1 ster is al te veel. Wat een waardeloos bedrijf. Eind februari ging mijn tablet die op dat moment 5 maanden oud was. Precies in de periode dat het met de Dixons winkels niet goed zou aflopen. Na 2 re... Toon meer
Verschillende keren besteld bij Dixons, omdat zij de goedkoopste waren en bovendien snel konden leveren. Zelfs een zeer late bestelling (net voor 23:30 uur) werd de volgende dag keurig verpakt om 13:0... Toon meer
Op advies hebben wij een Sitecom router gekocht bij Dixons Schalkwijk en na deze een tijdje gebruikt te hebben, bleek deze het niet goed te doen. Een slechte verbinding en we moesten steeds opnieuw... Toon meer
Erg jammer! Op de site staat duidelijk voor 23:30 besteld de volgende dag in gratis huis! Hierdoor de keuze gemaakt om bij jullie te bestellen! Kreeg ook meteen bevestiging dat bestelling verzonden wa... Toon meer
Over www.dixons.nl
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
- 3 jaar garantie op Apple
- 036-5302529
- info@dixons.nl
- www.dixons.nl
Ereader hoesje met lampje order nr 12060416
Op 24 dec. een ereader thuis gekregen maar zonder het beloofde hoesje.
Tel. contact met dixon, Het beloofde hoesje was niet op voorraad was, niet even vermeld .IK moest 15 euro overmaken voor het hoesje met lampje.
Dat heb ik op 24 dec. gedaan .Inmiddels nog steeds geen hoesje,nu blijkt dat een of ander figuur dat geanuleerd heeft en dat hoor je pas op 17 jan.
Ik heb nu ong.20 euro aan telefoon kosten en nog steeds geen hoesje.
Ik zou binnen 5 werkdagen die 15 euro terug moeten krijgen volgens die man aan de tel,wat dus ook al niet gebeurd is.
Nu moet ik dat opnieuw bestellen en dan maar hopen dat het goed gaat ??????
Je word hier geholpen door mensen die maar wat aan rommelen
De emails naar info dixon krijg ik steeds terug dus contact niet mogelijk???
Dus mensen wees gewaarschuwd KOOP NOOIT BIJ DIXON het is er een zootje en ze beloven je van alles ,en zijn mi. incompetent voor het werk wat ze doen.
A de Vries
Vervolg wij zijn nu 8 Maart na een heleboel telefoontjes nog steeds niks alle maar loze beloften van Rob van krimpen
Volgende keer weer!
Zeer snelle en correcte levering. Volgende keer weer!
Dixon Groningen gelukkig nieuw jaar
Imac Besteld. Dixon Groningen nog even voor het nieuwe jaar. De verkoopster was beetje grieperig . ondanks dat stelde ik lastige vragen . was druk in de winkel. en ze gaf mij goed advies. uit eindelijk wou ik de bon ook op de zaak hebben. heerlijk om goed geholpen te worden. voor dat ik ging pinnen . gaf ze aan dat ze geen enkele belofte kon doen over de levering. ik vroeg daar niet eens om. ik wist wel dat ik nog even geduld moet hebben. twee jaar eerder ook Dixon powerbook gekocht. super geholpen. hoop dat Dixon dit personeel vast houd. zie namelijk wel veel meer jongeren werken. die minder hard voor de hebben.
Dwaling
Opsomming:
- Levertijden op de website kloppen niet
- 24h bestelling is over +3 dagen binnen
- Als je opbelt voor de (24h)voorraad wordt er gelogen
- Op de achtergrond hoor je veel andere klantenservice-medewerkers andere klanten
aan de lijn hebben met dezelfde problemen, schuld wordt gegeven aan PostNL.
Ze doen alles om een order binnen te krijgen/ dat je deze online plaatst, echter de levertijd is altijd 2 tot 3 dagen meer dan op de website staat, dwaling dus.
NIET NORMAAL JE KOMT GELD UITGEVEN DAN BEN JE DIEF DOE EENS NORMAAL DIXONS
dixons Dixons Delft Paradijspoort die HEBBEN geen respect voor MENSEN ons als klant wij wilden alleen gewoon mobiele telefoon kopen voor ons zoon wij vroegen waar staan de mobiel de medewerker DE BAARD AAP zij op een boze toon waar je niet vrolijk van woord u wacht jullie maar even zij hij, oke DAT IS Logisch er zijn MEER meer klanten ja dat was wel waar maar die waren allemaal aan het afrekenen bij de kassa wij WILDEN gewoon advies wij vroegen drie keer heel beleefd waar staan de mobiel en koptelefoons hij zij u moet gewoon aansluiten aan de kassa maar Wij ALLEEN advies WILDEN NOG NIET AFREKENEN nee wat doet de die jongeman hij zet zijn stem hoog. hallo ik ben geen kind oke dat hij zich gedraag als kind dan moet hij lekker thuis doen dit pikten wij gewoon niet want wij komen ons geld uitgeven aan jullie dan woorden wij als wilden honden behandeld DOOR Dixons WIJ WILDEN GEWOON ADVIES DIT DOE JE GEWOON NIET MET DE KLANTEN DIE GELD WILLEN UIT GEVEN deze man schaad jullie imago. BIJ DEZE Dixons DELFT
Super snel!!!
iPad, mini nergens op voorraad, bij dixons 22.15 besteld. En de volgende morgen al in huis!!! Snel gedaan Dixons!!
Bestelling samsung SSD
Gisteren 15-11-2012 een Samsung SSD besteld welk volgens de site op voorraad zou zijn. Aangezien ik vandaag nog niets had gehoord even (15 min gewacht) gebeld met de klantenservice. Deze deelde mij doodleuk mee dat het systeem de bestelling had geanuleerd aangezien de SSD toch niet op voorraad was!
Dit vindt ik gewoon de klant voorliegen op internet. De eerst volgende uitleverdatum is 23 november (vrijdag) en aangezien er niet wordt geleverd op zondag en maandag kan ik de SSD pas uiterlijk op de 27 ontvangen. Ik vind 2 weken wel wat langer dan een 24-uurs service!
Wat een webwinkel. Zelf zal ik er geen zaken meer mee doen!!!!
Veel blabla...
Kennis van zaken bij personeel is ver te zoek (kan uiteraard verschillen per filiaal).
Pre-order helemaal weg
Ik had op dixons.nl op 20 oktober Halo 4 limited edition besteld. Op de dag van de release storten ze het geld terug op de rekening en ze geven geen uitleg waarom. Ik heb nu Halo 4 ergens anders besteld maar ik heb nu waarschijnlijk geen pre-order meer. Echt bedankt Dixons
Pre order naar de maan!
Halo 4 limited edition besteld, komt vervolgens niet binnen. Ik naar de klantenservice gebeld, blijkt dat de leverancier een fout had gemaakt. Geen bericht van dixons hierover gekregen, hier bestel ik dus nooit meer!
Super snel !!
ik heb een paar maanden geleden op Dixons.nl een spel voor de X-BOX gekocht.
omdat het spel niet meer in winkels te koop was heb ik hem dus daar besteld.
De volgende dag lag hij in de brievenbus !
slordig
wilde in de winkel 2 produkten kopen waarvan er maar een op voorraad was. 2 weken en 4 telefoontjes later wisten ze niet meer waar het produkt gebleven was, toch wel slordig. Heb het uiteindelijk maar geannuleerd.
Slechte website en service
Op vrijdag een iPad besteld, kon volgens de website gelijk ophalen in de winkel (in Naaldwijk), prima dacht ik. Voordat ik wilde gaan halen toch nog even gebeld, verteld de medewerker (die niet al te vriendelijk was) dat alles al verkocht was, "Pech joh" zie die, stelletje prutsers! volgens de website kon is het zeker ophalen. Hier geen spullen kopen..
Overigens stond me bestelling opeens ( zonder notificatie) op backorder,
ordernummer 100084751
Via de webwinkel van dixon een bestelling gedaan. Bestelling was op voorraad en zou binnen 24 uur geleverd worden.
Na 5 dagen nog steeds niets ontvangen. Er wordt niet gereageerd op mijn e-mail naar info@dixons.nl . Zelfs geen bericht dat de levering is uitgesteld.
J.A.Jacobs
NIET DOEN
Ooit eens een tablet besteld.
Kreeg mail dat de op de site vermelde levertijd niet gehaald kon worden en het niet duidelijk was wanneer het product dan zou komen. Heb toen direct geantwoord dat de order geannuleerd kon worden.
Product was betaald via creditcard, maar werd gewoon afgeschreven. "Oh ja dat zullen we refunden"
gave winkel
ook hier om de hoek koop er best veel .alleen wat ik nodig heb dus
ze hebben alles wat je wil. is het er niet bestellen ze het voor je
i keer ging het fout ze verkochten sonynavi maar soni navi ia niet meer in leven dus ik zit hier met 2 sony navi,s waar ik niks aan heb update,s besteld €100 per cd bleek het oude troep te zijn.
sony had nooit door gegeven dat sony navi niet meer verkocht mocht worden er is ook geen soft ware voor dus das pech sony navi weg
slechte service dixons online
11 december een game besteld en betaald, zou 10 dagen levertijd op zitten.
Inmiddels is het 24 februari 2x gebeld naar 0900 nummer voor 35 ct per minuut ! en kan mijn geld terug krijgen.
Wat een oplossing...geen email gehad niks, nu ben ik dus gewoon alleen geld en tijd kwijt en heb nog geen game...
Ik baal hier enorm van !
Omdat ik minimaal 1 ster moet kiezen, 1 ster, liever geen dus
minder geworden
ik vind het lijken als of dixons een beetje op zijn retour is. De winkel is rommelig, met personeel dat het drukker met elkaar heeft dan de klanten. De site is rommelig.
bij dit bedrijf gaat het betalen goed; geleverd wordt er niet
Mijn zoontje heeft op 17 november 2011 het Skylander Elfje besteld van zijn moeizaam gespaarde centjes. Inmiddels heeft hij de hoop opgegeven de bestelling ooit nog te krijgen. Het is inmiddels februari 2012. Dit was zijn eerste internetbestelling. Inmiddels heeft hij al aan al zijn vriendjes verteld dat Dixons slecht is. Hij wil nooit meer via internet kopen.
slechte klantenservice, geen reaktie op telefoontjes of mail
Op 9 januari Apple tv besteld, levering 2-4 werkdagen.
Na 1 week gebeld, was niet voorradig, maar ik zou worden teruggebeld. Er werd niet teruggebeld, dus nogmaals gebeld. Excuses, u wordt teruggebeld. Er werd niet teruggebeld, dus mailtje gestuurd. Kreeg automatisch antwoord, maar na 4 dagen maar weer gebeld, ik wil nu mijn geld terug.! Ik moet nu rekening houden met 10 dagen voordat ik mijn geld terug heb.....
Geen mailtjes over niet voorradig zijn, geen antwoord op mijn telefoontjes en mail. ZEER ontevreden en NOOIT meer Dixons voor mij!!