De Plintenconcurrent Reviews

TrustScore 5 uit 5

4,8

Mooie plinten superstrak gelegd door Jan en zijn collega en ook netjes afgekit. Jan denkt goed mee en is ook nog eens heel relaxed en betrouwbaar.

Gisteren zijn onze plinten geplaatst door Jan van Plintenconcurrent. Hij heeft echt supernetjes gewerkt samen met Bas. We hadden woensdag gebeld voor een offerte en donderdagochtend gebeld dat we akko... Toon meer

Zeer professionele werkwijze. Komen afspraken na. Zijn op tijd. Zijn zeer pro actief in het kosteloos oplossen van door een verhuizing veroorzaakte schade aan een plint. Geven snel relevante advieze... Toon meer

Hele fijne service! Na een kort telefonisch overleg, waarin we zeer deskundig advies mochten ontvangen konden we tot een goede keuze komen. Toen er iets bleek te missen bij de levering stond er 10 min... Toon meer

1. Vloerenlegger

Wij zijn dé specialist in het plaatsen van MDF plinten!

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Aanrader, zeer tevreden.

Zeer vriendelijke, kundige medewerkers. De plinten waren snel en netjes gemonteerd.
Mooie kwaliteit plinten, het ziet er weer super uit.
De Plintenconcurrent is een echte aanrader!

12 november 2018
Logo De Plintenconcurrent

Antwoord van De Plintenconcurrent

Beste Trudie,

Bedankt voor de positieve review:)

Vriendelijke groet,
Linda

Tevreden!

Vriendelijk personeel en denken met je mee/geven advies. Wij hebben een oud huis met ongelijke vloer. Ze stelden hier ons vooraf over op de hoogte. Desalniettemin hebben ze het mooi kunnen afwerken. Zeker een aanrader!

12 november 2018

De heren van De Plintenconcurrent…

De heren van De Plintenconcurrent verstaan hun vak. Ze konden snel aan de slag, hebben mijn plinten heel netjes bevestigd en lieten geen rommel achter. Geen voorrijkosten ook, bedankt mannen!

25 oktober 2018

Top bedrijf!

Deze super vriendelijke mannen hebben mij enorm goed geholpen. Alles was volgens de afspraak en het was voor een goeie prijs!

25 oktober 2018

Netjes geplaatst volgens afspraak…

Netjes geplaatst volgens afspraak keurige heren.
Gevraagd of ze de bovenkant wilde afkitten ivm het hele slechte stucwerk hebben ze zeer netjes gedaan en helemaal gratis top service👍🏻

24 oktober 2018

Goeie service

Een mooie oplevering naar al onze tevredenheid, maar waar we vooral over te spreken zijn is..... na maanden later dat we constateerde dat er een klein gebrek bleek, volgende er een snelle en vriendelijke communicatie met een oplossing naar wens. Een aanrader!

17 oktober 2018

Het maakt het huis echt af!!!

Het maakt het huis echt af!!!

Via vrienden bij De plintenconcurrent terecht gekomen... Wij hadden het resultaat bij vrienden van ons gezien en waren meteen enthousiast. Offerte via de site opgevraagd en die volgde lekker snel 😀 ook de uitvoering kon op korte termijn ingepland worden en het resultaat is echt geweldig!!! We zijn er zo blij mee.. Het maakt het huis echt af.. Zeker een aanrader 👍.. Mannen bedankt!!!!

15 oktober 2018