Drukland.nl Reviews

2.828

4,3

Ik had snel wat flyers nodig voor een uitnodiging voor de opening van ons nieuwe bedrijf. De bestanden ingegeven en het zou een dag of 4 a 5 duren. Binnen twee dagen lag het al in de brievenbus. Super... Toon meer

Ik kan het echt iedereen aanraden! Er is niets dat ze niet kunnen volgens mij. Ik ben van iedereen tevreden.. klantendienst - kwaliteit van de bedrukking - prijs - levering.. Ben heel kritisch maar... Toon meer

Super goede ervaring! Ik kan het iedereen aanraden. Ze werken snel, professioneel en leveren hoge kwaliteit. Op het laatste moment moest mijn adres nog worden aangepast, en dat hebben ze direct en zo... Toon meer

Afgelopen 10+ bestellingen allemaal vertraagd, soms wel een week. Ik krijg elke keer hetzelfde standaard mailtje “ Wegens een vertraging in ons productieproces heeft (een deel van) je bestelling... Toon meer

1. Commerciële drukkerij
  2. Digitale drukker
  3. Prints en uithangbordenwinkel
  4. Textieldrukwinkel

Over Drukland.nl

Drukland.nl is een Nederlandse online drukkerij. Bij ons betaal je altijd een lage prijs voor je drukwerk. Van flyers, brochures en folders tot posters, enveloppen en visitekaartjes. Wist je dat we zelfs 50.000.000 flyers per jaar drukken? Bij Drukland.nl bestel je al je drukwerk eenvoudig online. We zijn dé goedkoopste online drukkerij met de snelste levering. Word jij ook één van onze blije klanten?

Eigen productie van Drukland.nl

Vanaf onze productielocatie maken wij vrijwel al het bestelde drukwerk. Flyers, brochures, folders en posters, maar ook grotere producten als rollup banners en presentatiewanden maken we zelf. Offset drukwerk maken we met onze Komori drukpersen. Met deze drukpersen maken we zowel full colour als PMS drukwerk. We combineren zo veel mogelijk bestellingen op drukvellen. Op deze manier kunnen we vele orders in één keer drukken en verder verwerken. Door deze slimme manier van produceren, kunnen we de het beste drukwerk altijd voor de laagste prijs aanbieden. Digitaal drukwerk maken wij met onze HP Indigo persen. Deze digitale drukpersen zijn tegenwoordig zo goed, dat de kwaliteit vrijwel gelijk is aan die van offset drukwerk. Digitaal drukwerk is de meest gekozen drukmanier voor lage oplage drukwerk.

Onze producten

Bij Drukland.nl kun je onder andere terecht voor:

Briefpapier drukken
Enveloppen drukken
Flyers drukken
Rollup banners drukken
Spandoeken drukken
Stickers drukken
Visitekaartjes drukken

Houd rekening met het volgende

Uitstekend

3K reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(2.828)

130 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Drukland is mijn vaste partner voor drukwerk

Ik werk al heel lang met drukland. En het gaat altijd goed! Vakwerk, goede klantenservice en goede prijs kwaliteit verhouding!

15 januari 2025

Beste Tessa,

Bedankt voor je mooie review en het vertrouwen dat je al zo lang in ons stelt. We waarderen het enorm en blijven ons best doen om je steeds weer goed van dienst te zijn!

Uitstekende service

Prima website, uitstekende instructies voor het aanleveren van ontwerpen. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Leveringen zijn altijd op tijd, of eerder. Voor goed drukwerk moet je bij Drukland zijn

14 januari 2025

Beste Robert,

Bedankt voor je mooie woorden! Wat fijn dat je onze website, instructies en de prijs/kwaliteit zo waardeert. We doen ons best om altijd op tijd te leveren. We hopen je snel weer te mogen helpen met mooi drukwerk!

Wat ging er niet mis

Wat ging er niet mis. De offset printer was kapot, dus 4x brochures konden niet bedrukt worden. De bedrukte doeken kwamen een week te laat binnen. De brochures zijn deels geleverd (week telaat) en vervolgens is restant zoek. Uiteraard ligt dit bij de bezorger en niet bij drukland verantwoordelijkheid. Kortom fijn als je een beurs hebt, niet laten bedrukken hier. Of 2 maanden voor de start doen.

10 januari 2025

Beste Robert,

Wat vervelend om te lezen dat je bestelling vertraagd is. Inderdaad niet prettig als je een beurs hebt en je de bestelde producten niet kan gebruiken.

Zou je een mailtje willen sturen met je klacht naar service@drukland.nl met vermelding van je ordernummer en/of de klacht willen melden binnen je Drukland account? Dan gaan we met je kijken hoe we dit op kunnen lossen.

levering was perfect ,kwaliteit goed

levering was perfect ,kwaliteit goed

6 januari 2025

Beste heer Van Nuland,

Bedankt voor je positieve review! Goed om te lezen dat alles naar wens was. Veel plezier met je bestelling.

Drukland.nl

Erg blij met mijn bedrijfsnaambordje

Erg blij met mijn bedrijfsnaambordje. Bij de meeste drukkerijen komen mijn branding kleuren niet overeen met de kleuren op de laptop. Bij drukland wel! Ook kreeg ik direct een nieuw bordje toegestuurd omdat er wat luchtbelletjes onder de eerste zaten. Snelle en nette klantenservice. Zeer tevreden.

11 januari 2025

Beste Anne,

Bedankt voor je positieve review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van Drukland! Wij bedrukken alles in onze eigen hal waardoor we de beste kleuren kunnen aanbieden.

We staan graag weer voor je klaar bij een volgende bestelling!

Afgedrukt met hulp

Ik had hulp ‘ingekocht’ omdat het ontwerp nogal een hoog doe het zelf karakter had. Er was hulp nodig en het resultaat was boven verwachting.

1 januari 2025

Beste Bogaard,

Bedankt voor de positieve review! Fijn om te lezen dat je met onze hulp tot een mooi resultaat bent weten te komen. Graag tot de volgende bestelling!

Drukland.nl

Vertraging blijft doorgaan, geen uitzicht op wanneer het wordt verzonden

Bij tijds een bestelling geplaatst. Was niet nodig om met spoed te bestellen aangezien dit binnen 3-5 werkdagen werd verzonden. Gedeelte van mij bestelling is goed gegaan alleen de hardcover is nog steeds in druk. Na de 5 werkdagen kreeg ik een mail dat het productieproces achterloopt en dat binnen 1-2 werkdagen werd verzonden.

Nu zijn we 2 werkdagen verder en heb ik contact moeten opnemen, het wordt toch niet vandaag verzonden. Wanneer kunnen ze niet zeggen en nu krijg ik het niet waarschijnlijk op tijd binnen. Hiervoor goede ervaringen met dit bedrijf gehad. Helaas de enige keer dat ik een harde deadline heb, ruim binnen de aangegeven tijd dat het zal worden gemaakt, lukt het Drukland niet om te leveren. Volgende keer moet ik denk ik helaas gebruik maken van een andere partij die wel binnen de aangegeven tijd zullen leveren.

20 december 2024

Antwoord van Drukland.nl

Wat vervelend om te lezen over uw verhaal. Dit is niet hoe wij willen dat onze klantervaring verloopt. Ik heb gevraagd aan onze service afdeling om contact met u op te nemen. Zo kunnen zij met u meekijken waar het is mis gegaan.

met vriendelijke groet,

aan te bevelen

Het is duidelijk wanneer er fouten in het bestand zitten zodat je dit kunt aanpassen voordat je de opdracht hebt gegeven. De levertijd is korter dan van te voren is aangegeven. En het eindproduct ziet er prima uit

16 december 2024

Beste Penningmeester,

Bedankt voor de positieve review! Goed om te horen dat het bestelproces je bevallen is alsmede het eindproduct. Veel plezier met je bestelling!

Drukland.nl

Vertraagde levering, geen duidelijkheid over levertijd.

Kort verhaal: niet bestellen, levertijd wordt steeds niet gehaald en er is geen uitzicht op levering.

"Normale levering 4-6 werkdagen". Dit werd bij mijn bestelling niet gehaald, kan gebeuren. Gelukkig kreeg ik hier 6 dagen na plaatsen van de bestelling een email van. Hierin werd gezegd: "In de meeste gevallen wordt de bestelling binnen 1 à 2 werkdagen verzonden.". Nu zijn er alweer 2 werkdagen voorbij, waarbij ik elke dag contact zoek met de klantenservice, en er is nog steeds geen zicht op een mogelijke levering. De bestelling is nog steeds 'status in productie' zonder voortgang. Ik krijg aan de telefoon alleen te horen dat er geen garanties gegeven kunnen worden en er verder voor mij niets aan te doen is.

Nu kan ik mijn klant geen product leveren op tijd. Ik ben nu genoodzaakt zelf half het land op en neer naar de drukker in Groningen te rijden, om extra vertraging met een koerier te voorkomen. Maar zelfs dit ophaalmoment kan ik niet inplannen bij Drukland. Ik zou vanzelf de automatisch gegenereerde email krijgen wanneer het gereed is om op te halen. Geen enkele indicatie kan gegeven worden... Schandalig!

11 december 2024

Beste Teddy,

Vervelend om te horen dat je levering zo vertraagd is. We hebben op dit moment inderdaad problemen met de hardcovers waardoor er helaas vertraging oploopt.

Zou je je klacht willen melden via service@drukland.nl en daarbij je ordernummer vermelden? Dan gaan we kijken hoe we dit samen met je op kunnen lossen.

Tevreden klant

Snelheid, efficiency en behulpzaamheid met betrekking tot het wijzigen van aangeleverde bestanden. Top!

25 november 2024

Beste Sandra,

Bedankt voor de positieve review! Fijn te lezen dat je zo tevreden bent over de manier van samenwerking. Veel plezier met je bestelling!

Drukland.nl

Ik gebruik Drukland al jaren voor mijn…

Ik gebruik Drukland al jaren voor mijn fotoafdrukken, die de muren van ons huis sieren in grote formaten. Ik ben niet alleen blij met de prijs, die onverslaanbaar is, maar ook met de betrouwbaarheid. Alles is altijd perfect verpakt en binnen korte tijd bij mij thuis afgeleverd. Drukland is een betrouwbaar bedrijf.

6 december 2024

Beste Dawid,

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te lezen dat je al jaren tevreden klant van ons bent en je muren via ons mooi gesierd worden 😁.

Meestal op tijd

Gelukkig zijn de meeste leveringen op tijd, daar ben ik dankbaar voor.

30 november 2024

Beste Dirk-Jan,

Bedankt voor je positieve review! Soms gaat het niet altijd even goed, ook aan onze kant, maar we doen ons best! We zien een volgende bestelling graag weer tegemoet.

Drukland.nl

Snelle service en goede kwaliteit

Als altijd snelle service en erg goede kwaliteit, en dat tegen een heel scherpe prijs.
Voor mij al jaren dé drukker voor alle drukwerk (meestal reclame drukwerk als flyers en posters).

22 november 2024

Beste Willem,

Bedankt voor de positieve review! We zijn blij om te lezen dat je zo tevreden bent over je bestellingen en helpen je natuurlijk in de toekomst graag weer.

Fijn bedrijf

Fijn bedrijf, werk ik al jaren mee samen voor al het drukwerk.

22 november 2024

Beste Reitje,

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te lezen dat je al jaren tevreden bent over je drukwerk via ons :-)

Drukland.nl

Enveloppen kwamen in een kompleet…

Enveloppen kwamen in een kompleet andere kleur dan wat hun website aangaf. Na foto's te sturen krijg ik eerst mails dat ik geen goede foto's heb gestuurd en dat ik ze opnieuw moet maken. Keurig gedaan. Dan krijg ik de mail dat zij die kleur 'absoluut niet in hun assortiment hebben'. Met andere woorden, ik zou hun proberen te belazeren. Het komt er op neer dat zij er alles aan doen om te voorkomen om een fout te herstellen en zelfs mij als klant als leugenaar weg te zetten. Mijn advies: Niet bij Drukland bestellen want als er iets mis gaat, dan wordt het niet opgelost, sterker nog je krijgt de schuld in je schoenen geschoven.

26 november 2024

Beste Onno,

Vervelend om te lezen dat u ontevreden was over de kleur van de ontvangen enveloppen.
We hebben aangeboden nieuwe enveloppen op te sturen wanneer u de foutieve aan ons retour stuurt, maar daar had u geen behoefte aan. Het wordt voor ons dan ook lastig te beoordelen waar de fout dan precies ligt. We hebben u nooit een leugenaar genoemd.

Mijn collega heeft u nog een mail gestuurd, maar daar hebben we nog geen reactie op helaas.

Drukland.nl

Snel, mooi en goede prijs

Altijd snelle levering en hele goede kwaliteit voor een mooie prijs!

26 november 2024

Beste Monique,

Bedankt voor de positieve review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over je bestelling. 😁

Drukland.nl

Waardeloze kwaliteit en waardeloze…

Waardeloze kwaliteit en waardeloze service.
Stickers besteld en extra betaald voor afgeronde hoeken. De hoeken zijn niet afgerond maar in een hoek afgesneden...
De stickers zelf zijn zo dun dat je moet oppassen met vasthouden of ze scheuren al.

Aangegeven dat de kwaliteit niet voldoet en reactie (na een maand) is: we kunnen dit niet voor je oplossen.

25 november 2024

Beste Sinas,

Wat vervelend om te horen dat je ontevreden bent over je bestelling. Zo te lezen is het een en ander inderdaad niet helemaal soepel verlopen.

Zou je jouw klacht o.v.v. je ordernummer willen mailen naar service@drukland.nl? Dan gaan we met je meekijken hoe we samen tot een passende oplossing kunnen komen.

Zeer tevreden

Goede bestandscontrole, op de gevraagde tijd geleverd, zag er goed uit!

8 november 2024

Beste Tjabien,

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent.

Fantastische service mogen ervaren

Fantastische service mogen ervaren, ze denken met je mee en het contact is snel en persoonlijk. We hadden een vrij complexe opdracht uitstaan bij ze, maar na goed overleg is het product precies zoals gewenst. Bij andere minder complexe opdrachten waren we altijd positief gestemd over de verwerkingstijd.

23 oktober 2024

Hi Ivo,

Bedankt voor de goede review! Leuk om te lezen hoe positief je ervaring met ons was. Plaats gerust nog een (complexe) bestelling die we samen met je oppakken.