deWinkel.nl Reviews

3,3

Artikel was "direct leverbaar" volgens website. Na aantal dagen mail gestuurd waar artikel bleef. Kwam geen antwoord op. Week erop gebeld. Artikel moest nog van leverancier komen. Kon paar dagen d... Toon meer

Via de chatfunctie van de website kon ik heel makkelijk iemand bereiken om mijn vragen te beantwoorden! De volgende dag kreeg ik mijn bestelling al thuisgeleverd! Ook nadien toen ik dacht dat het nie... Toon meer

Jullie vragen mij om een beoordeling terwijl ik nog steeds aan het wachten ben op mijn product. Jullie verwachte levertijd klopt voor geen meter, en terwijl ik ruim van te voren het product heb bestel... Toon meer

Nadat ik mijn bestelling 's maandagsmorgens geplaatst en betaald had kreeg kort daarna 'n email met de mededeling dat 1 onderdeel niet op voorraad was maar donderdags in huis en alles vrijdags ve... Toon meer

Gemiddeld

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Samyang lens station

Op de website stond een Samyang naar Canon RF lens station als direct leverbaar. Daar deze op dit moment overal uitverkocht was, heb ik gebeld of dat wel klopte. Volgens de mevrouw die ik aan de lijn kreeg hadden ze hem niet zelf op voorraad maar wel bij hun toeleverancier. Dat heeft ze nog gecheckt en bevestigd. Geen een idee wie de toelerancier was, want bij Samyang zelf was deze ook niet op voorraad.
Na drie dagen werd deze thuis bezorgd.

22 december 2020

5 sterren voor dewinkel.nl, dé ster zelf

Ik bestel 3 dagen vóór kerstdag 3 softboxen JJC RSB L softbox flashes, te verzenden naar mijn thuisadres in België. Ik heb die absoluut nodig op maandag 4 januari. De softboxen zijn enkel bij de hoofdverdeler voor Nederland beschikbaar, maar daar kan men deze niet naar dewinkel.nl versturen vóór de eerste week van januari. Op ouderwets klantvriendelijke en empathische wijze rijdt Marloes van dewinkel.nl 's anderendaags zelf naar de invoerder, om daar mijn softboxen hoogstpersoonlijk af te halen. Ze komt weer in haar winkel en belt mij onmiddellijk op, om de softboxen onmiddellijk naar mij toe te sturen, want ze laat de koerier van DHL efkes wachten totdat ze mijn bevestiging kreeg.
Als hier 1 iemand durft te klagen over de klantvriendelijkheid, de empathie, de persoonlijke inzet en de korrekte afhandeling, dan mag die mij dat eens trachten uit te leggen.
Van mij krijgt dewinkel.nl in ieder geval de aller-aller-allerhoogste score.

22 december 2020

Niet tevreden

Geen fijne webshop,, niet het juiste artikel gekregen. Verzendkosten en retourneren duurder dan artikel.

7 december 2020

Fijn om direct feedback van een…

Fijn om direct feedback van een medewerker te krijgen betreffende de verwachtingen gezien het nogal lastig is aan het product te kunnen komen en leveren. Aan verwachtingen werd vervolgens ook nog voldaan. Top!

23 oktober 2020

Goede prijs en levering. Privacy is minder.

Goede prijs, levering op de aangegeven datum. Goede info via de telefoon voor de aankoop.

De website van dewinkel.nl kan wel wat onderhoud gebruiken.

Niet fijn dat mijn email adres doorgegeven wordt aan trustpilot ! Ik zie liever een mail van dewinkel.nl met een link naar trustpilot. Dan heb ik zelf de keuze of trustpilot mijn mail adres krijgt.

5 augustus 2020

Een top bedrijf denkt in oplossingen

Een top bedrijf zelfs als het een keer niet mee zit staan ze voor je klaar dat maak niet zo vaak meer mee.
Even uitleg van de stelling als het niet mee zit.
Ik had een lenzen en zonnekap set gekocht wel een beetje krap voor mijn vakantie maar volgens de levering voorwaarde zou deze precies op tijd binnen komen als alles goed zou gaan maar je begrijp het al dat deze net niet aan de orde was i.v.m covid19.
Kleine tegenvaller.
Toch even gebeld en het uitgelegd ook zij vonden het zeer vervelend.
Samen naar de mogelijkheden gekeken en gevonden.
Ze hebben het naar mij vakantie adres gestuurd een prima oplossing ook nog zonder extra kosten na 2 dagen binnen.
Ik heb er de rest van mijn vakantie mee kijken werken.
Kijk aan zo bedrijf heb je wat ze denken in oplossingen en zien geen beren op de weg.
Ik kan alleen zeggen top gaat op de weg door.

26 juli 2020

Super geregeld

Super geregeld. Of product op voorraad was bij leverancier werd tijdens chat met Alex meteen gecheckt. Daarna binnen 2 werkdagen in huis. Top service.

2 juni 2020

Statief

Bij onze bestelling zou iets extra's geleverd worden, maar het zat er niet bij toen het pakket geleverd werd. Eerst moeten bellen, maar toen werd het wel heel snel nageleverd.

2 juni 2020