Dyrekassen Danmark Reviews

6.051
TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Hurtig behandling og nem adm. Jeg har haft en god oplevelse med Dyrekassen Danmark i min søgning på en forsikring til min kat. Jeg måtte desværre bruge den forleden, meget rart at dyrlæge kan send... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har for nylig mistet vores hund, som var knap 4 år gammel. Da forsikringen ophørte fik vi henvendelse om at livsforsikringen måske kunne komme i spil, hvis dyrlægen kunne udtale sig på en best... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har altid sat pris på Dyrekassen Danmark i mere end 15 år jeg har haft kattesygeforsikring hos dem også fordi de var nogle af de første (så vidt jeg ved) som rent faktisk ville sygeforsikre katte. An... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den bedste forsikring til min hund! Jeg har gennem mange år haft Dyrekassen Danmark som forsikring til mine hunde. Jeg anmeldt dem ved flere lejligheder gennem årene. Og de har aldrig skuffet mig... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Verzekeraar
  2. Verzekeringsmaatschappij

Over Dyrekassen Danmark

Geschreven door het bedrijf

I Dyrekassen Danmark forsikrer vi din bedste ven. Så skal du ikke bekymre dig, hvis det uheldige skulle ske, at din hund eller kat bliver syg eller kommer til skade. Vi ved, hvor meget I betyder for hinanden.

Hos Dyrekassen Danmark stræber vi altid efter at tilbyde dyreforsikringer, der er tilpasset dine behov og ønsker. Vi tilbyder ansvars-, syge- og livsforsikring af hunde samt sygeforsikring af katte.

Når du henvender dig til Dyrekassen Danmark, bliver du mødt af et team af specialiserede medarbejdere, der selv er passionerede dyreejere, og som alle brænder for at passe godt på dig og din bedste ven. Også når skaden er sket.

Geschreven door het bedrijf

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(6.051)

532 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God og kompetent betjening, når man henvender sig.

Stor hjælpsomhed og forståelse fra personalet.
Klar besked og hurtig betjening.
Synes dækningen er rigtig god.

17 augustus 2026

Hej Tilfreds kunde,

Tusind tak for stjernerne og den fornemme anmeldelse!

dejligt, at du havde tid og lyst til at vurdere os.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

God og reel sagsbehandling.

God og reel sagsbehandling.
Dog synes jeg refusionen er for længe undervejs.
Det kan trods alt være en pæn sum, der skal betales hos dyrlægen efter en operation.

17 augustus 2026

Hej Anette

Mange tak for anmeldelsen og de fine stjerner – dejligt at høre, at du oplever vores sagsbehandling som god og reel.

Det er altid en prioritet for os at behandle sagerne hurtigt, men i enkelte perioder kan der desværre gå lidt ekstra tid, før du får din refusion. Jeg forstår godt, at det kan være lang tid at vente – særligt når der er tale om en større dyrlægeregning efter en operation. Det er ikke optimalt, men vi gør, hvad vi kan for at få sagerne afsluttet så hurtigt som muligt.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at fortælle os om din oplevelse.

Sisse, Dyrekassen Danmark

God og uproblematisk hundeforsikring

Har brugt dyrekassen i 10 år med hundeforsikring. 2 omgange med behov for udbetaling og aldrig problemer.

Hej Jesper,

Det er os, der takker - ikke bare for den fornemme anmeldelse og de fem stjerner - men også for din loyalitet i alle årene!

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at give din mening til kende.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er en fornøjelse at blive modtaget…

Det er en fornøjelse at blive modtaget af en medarbejder, der professionelt og empatisk tager imod ens opkald og guider en godt videre i forløbet. De gange jeg har haft brug for hjælp, har jeg kun haft en god oplevelse - hvilket betyder alverden i en svær tid.

Hej Anne,

Tusind tak for anmeldelsen og de fine stjerner!

Super dejligt at høre, at vores medarbejdere har formået at give dig en professionel og empatisk oplevelse, især i en svær tid. Det betyder meget for os at vide, at vi har kunnet hjælpe dig godt videre.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har for nylig mistet vores hund, som var knap 4 år gammel.
Da forsikringen ophørte fik vi henvendelse om at livsforsikringen måske kunne komme i spil, hvis dyrlægen kunne udtale sig på en bestemt måde.
Det gjorde dyrlægen og vi fik livsforsikringen udbetalt.
Noget vi ikke vidste kunne lade sig gøre og som kun skete, fordi de henvendte sig til os.
Det var en positiv overraskelse midt i sorgen over at miste vores hund alt for tidligt. Så tak for det

Hej TFM,

Jeg er ked af at høre om tabet af jeres hund - men det glæder mig, at vi har kunne bidrage positivt midt i sorgen over at miste jeres hund alt for tidligt.

Mange varme tanker herfra.

Trods sommerferietid fungerer…

Trods sommerferietid fungerer udbetalingen fra dyrlægeregningen flot. L.D.

21 juli 2026

Hej Due,

Vi er super glade for at høre, at udbetalingen fra dyrlægeregningen er gået som det skulle, selv i sommerferietiden - det er lige som det skal være!

Tusind tak for at tilkendegive din mening her på Trustpilot.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har Dyrekassen på 7 år og kan kun…

Jeg har Dyrekassen på 7 år og kan kun anbefale den til alle,min hund har allergi og gigt,jeg har kun skulle sende dokumentation ind og derefter blev der sat penge på min konto,ingen slinger i valsen der,5 store stjerner fra min hund og jeg.🐶🐶🌺

Hej Lene,

Hvor er det dejligt at læse om jeres oplevelse med os. Det varmer os at vide, at processen med dokumentation og udbetaling er forløbet lige som det skulle. Vi sætter stor pris på jeres loyalitet og de fem stjerner!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fik endnu en gang meget fin behandling

Fik endnu en gang meget fin behandling. Fik udbetalt dækning efter kun 1 uge og uden dikkedarer. Anbefales!

Hej Gitte,

Mange tak for den flotte anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at I fik en god behandling, og at udbetalingen gik hurtigt og uden besvær.

Hej Sven,

Det er dejligt at høre, at du har været glad for at have os med på sidelinjen.

Tusind tak for at tage dig tid til at give din mening til kende her på Trustpilot.

Hurtigt og efektivt sagsbehandling

Hurtigt og efektivt sagsbehandling

Hej Houmann,

Fantastisk at høre - det er præcis sådan det skal være!

Du skal have stor tak for anmeldelsen.

Hurtig og nem betjening

Hej Susanne,

Fantastisk at høre - det er præcis sådan, det skal være!

Du skal have stor tak for anmeldelsen og de fine stjerner.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Effektiv sagsbehandling og fremragende…

Effektiv sagsbehandling og fremragende kundeservice i en for os svær tid.

Hej Jeanette,

Vi er meget glade for at høre, at vores sagsbehandling og kundeservice har været en hjælp i en svær tid.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid en positiv oplevelse at have…

Altid en positiv oplevelse at have kontakt med forsikringsselskabet. Lever helt op til hvad jeg har i min policer, og er super hurtige til at betale, både dyrlæger og til os.

Hej Pernille,

Vi bliver simpelthen så glade, når vores kunder er tilfredse med os, så vi kan slet ikke få armene ned over din fine anmeldelse - tusind tak!

Vi sætter stor pris på, at du gav din mening til kende.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig betjening og søde og rare at…

Hurtig betjening og søde og rare at snakke med

Hej Marianne,

Vi gør en dyd ud af at levere personlig og effektiv service til vores kunder, så det er dejligt, at det netop er dét, du har oplevet hos os.

Du skal have stor tak for den fornemme anmeldelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig behandling af operation på vores…

Hurtig behandling af operation på vores hund. Vis dyrlæge

Hej Annemette,

Vi er glade for at høre, at behandlingen af jeres hund var hurtig og effektiv.

vi sætter stor pris på, at du gav din mening til kende.

Fin service

Fin service og fin hjælp til dyrelægeregningerne.

Hej Krista,

Tusind tak for stjernerne, og fordi du gav din mening til kende her på Trustpilot - det betyder alverden for os.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nemt at anmelde og de dækkede det de…

Nemt at anmelde og de dækkede det de skulle 💪

Hej Martin,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner!

Det er dejligt at høre, det hele er forløbet som det skulle.

Jeg er meget tilfreds.

Jeg er meget tilfreds.
Det var let at udfylde anmeldelse af skade og erstatningen kom hurtigere end ventet. Tak for det 🌿

29 juli 2026

Hej Ulla,

Dejligt, at servicen var i top, og skaden blev behandlet hurtigt - sådan skal det være.

Tusind tak for at give din mening til kende her på Trustpilot.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vores labrador hvalp fik et "hotspot"

Vores labrador hvalp fik et "hotspot" - Dyrekassen Danmark og vores dyrlæge klarede betalingen direkte, nul bureaukrati. Sådan!

4 augustus 2026

Hej Søren,

Tusind tak for den fornemme anmeldelse!

Dejligt at høre, at du er tilfreds med med sagsbehandlingen og synes vi fortjener fem flotte stjerner.

Emma, Dyrekassen Danmark

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig og effektiv hjælp i en for os…

Hurtig og effektiv hjælp i en for os svær situation.

7 augustus 2026

Hej Signhild,

Tusind tak for den fornemme anmeldelse!

Dejligt at høre, at I er tilfredse med den hjælp I har fået i forbindelse med en svær situation som I har stået i.

Emma, Dyrekassen Danmark