droomidee Reviews

2,3

Kleine 3 jaar geleden een matras gekocht bij Droomidee, met 10 jaar garantie. Lag in het begin heerlijk, maar sinds een aantal maanden extreme kuilvorming. Op sommige plekken is het materiaal volledig... Toon meer

Heel snel antwoord gekregen op mijn mails. Ik zou zeker nog bestellingen plaatsen alles is correct verlopen behalve dat mijn bestelling te laat werd doorgegeven voor de levering aan de planning, waard... Toon meer

Binnen 3 jaar tijd een scheur in het matras aan de traagschuim kant. Nu enige tijd bezig met contact (zowel per mail als telefoon) te krijgen met Droomidee, helaas zonder succes. Webshop is in... Toon meer

Ik heb helaas nu pas de reviews gelezen nadat ik een klacht heb ingediend bij droomidee. Levering matras eind mei 2022, nu doorgelegen, maar vooral uitgezakt. Matras steekt meer dan 5 cm over de bedra... Toon meer

1. Matrassenwinkel

Droomidee.nl is de online winkel voor topkwaliteit pocketvering matrassen! ✅ Niet goed? Geld terug! ✅ 100 nachten uitproberen ✅ Voor 15:00 besteld, morgen in huis! ✅ 10 jaar garantie

Slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Prima service

Matras geprobeerd maar helaas niet de beste match voor mij. Contact met klantenservice verliep prima. Altijd vlot en correct te woord gestaan door Tygo. Matras werd volgens afspraak opgehaald en binnen een paar dagen had ik mijn geld terug.

23 september 2022

Antwoord van droomidee

Hey Martine, wat fijn om te horen. Bedankt voor het fijne bericht! Uiteraard hoop ik dat je het matras vindt dat het beste bij je past! Groetjes Tygo

Matras is na het uitpakken niet weer in…

Matras is na het uitpakken niet weer in zijn originele vorm teruggekomen.

9 september 2022

Antwoord van droomidee

Goedemorgen Erik, Wat jammer om te horen dat het matras niet zijn normale vorm heeft gekregen. Dit is natuurlijk niet de bedoeling en wij kijken graag met je mee hoe we dit eventueel kunnen vervangen. Ik wil je vragen om foto's van de misvorming toe te sturen via het klachtenformulier op onze website. Groetjes Tygo.

Duur tegen kwalitiet

Kwalitiet niet hoog.
Roteuren kan nier als gerold matras geopend.

2 september 2022

Antwoord van droomidee

Hey Esmail, wat jammer om te horen dat je dit op deze wijze hebt ervaren. Je kan bij Droomidee altijd 100 dagen proefslapen en wanneer het matras niet naar wens is deze gratis retourneren. Het matras moet in een goede staat zijn, maar is niet verplicht om opgerold te retourneren. Wanneer de 100 dagen nog niet zijn verstreken is dit dus nog gewoon mogelijk. Indien je hier vragen over hebt helpen we je natuurlijk graag verder. Groet, Tygo

goede service, kwaliteit moet blijken.

of de matrassen op de lange termijn goed genoeg zijn moet nog blijken, wat ik wel weet is dat ze hun garantie nakomen en dat is iets wat niet alle bedrijven kunnen zeggen.

vooralsnog slapen wij heerlijk op de 22cm koudmatrassen.

30 augustus 2022

Antwoord van droomidee

Hallo Roy. Uiteraard komen wij onze garantie altijd na! Geniet van matras en zeer bedankt voor het bericht. Groetjes Tygo

ik heb 2 maal een al uitgerolde…

ik heb 2 maal een al uitgerolde gerecycleerde matras gekregen terwijl ik duidelijk voor een nieuw matras heb betaald, hier door dat deze uitgerold is zakt al het binnenvoer naar een kant en is de matras niet gelijk verdeeld waardoor er duidelijk een kuilvorming ontstaat.

Ik had voorgesteld om een upgrade te doen naar een Superior model en dat ik het verschil zou betalen, 2 dagen later kreeg ik telefoon van Tygo, zo gezegd en zo gedaan, heeft hij het helemaal recht gezet, ik werd door Tygo opgebeld om namens Droomidee zijn excuses aan te bieden voor het ongemak, en de kerst op de taart dat ik een superior matras krijg ipv een luxe, en dit helemaal gratis.

Ik ben natuurlijk zeer te vreden hoe ze dit hebben aangepakt. en hiervoor wel verdient 5*

Ik dank Tygo voor zijn inspanning en zijn spoedig oplossing.

20 augustus 2022

Antwoord van droomidee

Hi Kennedy. De fijne beleving is ook geheel wederzijds. Ontzettend tof dat wij jou minder fijne ervaring hebben kunnen omtoveren naar een top ervaring. Heel veel plezier gewenst met het nieuwe matras en bedankt voor de mooie review. Groetjes, Tygo.

aanschaf Droomidee matras Luxe

Het was een aparte ervaring om het matras te ontvangen in opgerolde toestand. Na de gebruiksaanwijzingen te hebben opgevolgd, ontvouwde het matras zich tot de normale en verwachtte dikte.
Na de aangegeven 72 uur ben ik het gaan gebruiken en het voldoet uitstekend aan mijn verwachtingen, ik ben er heel blij mee.

17 augustus 2022

Antwoord van droomidee

Hi meneer/mevrouw Ris, Wat leuk om te vernemen dat alles op rolletjes is verlopen en voldoet aan alle verwachtingen. Geniet van het fijne matras. ^Tygo

Goed matras

Goed matras, snelle levering en prima service

14 augustus 2022

Antwoord van droomidee

Hi Jose. Wat leuk dat het matras en de service zo goed bevallen. We helpen je natuurlijk graag.^Tygo

Snelle levering, maar een zwaar pakket wat ik dan nog wel zelf naar binnen moet tillen, verder dikke prima.

2 augustus 2022

Antwoord van droomidee

Hi Wilma, heel erg bedankt voor jouw review! Fijn dat je zo tevreden bent. ^Juliske

Bezorging kan echt beter

Bezorging kan echt beter. Matras werd om 22.30 bezorgd in plaats van rond 17.30, zonder adres- en zonder productetiket. Wij waren 'de laatste stop van de dag'. Ik hoop dat ik heb gekregen wat ik heb besteld want dat was op geen enkele manier te controleren. Door corona geveld, heb ik het erbij laten zitten. Opgerolde binnenveringmatras... aan de hoeken moeilijk in model te krijgen. Prijs OK en dochter vond het ook OK liggen.

21 juli 2022

Antwoord van droomidee

Beste Corrie, bedankt voor je review! Helaas wegens oponthoud in het verkeer was de bezorger later dan verwacht om het matras bij je af te leveren. Excuus dat deze vertraging is ontstaan! Ons matras heeft meerdere dagen nodig om tot de orginele vorm te komen. Veel slaapplezier toegewenst! Klantenservice Droomidee ^Ismay

Heerlijk matras

Heerlijk matras, goede, snelle levering

6 juli 2022

Hi Pauline, wat fijn dat je zo positief bent. Veel slaapplezier! ^Juliske

Gewoon goed geregeld

Heb 2 nieuwe superior matrassen besteld bij droomidee, die ergens anders het dubbele gekost hadden, dus een prima betaalbare aankoop en 2 dagen later had ik ze al in huis. Goed geregeld allemaal. Matrassen liggen overigens heerlijk. Dus ben er erg blij mee.

5 juli 2022

Antwoord van droomidee

Hi Dennis, wat fijn om te lezen en bedankt voor de positieve feedback. Veel slaapplezier! ^Juliske

Ik zou afgelopen Zaterdag mijn matras…

Ik zou afgelopen Zaterdag mijn matras krijgen.Heb de hele dag gewacht maar is niet gekomen.Ik had mijn oude matras al weggegooid.Moest op de bank slapen.Heb ook helemaal niets van droomidee gehoord.

3 juli 2022

Antwoord van droomidee

Beste heer of mevrouw de Paauw,

Bedankt voor je berichtje.

Het is vervelend om te lezen dat de levering van je matras niet goed verlopen is. Graag wil ik je vragen contact met ons op te nemen, zodat we samen naar een passende oplossing kunnen kijken.

We zien je telefoontje tegemoet.

Klantenservice Droomidee - Kim

Goed bedrijf

Goed bedrijf, Website is zo gemaakt dat het heel eenvoudig is om een juiste besteling te plaatsen. Levering was naar wens

20 juni 2022

Dankjewel Raymond! ^Juliske

Matras besteld

Matras besteld. Moeilijk bereikbaar in het begin.. courier en leverancier geven niet dezelfde informatie.. leverancier zegt enkel in België op zaterdagen courier zegt iets anders. Op een vrijdag aan mijn deur bijna on 11u ‘a nachts , was niet thuis .. op werk velen zouden ook niet thuis zijn op een vrijdag zeker om dat uur. Toch gelukkig een reactie te krijgen na veel probeersels. Uiteindelijk weet ik niet wanneer en om welk uur het wordt geleverd.

Update 4 dagen later: matras is afgeleverd, is comfortabel en tot nu toe geen probleem er mee, ik kreeg een verwittiging deze keer wanneer ze langskomen, ervoor niet, ze waren plots aan de deur, leveranciers en couriers steeds vriendelijk gebleven.. Merci

13 juni 2022

Antwoord van droomidee

Beste Frida, heel erg bedankt voor jouw review en de duidelijke feedback! We gaan hier zeker mee aan de slag. ^Juliske

Je kan ook bij Droomidee beginnen.

Ik ben misschien nieuw in het bewust kiezen voor mijn slaapcomfort, maar met de goede service van Droomidee is dit een reis dat ik wel plezierig ervaar.

12 juni 2022

Antwoord van droomidee

Heel erg bedankt voor de leuke feedback en veel slaapplezier gewenst! ^Juliske

Zeer slecht levering

Het bedrijf negeert vragen over levering. Waarna ik een paar dagen op rij hoorde dat het matras de volgende dag zou zijn. Zeer lange levering, slecht contact.

10 juni 2022

Antwoord van droomidee

Beste Tom, bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat de levering met niet goed is verlopen. Wil je met ons contact opnemen zodat we met je mee kunnen kijken naar een passende oplossing? We horen graag van je! Met vriendelijke groet, Ismay | Klantenservice Droomidee