Heb een zorgvuldig verpakt PC moederbord verstuurd. Dit komt bij de verkoper volledig vernield binnen. Er lagen zelfs condensators los bij in mijn verpakking. DHL biedt de klant 3,40 euro per kilo sch... Toon meer

Voor de zoveelste keer bij DHL : gewoon thuis en toch weer het bekende bericht: we hebben elkaar gemist. Pakket bij pickup point. Klantenservice telefonisch onbereikbaar. Pickup punt onbereikbaar. In... Toon meer

Wat een bagger bezorgers! Vandaag wederom z’n kansloos figuur die waarschijnlijk niks kan schrijven! Kaartjes in de brievenbus, ophalen bij de buren! Welke buren! Ik heb er 100! Ze moeten is gewoon Ne... Toon meer

Staat duidelijk in mijn DHL app dat de bezorger neerzettoestemming heeft. Krijg vaak briefje in de brievenbus met melding dat het naar pakketpunt is gebracht ivm niet thuis zijn. Klantenservice bel... Toon meer

1,2

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

26K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

VRESELIJK BEDRIJF!

Jullie zijn een bedrijf dat zijn klanten totaal niet serieus neemt. Het gebouw waar ik woon ligt 15 trappen boven het straatniveau, in een plein. Daarom, telkens wanneer ik een zwaar pakket bestel, zeggen de DHL-bezorgers dat ze me niet thuis hebben aangetroffen, alsof ze niet op de bel hebben gedrukt, en ze vluchten weg. Dit is een feit, geen enkele twijfel. Ik heb dit niet één keer, niet twee keer, maar talloze keren meegemaakt. Ik bestel eens in de paar maanden grond. Voor deze grondbestellingen betaal ik 25 euro verzendkosten voor 3 pakketten. Maar de DHL-bezorgers willen die 15 trappen niet opklimmen en doen alsof ze me niet thuis hebben aangetroffen. Twee maanden geleden, toen ik de melding in de app zag dat ik niet thuis was, rende ik onmiddellijk naar buiten, ving de bezorger net voordat hij in de bus stapte, en had een discussie met hem. Ik zei dat ik een klacht over hem zou indienen. Maar wanneer ik jullie bel, krijg ik het antwoord dat de verkoper zich ermee moet bemoeien. Jullie nemen echt geen enkele verantwoordelijkheid voor je klanten. Elke keer als ik dit meemaak, moet ik, zonder auto, de grond in drie pakketten, één voor één, met de motor heen en weer naar huis brengen. En wanneer ik jullie bel, krijg ik nooit resultaat. Dit is zo vaak gebeurd dat het nu onmogelijk is om het als een toeval te beschouwen. Altijd wanneer mijn pakket licht is, komen de DHL-bezorgers bij mijn deur, maar wanneer mijn pakket zwaar is, zeggen ze dat ze me niet thuis hebben aangetroffen. Mijn bel werkt, ik ben huisvrouw en altijd thuis. Ik was net thuis toen ik in de app zag dat ik niet thuis zou zijn. Ik werd zo boos dat ik in mijn pyjama naar buiten rende, maar deze keer heb ik de bezorger niet kunnen vangen. Genoeg is genoeg! Dit is echt een schandaal, een onverantwoord bedrijf dat zijn klanten niet serieus neemt. De bezorgers doen dit, maar we zouden toch een resultaat moeten krijgen wanneer we klachten indienen. We krijgen helemaal geen resultaat. Ik hoop dat jullie de prijs betalen voor de manier waarop jullie met klanten omgaan. Want jullie zijn een van de bedrijven die ik het meest haat ter wereld geworden.
Zeynep Abis
Zendingsnummer: JVGL05721485001846780654

26 maart 2025

De bezorger is gehinderd? Sirieus

De bezorger is gehinderd?? Sirieus alleen even de andere kant van de straat in rijden dat was alles nu mag ik hele weekend wa8e want het was zaterdag midag en nu word het maandag avond waarschijnlijk met julie nog weet niet wat julie bezorgers bezielt maar echt schandalig hoop als julie wat bestelen via waar dan ook ren compleet andere partij waar je het product ni eens koopt de hele verzending opfockt helemaal vertrapt is soms spellen van honderden euro's echt schandalig dit poep bedrijf nooit meer dhl word mijn moto.

22 maart 2025

DHL - wat een bagger

We hebben elkaar gemist, je pakket bezorgen we bij een DHL ServicePoint.
Voor de zoveelste keer een pakketje niet op het woonadres afgeleverd. Ze zijn te lamlendig om uit hun auto te komen, terwijl ze op nog geen 20 meter afstand geparkeerd staan. Je kunt er gif op innemen dat het pakket op een ander servicepunt ligt dan ze aangeven.

18 maart 2025

Pakket bezorgd op ServicePoint in een…

Pakket bezorgd op ServicePoint in een andere plaats. Terwijl er in de buurt van de woonplaats voldoende opties zijn. Klantenservice eerst chatbot, dan contact met 'service' medewerker die er fijntje op wijst dat ik niet de betalende klant ben. Vraag en antwoord zo traag dat het lijkt op een uitputtingstactiek. Die is wel geslaagd in mijn geval. Ik heb uiteindelijk opgehangen en voel me ongehoord en gefrustreerd.

13 maart 2025

Op 21 februari j.l

Op 21 februari j.l. heb ik van twee afzonderlijke verkopers iets gekocht en laten versturen via DHL. Na een week nog niets ontvangen... een melding gedaan. De app meldt dat het onderweg is. Het is echter vermist zegt de medewerker van DHL. Na twee weken komt een pakket alsnog binnen, de verpakking is gescheurd en wordt bijeengehouden door een elastiek. Het andere pakket is, na bijna drie weken, nog steeds spoorloos. De totale waarde van de twee zendingen was EUR 50,00. Ik krijg welgeteld EUR 3,40 vergoed. Dit was niet de eerste keer dat er iets gebeurt met DHL. Vier weken geleden heb ik een horloge gekocht en laten bezorgen via DHL. Ik kreeg een melding dat het was bezorgd bij een afhaalpunt. Bij thuiskomst stond het gewoon voor de voordeur. Waarde van het horloge was 'aanzienlijk'. DHL... Doar Heit Lig'n zeggen ze in Twente.

8 maart 2025

In een week 2 negatieve ervaringen

In een week 2 negatieve ervaringen.
1. Ik ben thuis en krijg een mail dat het pakket is bezorgd. Niet dus. Dagen later brengt de buurvrouw het pakket. Ze waren op vakantie. Bij thuiskomst lag het pakket in de kliko.
2. Ik ben thuis en krijg een mail dat het pakket is bezorgd aan het einde van de straat.. Ik ben het zat en stuur een klacht naar DHL. Krijg ik een mail dat ze hier niet over gaan. Ik kan de chat gebruiken!! Ja dan krijg je computer antwoorden. Daar heb je dus helemaal niets aan!!

3 maart 2025

Vriendelijker personeel aannemen

Vriendelijker personeel aannemen
Die je pakket niet op de grond leggen weglopen en niks zeggen
Belachelijk
Krijgt ook geen mail achteraf of je tevreden was over de levering zoals bv dpd

13 februari 2025

Ruw/slordig/onzorgvuldig vervoer DHL !

Een glazen kunstwerk verstuurd via DHL, ingepakt in bubbelpapier, in een doos gepakt, buitenop geschreven :
Voorzichtig, Breekbaar !!
Maar .....helaas de bezorger heeft het toch laten vallen / het is gevallen, in ieder geval is het kapot aangekomen !!!
Zal het nooit meer via DHL versturen !! Schandalig dat ze zo met een pakket omgaan ( het was van bijzonder design glas !)
Roeland

12 februari 2025

Wat ging er mis.

Wat ging er mis.
De bezorger zet een pakketje van 250 euro, zonder aan te bellen, op de stoep vbij de voordeur.
Belaggelijk dat je vervolgens niet kunt vinden waar je een klacht in kunt dienen.
Hoogeveen.

6 februari 2025

onbereikbaar

onbereikbaar
word van kastje naar de muur geduwt, waar is mijn pakje ?
DHL eCommerce ? DHL Paket , DHL NL, DHL BE, DHLcom ? DHL DE ?
Ik weet het niet meer en zij ook niet.
Geld ? weg ...

28 januari 2025

Wederom een pakket onbeheerd achter…

Wederom een pakket onbeheerd achter gelaten. Klanten service is alleen bereikbaar via chat. Kunnen eerdere klachten alleen maar aan een klachtennummer terugzoeken. Klantenservice is onpersoonlijk, brutaal en traag..

21 januari 2025

DHL bezorgt dagen later.

Voor de derde keer melding ontvangen dat mijn pakket bezorgd gaat worden. Hopelijk is het vandaag echt zover.
Dat het 3 dagen later wordt is niet zo erg maar zeg dan niet dat het snel bezorgd wordt!
Onbegrijpelijk dat er nog bedrijven DHL als vervoerder gebruiken!

21 januari 2025

Hoevaak kan het mis gaan 🤬🤬

Hoevaak kan het mis gaan? Echt ongelofelijk. Het lijkt wel meer regel dan uitzondering. Als ik iets bestel en de enige optie die wordt aangeboden is DHL gaan we er weer voor met ‘fingers crossed’ 🤞🏻 en dan maar hopen dat het goed gaat. Heel soms gaat het goed maar wat gaat het vaak fout. Elke keer maak ik me weer kwaad. Ik heb een winkel die geopend is van 8:00 t/m 17:30, krijg je midden op de dag: “u was niet thuis, we konden uw pakketje niet afleveren.” Elke keer weer opnieuw! Pakketjes raken kwijt…ga je bellen met de klantenservice. Krijg je een callcenter aan de lijn aan de overkant van de oceaan waar het 30 grade is en de mensen een hele andere mentaliteit hebben. Tranquilo tranquilo, maak je niet zo druk, komt vast een keer goed en anders niet. Fijne dag verder!!

Zijn weinig bedrijven waar ik me zo vaak en veel aan geërgerd hebt als DHL (Odido kan het ook goed). Het zou een Gods geschenk zijn als DHL spontaan van onze planeet verwijderd zou worden!!

14 januari 2025

we hebben u gemist

we hebben u gemist, maar we zijn niet geweest.
Er staat een camera op mijn deur.

JVGL06141618001445259619

Waardeloze bezorgers, en maar klagen over hun arbeidsvoorwaarden. lever eerst eens arbeid...

6 januari 2025

meerdere keren als er een pakketje word…

meerdere keren als er een pakketje word bezorgd zorg ik dat ik thuis ben ik heb tot drie keer toe een mail gekregen dat het bezorgd is maar ik had niks ontvangen ik woon op 27 maar het werd tot twee keer op 37 bezorgt een keer op 35 maar had geen melding gehad waar het bezorgt was ze waren zo eerlijk om mij het pakket te geven afgelopen vrijdag werd ik als niet thuis afgemeld terwijl ik thuis was er was niet eens aangebeld toen heb ik contact gehad met dhl servers desk heb ik aangegeven dat ze het als nog langs moeten konden brengen kreeg ik te horen kan niks voor je doen dhl is een schande

5 januari 2025

DHL is bagger

Waardeloos bedrijf, specifiek servicepunt aangegeven wat eerste kerstdag open is. Echter doodleuk door DHL afgeleverd op ander servicepunt wat op eerste kerstdag is gesloten, oftewel maakt geen zak uit wat je aangeeft. Dit bedrijf mijden als de pest.

24 december 2024