Drukland.nl Reviews

2.827

4,3

Ik had snel wat flyers nodig voor een uitnodiging voor de opening van ons nieuwe bedrijf. De bestanden ingegeven en het zou een dag of 4 a 5 duren. Binnen twee dagen lag het al in de brievenbus. Super... Toon meer

Ik kan het echt iedereen aanraden! Er is niets dat ze niet kunnen volgens mij. Ik ben van iedereen tevreden.. klantendienst - kwaliteit van de bedrukking - prijs - levering.. Ben heel kritisch maar... Toon meer

Super goede ervaring! Ik kan het iedereen aanraden. Ze werken snel, professioneel en leveren hoge kwaliteit. Op het laatste moment moest mijn adres nog worden aangepast, en dat hebben ze direct en zo... Toon meer

Goede kwaliteit, breed aanbod en veel productopties die anderen niet aanbieden. Ik bestel hier regelmatig spandoeken op maat, stickers en plaatwerk.

1. Commerciële drukkerij
  2. Digitale drukker
  3. Prints en uithangbordenwinkel
  4. Textieldrukwinkel

Over Drukland.nl

Drukland.nl is een Nederlandse online drukkerij. Bij ons betaal je altijd een lage prijs voor je drukwerk. Van flyers, brochures en folders tot posters, enveloppen en visitekaartjes. Wist je dat we zelfs 50.000.000 flyers per jaar drukken? Bij Drukland.nl bestel je al je drukwerk eenvoudig online. We zijn dé goedkoopste online drukkerij met de snelste levering. Word jij ook één van onze blije klanten?

Eigen productie van Drukland.nl

Vanaf onze productielocatie maken wij vrijwel al het bestelde drukwerk. Flyers, brochures, folders en posters, maar ook grotere producten als rollup banners en presentatiewanden maken we zelf. Offset drukwerk maken we met onze Komori drukpersen. Met deze drukpersen maken we zowel full colour als PMS drukwerk. We combineren zo veel mogelijk bestellingen op drukvellen. Op deze manier kunnen we vele orders in één keer drukken en verder verwerken. Door deze slimme manier van produceren, kunnen we de het beste drukwerk altijd voor de laagste prijs aanbieden. Digitaal drukwerk maken wij met onze HP Indigo persen. Deze digitale drukpersen zijn tegenwoordig zo goed, dat de kwaliteit vrijwel gelijk is aan die van offset drukwerk. Digitaal drukwerk is de meest gekozen drukmanier voor lage oplage drukwerk.

Onze producten

Bij Drukland.nl kun je onder andere terecht voor:

Briefpapier drukken
Enveloppen drukken
Flyers drukken
Rollup banners drukken
Spandoeken drukken
Stickers drukken
Visitekaartjes drukken

Houd rekening met het volgende

Uitstekend

3K reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(2.827)

130 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij hebben campagne drukwerk laten doen…

Wij hebben campagne drukwerk laten doen bij drukland, posters en flyers. We zijn zeer tevreden door de goede kwaliteit, duidelijk zijn formaten leveren en de beloofde levertijd.

12 februari 2026

Hi Brian!
Wat fijn dat je zo tevreden bent.
Succes met de campagne.

Drukland is echt top

Drukland is echt top, bestanden oploaden, kiezen wat je wenst, goede prijs betalen en dan in druk!
Wat wilt u meer 😉

9 februari 2026

Fijn Stephane!
Bedankt voor je mooie review.

Altijd goed

Altijd goed en op tijd

24 november 2025

Fijn Jos!

Snelle service

Snelle service, goede prijs - kwaliteit verhouding

9 februari 2026

Antwoord van Drukland.nl

Bedankt Lucas! Fijn om te lezen dat je tevreden bent.
We zien je graag snel weer.

Team Drukland

Prijs kwaliteit is in orde

Het gaat niet heel snel, maar is wel in verhouding met de gunstige prijs. Kwaliteit is goed.

Antwoord van Drukland.nl

Mooi om te lezen dat je tevreden bent over de prijs en de kwaliteit.

Mooie tafelkaarten

Mooie tafelkaarten, snelle levering

13 januari 2026

Antwoord van Drukland.nl

Heel fijn om te lezen dat je tevreden bent over de tafelkaarten en de snelle levering.
We helpen je graag weer de volgende bestelling!

Team Drukland

Perfecte fotosticker voor een deur

De fotosticker van een eigen foto is geleverd volgens verwachting, met een super en strak resultaat. Ik ga nu een volgende deur bestickeren.

Hey Monique,

Fijn dat je zo tevreden bent!
We zien je volgende bestelling graag tegemoet.

Top leverancier

Top leverancier, maak er veel gebruik van, bestanden eenvoudig te uploaden, printkwaliteit altijd goed en snelle levering. Als ik één verbeterpunt zou noemen, is dat om de klanten de kans te bieden om zelf het formaat dozen te bepalen waarin het drukwerk geleverd wordt. Wij bestellen veel a4 formaat en die komen soms in lage en brede dozen terwijl ik ze liever in dozen van a4 formaat heb. Dat bewaart wat makkelijker.

Beste Roeland,

Wat fijn dat je zo tevreden bent.
We nemen je verbeterpunt zeker mee.
Tot de volgende bestelling.

Het zag er prima uit

Het zag er prima uit. Makkelijk te bestellen en snel geleverd. Wel waren een paar folders beetje rafelig afgesneden. Misschien een nieuw mesje nodig!

11 januari 2026

Beste Hanneke,

Fijn dat je tevreden bent over het bestelgemak en snelheid van leveren.
Zou je ons eventueel foto's kunnen sturen van de rafelige randen? Dan zal ik dit opnemen met de productie.

Kun je ons ook het ordernummer geven? We gaan er mee aan de slag om te voorkomen dat dit weer zal gebeuren.

Drukland

Bestel op regelmatige basis bij…

Bestel op regelmatige basis bij Drukland.nl, steeds een vlotte afhandeling.
Uitbegreide keuzemogelijkheden, ook voor op maat gemaakte items.
Snelle levering, en alles steeds met grote zorg verpakt.
Zeker een aanrader

2 januari 2026

Beste Wim,

Wat fijn om te lezen!
Graag tot de volgende bestelling.

Drukland

Snelle levering en aantrekkelijk…

Snelle levering en aantrekkelijk geprijsd. Makkelijk contactb te krijgen met medewerkeres.

6 januari 2026

Hey Jan,

Wat fijn om te lezen. Graag tot de volgende keer.

Snel en goed

Snelle, goede service en uitstekende prijs/kwaliteit.

30 december 2025

Beste Geert,

Heel erg bedankt voor je positieve woorden.

tevreden

Altijd netjes geleverd en goede kwaliteit. Al jaren blij mee.

19 december 2025

Antwoord van Drukland.nl

Bedankt voor de 5 sterren Dorien!

Bijna altijd vertraging

Afgelopen 10+ bestellingen allemaal vertraagd, soms wel een week. Ik krijg elke keer hetzelfde standaard mailtje “ Wegens een vertraging in ons productieproces heeft (een deel van) je bestelling helaas vertraging opgelopen”.

Als je voor spoed hebt betaald moet je zelf een mail sturen om je geld terug te krijgen.

Dit als vast klant sinds 10 jaar met 100+ bestellingen!

22 december 2025

Beste Faruk,

Wat ontzettend vervelend dat dit je ervaring is. Zou je ons meer informatie kunnen geven? We komen graag met je in contact om dit naar tevredenheid op te lossen.