na 6 dagen (terwijl ze beweren binnen 24h te reageren) kreeg ik eindelijk een reactie. Hierin werd ik gerust gesteld met de belofte dat ik mijn geld terug zou krijgen als ik niets had ontvangen. Ook vroegen ze of ik het Paypal geschil wilde sluiten dat ik inmiddels had geopend. Uiteraard ging ik hier niet mee akkoord want als je dat doet kan je fluiten naar je geld. Inmiddels hebben ze ruim een week niet meer gereageerd. Het is nu aan Paypal om de zaak te beoordelen en hopelijk krijg ik via hen mijn geld alsnog terug. Wat je ook doet, bestel niet bij DX met iDeal want als het mis gaat ben je je geld kwijt. Paypal biedt ten minste nog kopersbescherming.
UPDATE: Nog altijd niets gehoord van DX maar gelukkig is het pakje vandaag na ruim 2 maanden aangekomen.
Order van 10 december 2018
Order van 10 december 2018 tot dusver nog niets ontvangen.
Krijg vanaf eind december tot heden op geen enkele manier reactie van ze.
Update: Pakketje na 58 dagen ontvangen, helaas slecht verpakt en enige schade