Heb een zorgvuldig verpakt PC moederbord verstuurd. Dit komt bij de verkoper volledig vernield binnen. Er lagen zelfs condensators los bij in mijn verpakking. DHL biedt de klant 3,40 euro per kilo sch... Toon meer

Voor de zoveelste keer bij DHL : gewoon thuis en toch weer het bekende bericht: we hebben elkaar gemist. Pakket bij pickup point. Klantenservice telefonisch onbereikbaar. Pickup punt onbereikbaar. In... Toon meer

Wat een bagger bezorgers! Vandaag wederom z’n kansloos figuur die waarschijnlijk niks kan schrijven! Kaartjes in de brievenbus, ophalen bij de buren! Welke buren! Ik heb er 100! Ze moeten is gewoon Ne... Toon meer

Staat duidelijk in mijn DHL app dat de bezorger neerzettoestemming heeft. Krijg vaak briefje in de brievenbus met melding dat het naar pakketpunt is gebracht ivm niet thuis zijn. Klantenservice bel... Toon meer

1,2

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

26K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Waardeloos bedrijf. Vermijd het als dat kan.

Ik wacht al drie dagen thuis zonder levering van mijn pakket. Ze hebben vertraging vanwege het winter weer. Dat is op zich niet erg, maar de status van mijn pakket staat al drie dagen lang dat er tussen 10.00 en 18.00 uur wordt geleverd zonder dat er geleverd wordt. Er is geen andere informatie beschikbaar. Als je dan chat met de klantenservice dan wijzen ze alleen maar naar de tracking status. Waardeloos. Ik mag zinloos thuis wachten en het voor de rest van DHL lekker zelf uitzoeken. Als je het kunt vermijden, zou ik aanraden om niet bij een bedrijf te bestellen die van DHL gebruik maakt.

9 januari 2026

Wat een leugenaars!

Wat een leugenaars! Sturen ze je een bericht dat het pakket is afgeleverd, terwijl er niks werd afgeleverd, daarna kun je het zelf uitzoeken waar je pakket is gebleven. verschrikkelijke, oneerlijke en onprofessioneel bedrijf, dat zoiets nog zaken kan doen, en ongelooflijk dat bedrijven nog met hun werken. ongelooflijk!

24 december 2025

verschrikkelijk bedrijf .

verschrikkelijk bedrijf .. wacht hele dag op zending en komt dan niet ... geen enkele communicatie naar mij toe over de voortgang.. wanneer het geleverd wordt .. ze begrijpen de urgentie niet van wanneer er spoed pakketen zijn.. heb 28 x gebeld , 28 x dat verschrikkelijke monotone bandje afluisteren , 28 x lang in de wacht staan en uiteindelijk geen zending gekregen..

18 december 2025

Weer een waardeloze ervaring met DHL

Weer een slechte ervaring met DHL. Het ene pakket wordt afgeleverd, het andere 3km (!) verderop. Als je dan een klacht wilt indienen, is er geen medewerker beschikbaar 😡. Voortaan vermijd ik leveranciers die via DHL leveren…

3 december 2025

waardeloze service van DHL

ik wacht thuis op een pakket waarvoor we bij de verzender urgentie hebben aangegeven. Ik zie op de app dat DHL er met een kwartier is. Vervolgens zie ik in de app staan: " ontvanger verhuisd of onbekend, retour naar de verzender". Contact met een medewerker DHL wijst uit dat 'er niets meer aan te doen is'. Er kan geen contact met de berzorger gelegd worden. Ik sta wederom met lege handen; het is me namelijk al eerder gebeurd dat ik voor niets wacht.

5 december 2025

DHL uit op Profijt en gaat niet uit van Nut voor de klant

DHL lijkt alleen bezig met (geldelijk) profijt en niet met nut voor de klant. Dat maak ik op uit al vaker een pakket te moeten ophalen bij een afhaalpunt uit een andere regio. Ook onlogische afleveringen van pakketten bij afhaalautomaten uit de buurt, terwijl deze ook in mijn eigen buurt staan. Ze lijken uit te gaan van hun eigen gemak ipv het nut voor de klant.

28 november 2025

Waardeloos!

Wat een waardeloze bezorgdienst!! Status van het pakket up to date houden is blijkbaar moeilijk. Al 2 weken bezig om andere helft van het pakket in huis te krijgen. Denk dat het zinloos is om hier een review te schrijven, dhl geeft geen ruk om hun klanten

3 november 2025

Het lukt ze maar niet om kwaliteit te leveren

Daar zijn we weer.
Nu eindelijk met een positieve review? Nee weer niet.
Zaterdag pakket besteld welke zondag bezorgd zou worden. Nog een foto gemaakt waar het pakket neergelegd kon worden.
Thuisgekomen lees ik dat de bezorger het niet aandurfde om het pakket(je) daar achter te laten.
Nu zou ik een bericht krijgen met code voor het DHL servicepunt in de buurt.
Vandaag, maandag krijg ik een bericht dat er iets fout is gegaan met sorteren en dat het pakket naar een andere regio werd gestuurd. het zal 1 tot 3 dagen duren totdat het bij mij bezorgd wordt

3 november 2025

DHL verdient niet één ster

DHL verdient niet één ster!
-Pakket zou bezorgd zijn, dat was een leugen!
-Bezorger zou de volgende dag aan de deur zijn geweest, laat ik nou precies op dat tijdstip met een andere bezorger aan de deur staan!
-Mail dat pakketje opgehaald moet worden, maar helaas het bezorgpunt was gesloten. We zijn niet de enige klagers zie ik als ik de reviews lees. Is er iemand die er naar luistert?? Nee denk ik. Schaam jullie

20 oktober 2025

Niet eens een ster waard

Niet eens een ster waard. Waardelooosss. Ze gaan slecht om met je pakketten. Ze gooien pakketten op balkon of laten het voor je deur liggen. Laatst ook weer wat besteld, is terug gegaan naar de verzender zonder reden. Ze hebben nooit aangebeld, of bij de buren aangebeld, ook nooit naar ene pakketpost gegaan. Gewoon ineens teruggestuurd en hebben nooit een update gestuurd. Door en door slecht

16 oktober 2025

DHL bezorging is echt waardeloos en onbetrouwbaar.!!!

Bericht van HDL; Vandaag bezorgd
"Uw zending xx van AMAZON EU SARL is op vrijdag 10 oktober om 18:32 uur bij u afgeleverd." / "Het pakket is rechtstreeks aan de klant overhandigd."
We kijken ernaar uit u bij de volgende bezorging te zien! Helemaal niet waar!
Ik stond op dat moment (10 oktober om 18:32 uur) voor mijn deur! Ik heb geen DHL-busje gezien!
Klagen helpt niet.
Je krijgt alleen de DHL eCommerce-chatbot Tracy te zien. Dit is al meerdere keren gebeurt!
DHL is echt waardeloos!!!

10 oktober 2025

Waardeloze bezorging!!

Heb al een paar keer gehad dat DHL een pakketje zou afleveren, eerst overdag, dan werd het uitgesteld tot ‘s avonds en vervolgens werd het weer uitgesteld tot de volgende dag. Nu weer een pakje, is al voor de derde keer uitgesteld wegens “onvoorziene omstandigheden “ en als je contact opneemt kunnen ze je niet vertellen of het idd vandaag komt want de planning doen ze ergens anders….. of ze zeggen dat we niet thuis waren, terwijl over al licht brandt en de auto voor de deur staat 😡

10 oktober 2025

pakket verdwenen, lege pakketkluis

pakket verdwenen, waarschijnlijk gestolen door bezorger.
het pakket werd niet op het gevraagde adres afgeleverd maar naar een pakketkluis van "de Buren" geleverd. bij openen van het kluisje was dit leeg....pure diefstal. na klacht krijg ik per gewicht een vergoeding ...van 3.4 euro ...2 maal minder dan de verzendkosten die ik betaalde...de inhoud van het pakket ben ik ook kwijt want de verkoper ziet staan dat het pakket geleverd is ( dit gaat automatisch bij het openen van het kluisje).

23 september 2025

Wat een bedrijf!

Gisteren bericht van DHL gehad dat ze vandaag een pakket zouden brengen tussen 10.00 en 18.00 uur. Je moet dus de hele dag thuisblijven, maar gelukkig stond erbij dat zodra de koerier op weg ging ze een betere tijd zouden doorgeven. Dat klopt: 11.55 tot 15.55!
Mijn tip is neem een voorbeeld aan Postnl.

25 september 2025

Pakket verduisterd door bezorger

Pakket verduisterd door bezorger.

Mijn pakket stond als geleverd. Toen ik in de app ging kijken bleek dat er stond dat het was geleverd op mijn adres en dat iemand heeft afgetekend. Maar ik was ten tijde van de levering niet thuis en ik woon zelfstandig. Dus iemand anders (ik vermoed de bezorger) heeft getekend voor ontvangst en mijn pakket is verdwenen.

Ik woon in een appartementencomplex, mijn buren hebben niets gehad. Dus de bezorger heeft gelogen over de bezorging, een onbevoegde laten tekenen voor ontvangst en DHL stuurt mij door naar de afzender, die stelt dat het pakket is geleverd en geen contact wil opnemen met DHL.

DHL, echt een waardeloos bedrijf.

21 augustus 2025

Bij DHL werken alleen luie donders !

Op de vraag wat ging er mis kan er alleen een tegenvraag gesteld worden :

Wat ging er goed ?

Helemaal niets !

Spoedlevering binnen 2 werkdagen vanaf de oost Europese grens.
In NL aangekomen wordt het transport overgenomen door DHL.
Levering nog dezelfde dag en wel uiterlijk voor 22 uur.
Chauffeur beweert dat er niemand aanwezig is en bovendien niet met de auto bereikbaar dus hij is er te voet heengegaan, mét dat zware pakket. (Precies 1.7 Kg - Elektronische onderdelen twv krappe € 800,00). Dit was om 20.40 uur.
16 man personeel aanwezig waarvan 2 baliemedewerkers. Op camerabeelden rond die tijd geen DHL busje in de straat, noch op ons terrein.

Contact op 03-09-2025 per telefoon met DHL ... Ze gaan het vandaag nog naar een afhaalpunt brengen, om 10 uur kan u het afhalen. U krijgt hier weldra een mail over.
Nu 4.5 uur later, nog geen mail en is ook niet "nogmaals" aangeboden aan het te bezorgen adres.

Wat een stelletje idioten. Ze pakken hun busje vol met pakketten, wetende dat ze het niet zullen redden om alle adressen voor een Normale eindtijd af te leveren.
Een normale tijd noem ik tussen 10 - 17.30
Of ze het nu op een adres bezorgen, of bij een afhaal locatie ... Ze krijgen hun geld wel. Ik zou er nog een mega aanhanger achter hangen. Laden van 14 tot 16 uur en dan direct naar een afhaalpunt koetsieren.

ivm Drukte kunnen wij ons niet altijd aan de beloofde levertijden houden is het antwoord als je ernaar vraagt.

DHL beloofd je de sterren van de hemel echter, zijn die beloftes eerder Meteorieten die tot gruis verbranden voor zij de pakketten zélf in ontvangst nemen.

Om 14.27 nogmaals de traceercode ingegeven.
Pakketten afgeleverd bij een afhaal locatie.
Al lang blij dat die chauffeur dát adres wel wist te vinden (als het er daadwerkelijk ligt).
Is mij namelijk al eerder overkomen dat het pakket er toen niet lag.

2 september 2025