Slecht, klantenservice van niks. Ze maken zelf een fout door verkeerde kamer te reserveren en dan geven ze jou de schuld. Moeilijk bereikbaar, spreken geen Nederlands
Fijne site om te gebruiken en veel keus bij het boeken van een hotel. Het enige wat jammer is, is dat je maar max voor 3 kamers tegelijk kan boeken. Meerdere kamers en personen tegelijk is niet mogeli... Toon meer
Snel iemand aan de telefoon. Geven gelijk hun extention nummer als je dezelfde persoon wilt spreken. Ik had problemen op 'goede vrijdag', ik had mijn betaling gedaan, maar mijn bank deed geen beta... Toon meer
We gaan al jaren met destinia op reis beste prijs heel correct bij,annulering krijg je altijd je centjes rap terug , Maar ze zouden wel eens een korting bon in je mail mogen stoppen na jaren trouwe k... Toon meer
En la Agencia de Viajes Online Destinia.com le ofrecemos las mejores ofertas en hoteles, vuelos, apartamentos, alquiler de coches y cualquier servicio relacionado con los Viajes. 902 303 555
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reservering ging heel soepel. Overzichtelijk. Bevestigingsmail meteen ontvangen. Prima site

Antwoord van Destinia
Een reservering gemaakt en geld afgeboekt. Aangekomen in het hotel was er geen reservering aanwezig. Uren gewacht aan de telefoon en niet geholpen. Ik raad ze zeker af, ze zijn inderdaad goedkoper dan andere sites; maar soms is goedkoop duurkoop! Spijtig hoe alles is gelopen!

Antwoord van Destinia
booking hotel BB disney ( jul 22) perfect verlopen aan een zeer goede prijs. Volgende booking is reeds een feit bij destina. Zeker een aanrader aan sterke prijzen.

Antwoord van Destinia
Klantvriendelijke site & app. Makkelijk en overzichtelijk. Goedkoper dan de aanbieders in Nederland en andere.
Diverse betaalmogelijkheden, zelfs Klarna!
Wellicht mogelijkheid om uit te breiden en tickets ( dagtochten/ pretparken etc) aan te bieden.
Je kunt hotels boeken, vluchten en autoverhuur.
Tot de volgende boeking.

Antwoord van Destinia
Prima website en goede prijzen en communicatie. Aanrader!

Antwoord van Destinia
Makkelijk boeken, en veeeeeel goedkoper dan booking.com
Aanrader.

Antwoord van Destinia
Gaat vrij vlot en duidelijk. Is merkelijk goedkoper dan voor ons de meest gebruikte reisbureaus. Is de 2 keer dat ik hier boek. Het enige nadeel is dat je je vluchten elders moet boeken maar met hun prijzen doe je dat graag.

Antwoord van Destinia
Hele goede service. Onze standaard kamer was niet meer beschikbaar. Destinia heeft ons gebeld om ons te vertellen dat we gratis upgrade krijgen naar een Deluxe kamer.

Beste deal !
Hotel was stukken goedkoper dan op andere sites

Antwoord van Destinia
Deze accomodatie is geen 5 sterren waard. Verouderde tafels en stoelen.
Beperkte keuze in eten.
Dit zijn mijn eerste indrukken van iemand die toch een en al gezien heeft.

Antwoord van Destinia
Vergeleken met andere online boekingswebsite is destinia veel voordeliger. 2x boeking gemaakt en per boeking 200 eur goedkoper.

Antwoord van Destinia
Achter alle problemen die wij op onze bestemming Destinia ons steeds bijgestaan tot de laatste momenten. Het enige minpunt was dat ik in een niet Europees land was en dat de telefoonrekeningen opliepen. Na mijn verlof heeft Destinia meer dan verwacht alles terug in orde gebracht. Ik zal zeker en vast nog meer met Destinia boeken.
Alvast