Drukland.nl Reviews

2.827

4,3

Ik had snel wat flyers nodig voor een uitnodiging voor de opening van ons nieuwe bedrijf. De bestanden ingegeven en het zou een dag of 4 a 5 duren. Binnen twee dagen lag het al in de brievenbus. Super... Toon meer

Ik kan het echt iedereen aanraden! Er is niets dat ze niet kunnen volgens mij. Ik ben van iedereen tevreden.. klantendienst - kwaliteit van de bedrukking - prijs - levering.. Ben heel kritisch maar... Toon meer

Super goede ervaring! Ik kan het iedereen aanraden. Ze werken snel, professioneel en leveren hoge kwaliteit. Op het laatste moment moest mijn adres nog worden aangepast, en dat hebben ze direct en zo... Toon meer

Goede kwaliteit, breed aanbod en veel productopties die anderen niet aanbieden. Ik bestel hier regelmatig spandoeken op maat, stickers en plaatwerk.

1. Commerciële drukkerij
  2. Digitale drukker
  3. Prints en uithangbordenwinkel
  4. Textieldrukwinkel

Over Drukland.nl

Drukland.nl is een Nederlandse online drukkerij. Bij ons betaal je altijd een lage prijs voor je drukwerk. Van flyers, brochures en folders tot posters, enveloppen en visitekaartjes. Wist je dat we zelfs 50.000.000 flyers per jaar drukken? Bij Drukland.nl bestel je al je drukwerk eenvoudig online. We zijn dé goedkoopste online drukkerij met de snelste levering. Word jij ook één van onze blije klanten?

Eigen productie van Drukland.nl

Vanaf onze productielocatie maken wij vrijwel al het bestelde drukwerk. Flyers, brochures, folders en posters, maar ook grotere producten als rollup banners en presentatiewanden maken we zelf. Offset drukwerk maken we met onze Komori drukpersen. Met deze drukpersen maken we zowel full colour als PMS drukwerk. We combineren zo veel mogelijk bestellingen op drukvellen. Op deze manier kunnen we vele orders in één keer drukken en verder verwerken. Door deze slimme manier van produceren, kunnen we de het beste drukwerk altijd voor de laagste prijs aanbieden. Digitaal drukwerk maken wij met onze HP Indigo persen. Deze digitale drukpersen zijn tegenwoordig zo goed, dat de kwaliteit vrijwel gelijk is aan die van offset drukwerk. Digitaal drukwerk is de meest gekozen drukmanier voor lage oplage drukwerk.

Onze producten

Bij Drukland.nl kun je onder andere terecht voor:

Briefpapier drukken
Enveloppen drukken
Flyers drukken
Rollup banners drukken
Spandoeken drukken
Stickers drukken
Visitekaartjes drukken

Houd rekening met het volgende

Uitstekend

3K reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(2.827)

130 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Snel en kwalitatief perfect drukwerk

Snel en kwalitatief perfect drukwerk. Ik mag voor meerdere klanten met regelmaat uiteenlopende soorten drukwerk bestellen. Door een eenvoudige manier van het bestellen EN betalen, maakt dit tot een eenvoudige klus. Dat er geen verzendkosten gerekend worden, is mooi meegenomen. Of het nu gaat om enveloppen, briefpapier, vlaggen of dibond-borden; snel en goed geleverd. Die ene keer dat materiaal beschadigd binnen is gekomen, werd direct adequaat opgelost.
Blijf hier zeker mijn drukwerk bestellen!

16 december 2025

Hey Raimond,

Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met Drukland.
We zien je heel graag weer bij de volgende bestelling.

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Goede prijs-kwaliteitverhouding. Ook tevreden over de klantenservice. Ik zou er volgende keer weer bestellen.

11 december 2025

Hey Maarten,

Wat fijn dat je zo tevreden bent. We zien je graag bij de volgende bestelling.

Snel en makkelijk

Scherpe prijs, vlotte levering, prima drukwerk.

26 november 2025

Hey Jan,

Fijn dat je zo tevreden bent.
Graag tot de volgende bestelling.

Goede prijs/kwaliteitverhouding

Goede prijs/kwaliteitverhouding. Zeer professioneel bedrijf. En mocht het dan toch ooit een kwaliteitsprobleem zijn, wordt er altijd in oplossingen gedacht. Service is uitstekend

1 december 2025

Beste RR,

heel fijn dat je zo tevreden bent met ons.

Verzending is ondermaats

De produkten van Drukland zijn goed maar de verzending is ronduit slordig: te zware dozen die uitscheuren en door de vervoerder zijn vastgetaped en de inhoud door elkaar geschud en deels beschadigd.
Noot: Na contact met Drukland heeft het bedrijf op een nette manier mijn klacht afgehandeld: er zal intern goed gekeken worden naar de wijze waarop hun produkten worden verzonden en er heeft een gedeeltelijke creditering plaatsgevonden voor de geleden schade en ongemak. Chapeau!

28 november 2025

Beste Erik,

Wat ontzettend vervelend om te lezen dat dit je ervaring is.
Zou je ons meer informatie kunnen geven? Dan gaan we graag samen op zoek naar een oplossing.

Drukland

Naast dat Drukland gewoon goed levert

Naast dat Drukland gewoon goed levert, communiceren ze perfect op het moment dat er iets niet helemaal lekker loopt. Directe correcte feedback, en oplossingsgericht. Ik ga door met Drukland !

28 november 2025

Beste David,

Wat fijn dat je zo tevreden bent met onze service.

snel geleverd

snel geleverd, goede kwaliteit, goede prijs

7 november 2025

Beste Goos,

heel fijn om te lezen dat je tevreden bent met je bestelling.

Drukland

Mooie printjes, klantcontact minder tevreden

De printjes worden heel mooi. Ook is Drukland niet duur. Echter mis ik persoonlijk klantcontact en dat er mee gedacht wordt. Toen de folder geleverd werden, waren ze kleiner van formaat dan ik had verwacht. Dat kwam omdat ik 'flyer' in plaats van 'folder' had aangeklikt. Mijn eigen fout, maar ik had wel gekozen en extra betaald voor bestandscontrole. Ik had verwacht dat er dan meer meegekeken wordt naar het bestand wat je inlevert. Dit is niet zo. Hierover heb ik nog gebeld, ik werd vriendelijk te woord gestaan maar er werd niet meegedacht over een oplossing. Dit vond ik jammer. Ik ben nu toch naar een (duurdere) kleinere drukker gegaan, omdat daar wel meer wordt meegedacht.

4 november 2025

Beste Anniek,

Wat vervelend dat we niet hebben voldaan aan je verwachtingen ten aanzien van de extra bestandscontrole.
Ik kom graag met je in contact om te bespreken waar de onduidelijkheid zat en om te bepalen hoe we dit kunnen oplossen.
Zou je ons van meer informatie kunnen voorzien? Dan neem ik graag contact met je op.

Toch goed gekomen....

In het begin wel mailtjes gehad dat het formaat niet paste , maar niet of het groter of kleiner moest. Beetje onduidelijk, maar na een telefoontje en korte uitleg is het helemaal goed gekomen. Uiterst tevreden over het resultaat.

6 november 2025

Beste Ton,

Heel fijn dat we er uiteindelijk toch uit zijn gekomen met het juiste formaat en dat je nu kunt genieten van het resultaat.
We wensen je veel plezier met je bestelling en zien je graag een volgende keer!

Prima drukwerk

Prima drukwerk. Goed verpakt en snel geleverd.

29 oktober 2025

Beste Margreet,

Wat ontzettend fijn dat je zo tevreden bent. We zien je graag weer bij een volgende bestelling.

Zo veel vertraagd

De kwaliteit van het drukwerk is prima maar de leveringstijd die ze beweren halen ze bij lange na niet.
Tweede deel van de levering heb ik moeten annuleren omdat ze niet in staat waren om op tijd te leven.

10 november 2025

Beste Niels,

Wat vervelend dat je deze ervaring hebt. We komen heel graag met je in contact om dit met je op te lossen.
Zou je ons van meer informatie kunnen voorzien? Dan kom ik graag met je in contact.

Levertijd mag je maal 3 doen en telefonisch slecht bereikbaar

Order geplaatst op 15/10, levertijd 4 werkdagen. 27/10 gebeld (na 35 minuten in de wacht te hebben gestaan): zouden er spoed van maken en de volgende dag leveren. Uiteindelijk is pakket 30/10 bezorgd: 12 werkdagen na het plaatsen van de order.

30 oktober 2025

Beste Mignon,

Heel vervelend dat dit je ervaring is met Drukland. We hebben meer informatie aangevraagd zodat we met je in contact kunnen komen om deze klacht op te lossen.
We horen graag van je.

Drukland

Beloofde levertijd wordt niet gehaald

Opzich is de kwaliteit van het geleverde werk prima. Maar de beloofde levertijd wordt niet gehaald, en daar krijg je geen info over. Na bellen (lang wachten) krijg je: sorrie we kunnen er niets aan doen, en we weten niet wanneer het wel lukt. Emails sturen werkt niet, die worden genegeerd. De uiteindelijke levering kwam na 7 werkdagen. Was lastig in onze situatie. Dus neem vooral lange tijd voor je deadline, dan heb je waarschijnlijk prima product.

21 oktober 2025

Goedemorgen Jet,
Fijn om je telefonisch even gesproken te hebben! Nogmaals mijn excuses dat de levering te laat heeft plaatsgevonden. Gelukkig zijn we tot een goede oplossing gekomen.
Vriendelijke groet,

Super traag

Levertijden zijn nooit volgens afspraak. Nu 3 ordertjes geplaatst, maar nog nooit volgens afspraak geleverd. Laatste order moest echt op tijd binnen zijn en hierover dus vooraf telefonisch contact opgenomen. Geen enkel probleem natuurlijk. Ik zou mijn drukwerk zeker op tijd binnen hebben. Nu zijn we ruim een maand verder en heb ik twee delen van de order nog steeds niet ontvangen, wel een aanmaning, dat dan weer wel 🤔

26 augustus 2025

Beste Erik,

wat vervelend dat het zo gelopen is. Ik zie dat wij inderdaad een aantal tickets hebben aangemaakt bij de vervoerder omdat het daar lijkt mis te gaan.
Het is erg vervelend dat het mis is gegaan en dat u de bestelling nog steeds niet heeft ontvangen.
Wij zullen met u telefonisch contact opnemen om dit recht te zetten en om eventueel een herdruk te starten.

Drukland

Leveringen niet meer op tijd

Al jaren lang klant bij Drukland. Altijd erg tevreden geweest, maar tegenwoordig gaat het niet de goede kant op. Bestellingen komen niet op tijd binnen en kloppen bijna nooit meer met de 'te verwachten' leverdatum. Bij contact met de klantenservice ligt het altijd aan de postbezorger en schermen ze met : 'te verwachten' dus geen zekerheid. Erg vervelend als je keer op keer drukwerk niet kunt gebruiken. Nu is wederom een spoedbestelling niet op tijd binnengekomen en is de grens bereikt. Ik stap over naar een andere drukker.

3 oktober 2025

Beste Nelus,

Erg vervelend dat we niethebben kunnen voldoen aan je verwachtingen. Ik heb de order erbij gezocht en ik zie inderdaad dat wij deze te laat hebben geleverd. Excuses hiervoor.
We hebben inderdaad de afgelopen periode niet aan alle verwachtingen kunnen voldoen maar we hebben hard gewerkt aan een oplossing en nu lukt ons het wel weer zoals je van ons gewend bent!
Ik heb je een mail gestuurd met betrekking tot de afhandeling hiervan.
Ik hoop dat dit naar tevredenheid is.

Onbereikbaar, geen bestelling

We zijn al een paar weken bezig om onze bestelling te krijgen. We weten niet waar die is en dat is nergens terug te zien. we proberen te bellen maar na ruim 30 minuten wordt de verbinding verbroken. Vandaag alweer 45.38 minuten aan de telefoon, wachtende nummer 7 en hopelijk krijg ik nu wel iemand aan de telefoon. Wederom ook een email gestuurd, hopen dat ik nu wel een antwoord krijg waarmee ik mijn betaalde bestelling op kan halen.

2 september 2025

Goedemiddag Brigitte,

Allereerst onze excuses!
Ik heb begrepen dat u inmiddels contact heeft gehad met mijn collega. Er is een herdruk in gang gezet om u zo snel mogelijk te kunnen helpen.

We hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

Michiel

altijd top

De bestellingen zien er keurig uit en worden altijd netjes geleverd.

15 september 2025

Beste Jop,

Heel erg bedankt voor je positieve review! We zien je graag weer bij een volgende bestelling.