Heb een zorgvuldig verpakt PC moederbord verstuurd. Dit komt bij de verkoper volledig vernield binnen. Er lagen zelfs condensators los bij in mijn verpakking. DHL biedt de klant 3,40 euro per kilo sch... Toon meer
Voor de zoveelste keer bij DHL : gewoon thuis en toch weer het bekende bericht: we hebben elkaar gemist. Pakket bij pickup point. Klantenservice telefonisch onbereikbaar. Pickup punt onbereikbaar. In... Toon meer
Wat een bagger bezorgers! Vandaag wederom z’n kansloos figuur die waarschijnlijk niks kan schrijven! Kaartjes in de brievenbus, ophalen bij de buren! Welke buren! Ik heb er 100! Ze moeten is gewoon Ne... Toon meer
Staat duidelijk in mijn DHL app dat de bezorger neerzettoestemming heeft. Krijg vaak briefje in de brievenbus met melding dat het naar pakketpunt is gebracht ivm niet thuis zijn. Klantenservice bel... Toon meer
Via Lombardia 2/A, 20068, Peschiera Borromeo (MI), Frankrijk
- 199.199.345
- https://mydhl.express.dhl/it/it/help-and-support.html#/contact_us
- www.dhl.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
We zouden een pakket geleverd krijgen…
We zouden een pakket geleverd krijgen waar een handtekening voor nodig was. We zagen het busje van DHL geparkeerd voor de deur staan. We zaten er klaar voor. We zagen de bezorger naar onze deur lopen, maar er werd niet aangebeld. We holden er achter aan, maar busje was al weggereden en er was een ander pakketje in de brievenbus gegooid. Meteen een mail dat we niet thuis waren. Geprobeerd te bellen; nummer onbereikbaar. Klacht indienen, formulier is zo onduidelijk gemaakt dat dat niet kan. Wat een waardeloos bedrijf. Al de 2e x dit jaar dat het zo waardeloos geleverd wordt.
Ik snap niet dat dit bedrijf nog kan bestaan
Ik snap niet dat dit bedrijf nog kan bestaan
DHL schaam je tot diep achter je oren .
het is iedere keer het zelfde met name in de avond, wij hebben u gemist wij wonen in een appartement je krijgt
bericht we zijn binnen een kwartier bij u. en je ziet DHL zo voorbij rijden 1minuut later wij hebben u gemist .
Wat DHL moet doen de bezorgers gaan controleren op hun wangedrag hopelijk leest DHL dit ook kom van je luie stoel af en onderneem nu actie
Nul sterren
Jammer dat je in ieder geval één ster moet geven. Ik zou het liefst helemaal geen ster geven. Bezorger komt gewoon niet opdagen en stuurt pakket retour afzender. Klantenservice is verschrikkelijk. Daar heb je helemaal niets aan. Vermijden die handel!
Pakket van Wehkamp
Pakket van Wehkamp, afleveren in de pakket automaat.
Wel mail geen code, bellen appen mailen. Gewoon afwachten zeggen ze.
Eindelijk QR code gekregen, pakket retour gestuurd. Sukkels
Deze geld wolven lossen niets op en ook het personeel is onopgeleid
Sinds januari 2026 bezig met dit bedrijf om een beschadigd pakket vergoed te krijgen, klantenafdeling ( want service kun je het niet noemen ) weten niets en leggen het probleem dik da andere afdeling neer, nu in maart dhl officieel in gebreke gesteld na 3 maanden koffiedik kijken en mails beantwoord met continu dezelfde vragen toch wel klaar met de firma dhl..
nu hopen dat ze daar ook eens naar de klant gaan kijken en de service.
Pakket verkeerd bezorgd en DHL neemt de zaak niet serieus
Ik had een bestelling geplaatst van een waarde (€950) deze zou door DHL bezorgd worden en een handtekening bij ontvangst was een vereiste.
Track and trace gaf aan bezorgd te zijn en er is een handtekening geplaatst door iemand anders en niet door mij of 1 van mijn familieleden. Klacht ingediend bij DHL die hier niks aan willen doen en zeggen dat er volgens de bezorger de pakket op jou adres is geleverd. Ik heb ook nog aangegeven dat de handtekening niet eens van mij is en waar ik woon is een grote flat met 300+ woningen. pakketten worden sowieso nooit bij ons aan de deur geleverd maar beneden bij de ingang. Dus dat mijn pakket aan iemand anders is overhandigd is erg groot en zoals eerder paar keer bij hun vermeld dat de handtekening niet van mij is want is een heel ander naam. Of de bezorger heeft zelf een handtekening geplaatst en pakket niet bezorgd.
DHL wilt hier dus geen melding van maken en accepteren dat het pakket verkeerd is bezorgd en dus kan ik bij de verzender mijn geld niet terug claimen. En dit allemaal door DHL !
klantenservice slecht
mijn zware pakket die ik heb verstuurd stond de dag er na bij mij thuis op de stoep. Verkeerd gesorteerd. Tig keer om restitutie verzocht, maar geen enkele reactie. en geen geld terug
zendnummer 3SDFC0993670044
Er wordt niet bezorgd
Er wordt niet bezorgd. DHL zegt dat ik niet thuis ben, terwijl ze gewoon niet langskomen. Dit gebeurt bij bijna elk pakketje. Heb het nu al 2x voor hetzelfde pakketje gehad en ze bezorgen niet op zondag, dus kan ik weer lekker wachten.
Telkens weer hetzelfde gezeik dat we…
Telkens weer hetzelfde gezeik dat we niet thuis waren terwijl we er gewoon waren
Al twee dagen de melding dat ze me…
Al twee dagen de melding dat ze me gemist hebben, zit gewoon thuis, de arrogante houding van dhl doet me ……ik verstuur zelf al niets meer met DHL en als ik bij bestellen zie dat ze met dhl versturen koop ik er ook niets meer. Jammer dat je dat niet altijd kunt zien.
Spijtig dat ik niet nul sterren kan…
Spijtig dat ik niet nul sterren kan geven.
Na heel veel telefoon verkeer en drie pogingen zijn de goederen geleverd.
Tot 2x toe ons adres niet gevonden en met de vraag om mij te bellen bij problemen doen ze gewoon niet... Uit misserie laten leveren bij ons buren een straat verder.
Service nul amateurs!!!
Er is geen service
Er is geen service.
Na onterecht retour duurt het lang (2 maanden +) om het eea te regelen en vervolgens krijg je 60% van de kosten vergoed.
Een regelrechte aanfluiting!
Waardeloos en klantonvriendelijk bedrijf
Eén ster is nog teveel. Wat een waardeloos en klantonvriendelijk bedrijf is dit toch. Waarom doen bedrijven in vredesnaam nog zaken hiermee. Het regent klachten over die lui. Vandaag zou er een pakket worden bezorgd tussen 13.15 - 17.15 uur. Nou mooi niet. Ik kreeg weer een mail dat ik mijn pakket voor de zoveelste keer bij een afhaalpunt kan afhalen. Ik wil het pakket hebben want ik heb voor een ander iets besteld. Als ik het bij een afhaalpunt had kunnen ophalen dan had ik dat bij mijn bestelling wel opgegeven. Weg met dat DHL. Op het afhaalpunt zijn ze heel vriendelijk, dat dan wel. Daar heb ik geen problemen mee.
Staat duidelijk in mijn DHL app dat de…
Staat duidelijk in mijn DHL app dat de bezorger neerzettoestemming heeft.
Klantenservice belt niet terug ondanks meerdere verzoeken
Vreselijk slecht te bereiken!!
wat een bende is dat bedrijf,
wat een bende is dat bedrijf,
je bent gewoon thuis en je krijgt het bericht,
we hebben je gemist ,
en dat gebeurd om de haverklap,
kun je naar een servicepunt
midden in het centrum ,
niet te komen met vervoer ,
walgelijk
DHL LIEGT WEER OVER " PAKKET BEZORGD"
ben de gehele dag thuis. Er is niet aangebeld. Ik zie om 12.15 dat het pakket om 12.08 " bezorgd" is. Ik loop naar beneden ( flat) Geen pakket. Ik ga naar Dhl punt Cugo: geen pakket en ze zeggen dat DHL nog niet is geweest. Ik vraag na in de " flat whatsapp". GEEN PAKKET!!! IK BEN PISLINK!!!
Nu moet ik weer van alles regelen om te kijken waar mijn pakket is gebleven. Zonde van mijn vrije dag.
Klootzakken, walgelijk club, DHL moet echt failliet...
...laten we daar met z'n allen aan gaan werken. Donderdagavond hebben we een een bestelling gedaan. Door onze ervaringen met deze k.t-club hebben we gekozen voor een pakketautomaat. Vrijdag niet bezorgd met de smoes van we hebben in de verkeerde regio gesorteerd. Zaterdag nog niet bezorgd, opnieuw sorteren op maandag in pakketautomaat. Vandaag om 16.02 met die bekende rotsmoes "we hebben je niet thuis getroffen" terwijl het bezorgd zou moeten worden in de pakketautomaat. Het is te bizar voor woorden. Deze club van DHL afslachten tot aan het bot. Werk eraan mee om deze waardeloze club helemaal te laten verrotten!!!
Jokkebrokken
DHL: 3 dagen krijg ik de melding ‘we hebben elkaar niet getroffen’. Camerabeelden van de voordeur gecontroleerd. Niemand geweest. Vandaag de melding: ‘ bezorging niet gelukt, adres niet getraceerd.
W A A R D E L O O S. Ik ga mijn bestelling annuleren en gewoon in de winkel kopen.
Een NUL geven kan niet...
Een NUL geven kan niet, daarom 1 ster. Niets wordt gecommuniceerd. Zelf kijken in de DHL-app. Eerst "aflevering op DHL-Servicepunt", dan weer "heeft vertraging van ca 2 werkdagen", dan weer "afgeleverd op DHL-pakketautomaat", dan wéér "aflevering over 2 werkdagen". Vandaag leverancier gebeld (Wibra), keurige reactie: onderzoek gepleegd bij DHL, "locatie is niet te traceren" melden ze. Wibra: of ik opnieuw wil bestellen of geld terug. Het laatste aangegeven, ik haal het wel in de winkel. Krijg gelijk mailbericht dat het is teruggestort. Kijk, dát is klantvriendelijkheid, DHL!
DHL, slechte onderneming die zich niet ontwikkelt.
Mijn pakket is op zaterdag 10 januari om 18:41 uur achtergelaten in een garage, zonder bericht, zonder toestemming, op het verkeerde adres. De bezorger heeft zelf getekend voor ontvangst. Dit is behalve allemaal erg slordig ook weinig professioneel. Volgens mij betreft het hier zelfs valsheid in geschrifte en is daarmee strafbaar. De kwaliteit van diensverlening bij DHL gaat er nog steeds op achteruit. Ik heb niet de indruk dat hier iets aan gedaan wordt. Ik bestel niet als ik weet dat DHL de transporteur is. Ik zoek dan naar een andere leverancier.