www.dixons.nl Reviews

TrustScore 3 uit 5

2,9

1 ster is al te veel. Wat een waardeloos bedrijf. Eind februari ging mijn tablet die op dat moment 5 maanden oud was. Precies in de periode dat het met de Dixons winkels niet goed zou aflopen. Na 2 re... Toon meer

Verschillende keren besteld bij Dixons, omdat zij de goedkoopste waren en bovendien snel konden leveren. Zelfs een zeer late bestelling (net voor 23:30 uur) werd de volgende dag keurig verpakt om 13:0... Toon meer

Op advies hebben wij een Sitecom router gekocht bij Dixons Schalkwijk en na deze een tijdje gebruikt te hebben, bleek deze het niet goed te doen. Een slechte verbinding en we moesten steeds opnieuw... Toon meer

Erg jammer! Op de site staat duidelijk voor 23:30 besteld de volgende dag in gratis huis! Hierdoor de keuze gemaakt om bij jullie te bestellen! Kreeg ook meteen bevestiging dat bestelling verzonden wa... Toon meer

1. Softwarebedrijf

Over www.dixons.nl

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Dixons biedt op het gebied van consumentenelektronica een prettige omgeving om je te oriënteren op de beste A-merken laptops, tablets, smartphones, camera’s en meer. Een plek waar advies & demonstraties op maat gegeven worden. We bieden een steeds wisselende demoselectie met de nieuwste oplossingen en keuzehulp om tot de juiste aankoop te komen.

- 3 jaar garantie op Apple

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeling Dixons

De reden dat ik Dixons heb gekozen voor mijn iPad Air 2 was de 3 jaar garantie die ze verlenen op Apple spul en daarnaast de 30 euro korting via WE en daarmee waren ze de goedkoopste in NL. Bestellen via de website was duidelijk, levering verliep spoedig. Kortom: een tevreden klant!

3 februari 2015

prima computer maar niet tevreden over aflevering

computer was in de uitverkoop en werd mij bij het ophalen en in doos in de handen geduwd zonder er bij te vermelden dat het waarschijnlijk een demo laptop was en beschadingen had. Alle programmas' waren er al op geinstalleerd toen wij ontdekten dat het plastic van de "pootjes" goed beschadigd waren, een grote kras op de zilverkleurig voorkant en nog wat beschadigingen aan plastic onderdelen. Niet echt fijn. Als ik er opgewezen was dat het een demo was had ik de laptop goed gecontroleerd!!!

3 februari 2015

Klantenservice biedt geen service en is super traag!

Ik ben nu ruim 3 weken met hen in contact over een op 7 januari aangekochte laptop. Deze laptop bevatte andere hardware dan op de website stond. Na mijn melding hiervan is de website na ongeveer 5 dagen aangepast maar ik heb nog steeds geen bevredigende oplossing.

De klantenservice verloopt extreem rommelig. Ik kreeg opeens weer een mail van ze dat de hardware gewoon wel in orde was. Fout op fout...

Uiteindelijk gaven ze 10% korting op een nieuwe ssd maar dit is gewoonweg veel te weinig voor deze wanprestatie en ik ging dus niet akkoord. Daarna blijft het weer stil... (ook na 2 mails). Gewoon mijden deze winkelketen. Service is echt erbarmelijk.

Logo www.dixons.nl

Antwoord van www.dixons.nl

Beste Rene,

Omdat je elders hetzelfde bericht hebt geplaatst, zullen wij deze daar verder in behandeling nemen.

Team Active Care - Dixons

Niets ontvangen

Geheugenkaartje besteld een week geleden.
Nooit ontvangen, ontvangen Track en Trace code heeft nooit gewerkt.
Na 3 keer bellen en 2 mails geen enkele reactie.
Nu de 4e keer gebeld en men gaat navragen aan een leidinggevende (??) of er een onderzoek kan worden ingesteld.
Kan 30 dagen duren maar misschien ook eerder.
Laatste keer geweest dat ik ooit bij deze tent heb besteld.
Wat een prutsers.

29 januari 2015
Logo www.dixons.nl

Antwoord van www.dixons.nl

Beste DR,

Wat jammer om te vernemen dat de bestelling niet naar wens is verlopen.
Graag ontvangen wij de gegevens van de betreffende order om te kiijken waar het is misgegaan.
Het is ook zeker niet de bedoeling dat er geen reactie wordt gegeven op vragen per mail, ook hier willen wij graag naar kijken.
Wil je deze klacht mailen naar: klantenservice@dixons.nl
Uiteraard hopen wij samen tot een passende oplossing te komen.

Team Active Care - Dixons

Wat een bedrijf...

MP3 speler besteld, deze zou binnen 3 dagen geleverd worden. Na een week nog niks en gebeld met de klantenservice en blijkt dat dat ding pas na 8 dagen leverbaar zou zijn. Dat is dus in totaal 15 dagen! Ik wist niet dat dat nog bestond in 2015. Uiteraard de bestelling direct geannuleerd.

15 januari 2015

Levering goed, sales drama!

Snelle en goede levering. De sales en aftersales echter dramatisch slecht! Wordt totaal niet met de klant meegedacht en geen enkele bereidheid om je te helpen of tegemoet te komen. Voor de snelle levering had ik nog een ster extra kunnen geven, maar ik vind service en klantgerichtheid toch net wat belangrijker voor een bedrijf dan snelheid van de levering!

10 januari 2015

geannuleerd zonder bericht

Na weken wachten en dan eindelijk navragen blijkt dat mijn bestelling die ik in de winkel heb gedaan auto-geannuleerd is. Waarom wist de medewerker van Dixons ook niet. Slechte zaak. Ergens anders dan maar kopen.

13 december 2014

Niet klantgericht

Dixon verkocht een game voor PS4 als goedkoopste (vergeleken met andere winkels, verschil van €11). Echter was deze niet meer online bestelbaar, maar wel nog in enkele winkels.
Echter is de dichtstbijzijnde winkel die de game heeft 45 minuten hier vandaan.

Na contact met Dixons blijkt dat, doordat er een nieuw deel van de game (Assassins Creed) uitkomt, deze niet meer word aangevult in voorraad. Dit terwijl alle andere webshops hem wel nog hebben.

Dixon zei mij dat er geen andere optie is dan hem in de fysieke winkel (45 min hier vandaan) op te halen.

14 november 2014

Medewerkers weten niks vd actie van samsung

Ik heb op 16 oktober jl een Samsung tab 4 gekocht bij dixons in Dronten.Daar werd mij gezegd dat ik een gratis 32sd card kreeg van Samsung na aankoop tablet en opsturen copy aankoopbon en orginele streepjescode.
Nou mooi niet
Samsung laat mij weten dat de actie op 15 oktober afgelopen was
Goede service van Dixons .

22 oktober 2014

Pre-order iPhone 6 slecht gedaan

Dixons beloofde een week voor de lancering van de iPhone 6 gegarandeerd genoeg iPhones te hebben om uit te leveren. Uiteindelijk bleek er niet één 64 GB geleverd te worden in de eerste drie dagen na de launch. Dixons heeft consumenten voorgelogen. Ze beloven van alles, maar kunnen het uiteindelijk niet waarmaken.
Geld teruggevraagd en gelukkig binnen 24 uur op mijn rekening. Dat vind ik dan wel weer netjes.

29 september 2014

super service

ik had een printer die geen zwart printte,bij de theresiastraat in den haag gebracht,na 2 weken een goed werkende printer kosteloos terug dus...super blij

27 juni 2014

Zéér goede webwinkel

Ik koop nu al een tijdje producten op dixons.nl. Goedkope spullen, dure spullen, noem het maar op! En wel altijd netjes op tijd geleverd, zonder enige problemen. Ook pre-orders, zoals mijn Playstation 4 worden netjes op tijd geleverd. Ik heb dus totaal geen problemen met deze webwinkel, en zal hier nog lang spullen blijven aanschaffen.

8 juni 2014

Een zin is te weinig voor dit rot bedrijf

Ik had dus een samsung tablet met toetsenbord gekocht voor 599,- aan het begin heel veel plezier mee gehad tot op een gegeven moment pinnetjes afgebroken waren op een plek waar ik dus nooit bij had kunnen komen (heb hem nooit laten vallen ofzo en altijd in een sleeve meegenomen), dus ik terug naar de betreffende dixons winkel in tiel en de verkoper zei meteen dat dit een veel voorkomend probleem was bij dit model en dat dit onder garantie zou vallen. nou, helemaal prima zij nemen dat apparaat in beslag en zouden hem opsturen (ik had er bij gezegd dat de tablet onder geen beding naar fabrieksinstellingen mocht gezet worden en dat zou de verkoper erbij vermelden) nou zo'n ruime week later krijg ik een mailtje van het reparatie bedrijf dat ze er naar gekeken hadden en dat het niet anders zou kunnen dan dat ik dat apparaat zou hebben laten vallen of ergens tegenaan gestoten en dat het repareren mij 145 euro zou gaan kosten voor het hele toetsenbord. Ik meteen naar dixons gebeld dat dit niet de afspraak was en dat dit geen manier van behandelen was, de stemming van de verkoper sloeg meteen om en het kon maar niet anders zijn dan mijn eigen schuld en als ik het er niet mee eens was dat ik dan dat bedrijf moest bellen. Vervolgens dreigt dat reparatiebedrijf ook nog eens dat als ik hem niet laat repareren daar dat het me alsnog 30 euro zou gaan kosten voor zogenaamde onderzoekskosten. Vele telefoontjes later naar het reparatiebedrijf en dixons zelf en elke keer van het kastje naar de muur gestuurd te worden heb ik mezelf er toch maar bij neer gelegd omdat ik dat apparaat toch weer zo snel mogelijk nodig had voor mijn studie. Eenmaal aangekomen in de winkel om hem weer op te halen blijkt ook nog eens dat alles weer op fabrieksinstellingen is gezet (gelukkig had ik alles in de cloud gezet voor reparatie) en is ook nog eens het toetsenbord niet vervangen maar slechts de pinnetjes en daar betaal je dan 145 euro voor. al met al dus een ongelooflijk rot bedrijf, ik laat het hier zeker niet bij zitten.

3 juni 2014

Niet doen

Gisteren 02-05-2014 een bestelling geplaatst.
Uiteraard direct betaald en ook een mail gekregen met de bevestiging.
Ik heb de bestelling gedaan voor 23:30 waarbij de website vermeld dat je de bestelling de volgende dag in huis hebt.

Helaas vandaag 03-05-2014 nog geen mail met bevestiging van overdracht aan PostNL. Dus heb ik maar gebeld.

De mevrouw aan de telefoon vond het ook nogal vreemd, maar ging er vanuit dat er een vertraging ontstaan was.
Ik vroeg haar vervolgens of ik de koop kon annuleren, omdat ik in de tussentijd hier op trustpilot had gekeken, en schrok van alle reviews, en mijn vertrouwen nogal gekelderd was. Dat was helaas niet mogelijk, ze werken namelijk met ''systemen''.
Letterlijk haar woorden.

Ik vertelde haar dat de wet ''Koop op afstand'' verteld dat je 7 dagen de tijd hebt na het kopen op afstand, zonder opgaaf van reden kan afzien van de koop.
Toch kon ze helaas niks voor mij betekenen.
Het enige dat ik kon doen was de bestelling bij aankomst weigeren.

Met andere woorden, ik had wat beter moeten nakijken of ik hier wel had willen bestellen, maar ik hoop dat mijn wijze les, voor jullie ook weer een eye-opener is om deze website links te laten liggen.

3 mei 2014

Prima

Via VenD.nl een Dixons product besteld.
Goedkoop en keurig snel geleverd.
Erg tevreden!

23 april 2014

Het filiaal maakt een fout en ik mag de kosten betalen voor het herstel.

We kochten, naar aanleiding van een advertentie producten bij dixons. We zouden een gratis Itunescard krijgen. Echter bij thuiskomst was deze door de winkel niet geactiveerd. Ze zouden het na telefonisch overleg in de winkel activeren. Ik mijn auto gepakt, parkeergeld betaald etc, wil de winkel 25 euro hebben, om alsnog de card te activeren, omdat ze me 25 euro korting zouden hebben gegeven. En mijn onkosten dan......... Nou dat kwam er kort op neer. Dat is pech.

Dus met andere woorden. Zij geven een ongeactiverende itunescard mee, spreken telefonisch af om alsnog te activeren. Ter plekke komen ze achter hun zelf gemaakte fout. Nu heb ik 25 euro korting gehad. Een niet geactiveerde itunescard van 25 euro in mijn bezit en een hoop kosten moeten maken door deze k.. winkel. Mijn werkelijke korting is dus 0. Als ik de bon had gecontroleerd dan had ik beter thuis kunnen blijven. Ik had dan werkelijk 25 euro korting gehad. Want service en klantvriendelijkheid, met verantwoording nemen voor de fouten die ze zelf maken is ver te zoeken.
Dus controleer je bon bij dit bedrijf, anders kost het jou geld en niet diegene die de fout gemaakt heeft.

18 maart 2014