Heel snel antwoord gekregen op mijn mails. Ik zou zeker nog bestellingen plaatsen alles is correct verlopen behalve dat mijn bestelling te laat werd doorgegeven voor de levering aan de planning, waard... Toon meer

Binnen 3 jaar tijd een scheur in het matras aan de traagschuim kant. Nu enige tijd bezig met contact (zowel per mail als telefoon) te krijgen met Droomidee, helaas zonder succes. Webshop is in... Toon meer

1. Matrassenwinkel

Droomidee.nl is de online winkel voor topkwaliteit pocketvering matrassen! ✅ Niet goed? Geld terug! ✅ 100 nachten uitproberen ✅ Voor 15:00 besteld, morgen in huis! ✅ 10 jaar garantie

2,3

Slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Kleine 3 jaar geleden een matras…

Kleine 3 jaar geleden een matras gekocht bij Droomidee, met 10 jaar garantie. Lag in het begin heerlijk, maar sinds een aantal maanden extreme kuilvorming. Op sommige plekken is het materiaal volledig gescheurd, waardoor je er helemaal in wegzakt. Kennelijk is het bedrijf in 2023 failliet gegaan, maar heeft het onder dezelfde naam (en zelfde KvK-nummer een doorstaart gemaakt). Bedrijf geeft aan dat de garantie is komen te vervallen en er niets meer gedaan kan worden.

3 september 2025

Hele slechte matrassen

Hele slechte matrassen. Zijn nu zogenaamd overgenomen en zo komen ze onder de 10 jaar garantie uit. Dit neigt naar pure oplichting. Bestel hier nooit een matras, je rug zal je dankbaar zijn. Mijn matras is na nog geen 4 jaar volledig op, dit was al een vervangend matras van 2 jaar ervoor.

28 februari 2025

koop hier geen matras mensen

koop hier geen matras mensen, al 2x diepe kuilvorming. 1e keer vervangen, nu is het bedrijf falliet gegaan en heb dus geen garantie meer. wees gewaarschuwd!

15 juli 2024

Geen garantie meer ivm overname

In 2021 een matras van Droomidee gekocht. Nu is er aan 1 kant een complete ‘spleet’ aan een kant van het matras, waardoor je daar absoluut niet meer kunt liggen. Contact opgenomen met Droomidee, maar blijkbaar zijn ze sinds 1 februari 2024 overgenomen en daardoor geldt de garantie van 10 jaar plotseling niet meer. Ze krijgen twee sterren omdat ze in elk geval de moeite hebben genomen te reageren op mijn mail, en met een oplossing probeerden te komen (korting op nieuwe matras of topper), maar doordat deze matras zo slecht is heb ik geen vertrouwen meer in dit bedrijf. Ik zou absoluut geen matras meer hier kopen, de kwaliteit is gewoon niet goed en het is maar de vraag hoe lang je daadwerkelijk aanspraak op de garantie kunt maken.

11 juni 2024

Geen reactie op klacht via contactformulier

Enige tijd geleden stuurde ik een bericht via het contactformulier van Droomidee. Dit betrof een klacht over matrassen die een kleine vier jaar geleden gekocht zijn door ons. Waarom één ster? Omdat lager niet gegeven kan worden! Het is onacceptabel, dat er niet wordt gereageerd op een klacht via dit contactformulier. De klacht betreft de slechte kwaliteit (scheuren, verpulveren, verkleuren) van de betreffende matrassen.
Dus: koop niet hier je matras(sen).

12 april 2024

WACHT NU AL 9 MAANDEN OP MATRAS!

Beste Tygo / Peter, Betreft bestelnummer 6643. WACHT NU AL RICHTING DE 9 MAANDEN OP DE NIEUWE TOEGEZEGDE MATRAS! 9 MAANDEN EN HOOR NIKS MEER! ALSJEBLIEFT. 31Laat in hemelsnaam svp van jullie horen wanneer de matras geleverd zal gaan worden want dit kan niet meer zo verder. Had/heb begrip voor jullie situatie maar het kan gewoonweg allang niet meer op zich laten wachten wegens zware rugklachten van mijn vrouw. Alsjeblieft laat het me nu weten wanneer ie komt! MvG, Niek de Boer / Valentine Harderwijk

31 oktober 2022

waardeloos

waardeloos. mooi matras gekocht, kreeg hem binnen super blij mee. maar binnen een jaar al hele erge kuilvorming. contact opgenomen met de klantenservice, en dit ging heel goed. er werd mij een nieuw matras beloofd en er was al een schatting wanneer hij zou aankomen. Ik was thuis op de dag van bezorging maar er kwam maar niks binnen. weer mail contact gehad, blijkt dat ze een storing hebben in het magazijn. ik netjes wachten. 3 maanden verder en ik heb nog steeds niks. weer mailcontact gehad, want ze zijn telefonisch niet bereikbaar. aangegeven dat ik mijn geld wel gewoon terug wil omdat het matras zo lang duurt. dit mocht niet, ik moest even geduld hebben. weer een maand voorbij en weer een mail uit getuurd, en weer en weer en weer. maar er wordt gewoon niet meer op mij gereageerd. via facebook en insta een bericht gestuurd, proberen te bellen en mailen. maar ik krijg maar niks te horen. hopeloze zaak, niet doen!

23 september 2022

Binnen 3 jaar tijd een scheur in het…

Binnen 3 jaar tijd een scheur in het matras aan de traagschuim kant.

Webshop is inmiddels uitgeschreven bij Webshop keurmerk. Waarschijnlijk is Droomidee bezig met het faillissement aan te vragen. Klanten die in het verleden vertrouwen hadden in zijn bedrijf mogen nu neer vallen.

Misschien een idee om wat transparantie te bieden?

20 maart 2023

Wat een vreselijk matras

Wat een vreselijk matras! In het begin lag het prima maar na een half jaar ging het comfort hard achteruit. De andere zijde gebruikt van het matras. Dit lag een paar maanden aardig. Na anderhalf jaar viel er niets meer te draaien. Wat een ellende! Waar ik en mijn vrouw liggen zijn twee enorme kuilen en tussen ons in een heuvel die niet meer weggaat! Het weggegooide geld is één ding maar het ellendige slapen is onbetaalbaar. De matras is inmiddels door Grof Vuil meegenomen.

19 juli 2022

WAAR BLIJFT ONS GELD

WAAR BLIJFT ONS GELD
9 oktober hebben wij een bestelling gedaan voor een matras na jaren van tevredenheid over het vorige matras (we wilden een maatje groter). Door omstandigheden (bij ons onbekend en niet over geïnformeerd) bleef bezorging uit. Nadat wij hierdoor na twee maanden wachten en zeer slechte communicatie wilden overgaan op het annuleren van de order en het terug ontvangen van de gemaakte kosten werd hier vlot op gereageerd. Echter wachten wij nu al sinds november op ons geld. In december hebben wij hier meerdere malen voor gemaild en ook in januari nog een poging gedaan. Tevens heeft dit bedrijf geen telefoonnummer, erg vreemd.

9 oktober 2022

Triest bedrijf

Triest bedrijf komt beloftes niet na en verkopen gebruikte matrassen.
Ze vervangen de tijken om je te laten denken dat je een nieuwe matras krijgt.

27 december 2022

Droomidee lijkt nachtmerrie

September 2022 is mij door Droomidee toegezegd nieuwe matrassen te leveren n.a.v. mijn klachten over de kwaliteit van de eerder geleverde matrassen (verlijming liet op veel plaatsen los). Kreeg binnen een week de toezegging dat ik nieuwe matrassen geleverd zou krijgen in oktober j.l.
Daar zitten we dus nog steeds op te wachten. In januari 2023 is mij per email en in een telefonisch onderhoud toegezegd dat ik mijn geld terug zou krijgen, omdat ze niet in staat zijn nieuwe exemplaren te leveren. Dit zou verband houden met problemen met hun koeriersdienst. Per vandaag 15 februari 2023 nog steeds niets ontvangen (geen matrassen, geen geld terug) en is ook het telefoonnummer van Droomidee niet meer bereikbaar.
Op mijn laatste 2 mails wordt evenmin meer gereageerd. Het is duidelijk dat het bedrijf in de problemen zit. Maar de website staat nog steeds gewoon open. Vermijdt dit bedrijf dus!!!

14 februari 2023

Super slechte na service

Ik heb jullie ook diverse manieren geprobeerd te in contact te komen maar er wordt gewoon gereageerd.
Telefoon werkt niet wat een belabberde service.
Dit is weer een bewijs van goedkoop is duurkoop.
Weg blijven van die handel.
Jammer dat bij Trustpilot geen negatieve sterren kan geven.

9 februari 2023

Eigenlijk geen ster waardig …

Eigenlijk geen ster waardig mei 2021 matras gekocht nu na 1.5 jaar matras al kuilvorming continu gemaild iedere keer krijg ik te horen foto's niet goed zijn is duidelijk te zien maar schijnbaar is dat veel voorkomend probleem service is ver te zoeken en garantie van 10 jaar heb ik ook mijn vraagtekens bij
Hoop dat ze met oplossing komen maar denk dat het miskoop van 2021 is geweest

28 januari 2023

Slechte service

Matras zat binnen een paar maanden een scheur in. Contact opgenomen, foto’s gestuurd en tot de conclusie gekomen dat dit matras vervangen diende te worden door de fabrikant. Matras was echter niet op voorraad, maar omdat ik kamp met rugklachten afgesproken met droomidee dat ik mijn geld terug zou krijgen (hier ook toezegging van gekregen via de mail - dit mailcontact liep allemaal nog voorspoedig). Ik heb mijn rekeningnummer netjes doorgestuurd met het ordernummer en kreeg te horen dat het geld zo spoedig mogelijk op mijn rekening zou staan. Dit duurde best lang, dus heb hierna nog 2 mails gestuurd om te vragen hoe het met de terugbetaling stond. Geen reactie. Ook op facebook en via de telefoon geen reactie. Erg jammer dit, de service leek prima, maar het is inmiddels bijna een maand geleden en ik ben blij gemaakt met een dode mus. Geld weg en uit eigen zak weer een nieuw matras moeten kopen.

26 januari 2023

Diepe Kuilen

Wij hebben de 80 x 200 cm Superior x 2 gekocht in October 2020 maar helaas zijn de matrassen van een slechte kwaliteit.
Flinke kuilen in het matras ondanks dat de matrassen regematig worden gedraaid. en gewisseld worden.
Ze zijn letterlijk te slap.
Helaas de miskoop van 2020 geweest.
Mensen wees gewaarschuwd, koop een matras die ook werkelijk getest is op dit soort dingen.
Zware afrader!

22 december 2022

matras zakt erg in na een jaar al…

matras zakt erg in na een jaar al geklaagd hierover antwoord was toen nog niet vergenoeg ingezakt maar je heb wel 10 jaar garantie nu 2 jaar later nog erger ingezakt maar heb geen zin om weer met een rolmaat en stok te meten want dat heeft geen zin, dan zeggen ze weer niet genoeg ingezakt,ik en mijn partner rollen naar buiten daardoor slapen we op de rand in de hoop er niet uit te vallen . Nu maar opzoek naar een ander matras maar nooit meer bij droomidee.

9 december 2022

Pfffff niet kopen

Ik heb mail contact vanaf begin oktober over een nieuwe matras,omdat mijn oude matras een kuilvorming heeft na 1 jaar..
Foto's etc gestuurd.
Maar ze blijven zeggen dat er een storing is bij fabrikant en die is nog steeds niet verholpen..Ik moet erg veel geduld hebben..begrijp ik..
Begin bijna te denken dat dit een smoes is ofzo pfff.
Snap er niks meer van en ik heb ook niet recht op om me geld terug te krijgen of tenminste een gedeelte ervan of een ander matras.Wordt hier wel moedeloos van eerlijk gezegd.

Nu is het al eind april nog steeds geen nieuw matras binnen gekregen.Volgens mij zijn ze failliet.

15 november 2022

Slechte vormvastheid en stevigheid, slecht service

Ik heb helaas nu pas de reviews gelezen nadat ik een klacht heb ingediend bij droomidee. Levering matras eind mei 2022, nu doorgelegen, maar vooral uitgezakt. Matras steekt meer dan 5 cm over de bedrand. 2 aangeschaft, dus 10 cm te brede matrassen. Eerder hier exact dezelfde matrassen gehad, heel erg tevreden. Nieuwe bestelling is eind juni uitgerold geleverd, dus geen nieuw matras, lees ik hier. Niet hygiënisch en ook erg slecht kwaliteit ten opzicht van voorheen. Klantenservice zegt dat de klacht niet in behandeling genomen gaat worden. Ik lig nu dus op 2e hands, uitgezakte matrassen.... enorme tegenvaller in vergelijking met 6 jaar geleden.

24 oktober 2022
Logo droomidee

Antwoord van droomidee

Beste Nienke, bedankt voor je review. Zoals ik in de reactie op je mail heb aangegeven, kunnen wij de klacht niet in behandeling nemen op basis van kuilvorming (deze is in jouw geval minder dan 10%). Ik heb je in deze mail ook gevraagd om foto's te sturen van het mankement dat je nu benoemd. Wanneer je deze toestuurt gaan we de foto's voor je in behandeling nemen. Ik heb helaas op dit moment nog geen reactie op deze mail ontvangen. Groetjes Tygo

Niks waard

Ik heb nog nooit zo iets meegemaakt
Na een maand was de matras al 5 cm gezakt en in 5 delen. Was onder garantie en 20 mails geen antwoord geen matras.
Weg gegooien geld.

9 mei 2022
Logo droomidee

Antwoord van droomidee

Beste Totta, bedankt voor je review. Jammer te lezen dat je matras na een maand al ingezakt was. Inmiddels heb je contact gehad met onze klantenservice en krijg je een vervangend matras onder garantie. Het is nu nog wachten tot de maat en het model binnenkomt vanuit onze leverancier, deze is momenteel niet op voorraad namelijk. ^Sabine