Artikel was "direct leverbaar" volgens website. Na aantal dagen mail gestuurd waar artikel bleef. Kwam geen antwoord op. Week erop gebeld. Artikel moest nog van leverancier komen. Kon paar dagen d... Toon meer
Nadat ik mijn bestelling 's maandagsmorgens geplaatst en betaald had kreeg kort daarna 'n email met de mededeling dat 1 onderdeel niet op voorraad was maar donderdags in huis en alles vrijdags ve... Toon meer
Brinkstraat 14, 9411KM, Beilen, Nederland
- 0593-582525
- info@dewinkel.nl
- www.dewinkel.nl
Besteld en snel geleverd binnen 2 dagen…
Besteld en snel geleverd binnen 2 dagen goede service.
Heel goede service!!
Via de chatfunctie van de website kon ik heel makkelijk iemand bereiken om mijn vragen te beantwoorden! De volgende dag kreeg ik mijn bestelling al thuisgeleverd! Ook nadien toen ik dacht dat het niet functioneerde, werd ik heel vriendelijk verder geholpen en bleek het toch heel goed te werken!
Dankjewel ! Top service! En heel vriendelijke begeleiding en opvolging!
Goede service tegen lage prijs
Recent een stabilisator gekocht voor mijn action cam. Binnen een dag geleverd tegen de laagste prijs. Erg tevreden.
vakkundig en correcte afhandeling.
Ik heb nog geen beroep hoeven te doen op de service van de winkel.nl omdat de camera die ik heb gekocht vlekkeloos functioneert ( nikon p310), maar ik denk dat het allemaal wel goed zit. De site komt een beetje bedaagd over, maar ze weten wèl waar ze het over hebben en dat is het belangrijkste. Ik zou zeker nog eens bij hun artikelen bestellen.
UItermate tevreden!!
Na een bericht van "de Winkel.nl" dat de bestelde computer niet meer leverbaar was, kreeg ik een (beter) alternatief voor dezelfde prijs aangbeoden. Deze heb ik geaccepteerd en de bestelling is geheel conform mijn wensen op tijd geleverd. Ik kan niet anders zeggen dat "de Winkel.nl" er een klant bij heeft gekregen voor wat betreft bestellingen in de toekomst.
mvg
rob adney /dec 2012
wat een snelle levering.
Het voordeel was wel dat ik precies wist wat ik moest hebben. Alleen bij DeWinkel hadden ze het. Na betaling een zeer snelle en correcte levering. Ik ben helemaal blij met mijn aankoop......☺
was erg tevreden me de bestelling en levering
was erg tevreden met de afhandeling van de bstelling
Iets niet alledaags zoeken - vinden bij Trustpilot - bestellen - vlot in huis en tevreden.
Wij waren op zoek naar een daglicht lamp. Ideaal om onder te werken en vooral
bij somber weer! In onze stad nergens te koop, dus zoeken op internet. Hoera,
gevonden bij deWinkel.nl en wat nog fijner was.....? De lichtsterkte was veel meer
en toch nog goedkoper dan waar de lamp elders aan geboden werden!
Zo zijn zie bij deWinkel.nl een tevreden klant rijker.
Voor herhaling vatbaar.
Vriendelijke groeten,
M.E. Van der Wolf- Margadant
Correcte en snelle levering van mijn bestelling.
Tevreden over de wijze waarop en hoe de bestelling werd afgehandeld.
Vriendelijk, en correct geholpen
directe duidelijke betrouwbare informatie, zeker een aanrader
Voortreffelijke service en waar voor uw geld
Ik kan deWinkel zeer sterk aanbevelen. Men neemt snel en persoonlijk contact en doet het uiterste om alles naar wens te laten verlopen . Prima service en correcte prijzen !
Bedankt !!
Een aanrader !
Na eerdere bestelling bij zustersite VerrekijkerShop.nl ook bij deze site besteld. Duidelijke site, order was goed te volgen. Verwachte levertijd werd ook gehaald. Vermelde levertijd was 1-2 werkdagen, dag na bestellen was de camera al in huis.
Een aanrader !
Ik ben erg teleurgesteld
Jullie vragen mij om een beoordeling terwijl ik nog steeds aan het wachten ben op mijn product. Jullie verwachte levertijd klopt voor geen meter, en terwijl ik ruim van te voren het product heb besteld moet ik me nu zorgen gaan maken of ik het wel op tijd ontvang. Daarnaast durven jullie geen garanties af te geven, terwijl jullie wel levertijden communiceren en daarmee de verwachting wekken dat iets op tijd binnen is. Erg jammer dat jullie je dan verschuilen achter een leverancier, en niet komen met een andere oplossing.
Gaat wel
Wel betaald, geen artikel, na telefoontje, goed afgewerkt.

Antwoord van deWinkel.nl
Ik had iets besteld, wat niet werkte, na veel testen camera geupdated, nog niets werkend. even gebeld naar deWinkel kreeg gewoon een nieuw exemplaar om nogmaals mee te testen. dit werkte wel. dus prima service.
Product in goede orde ontvangen.
De informatie per email is oké en de bestelling is goed te volgen en ook op de dag op tijd ontvangen.
Het duurde na de betaling, misschien door het weekend ertussen, wat lang voordat ik de code ontving voor het volgen van de bestelling.
Kortom een dikke voldoende.