Onlangs bestelde ik een 'super 800watt electric scooter'. Ik had gevraagd of ik met mijn 1m50 'lengte' wel met mijn voeten op de grond kon als ik op de step zat. Mij werd verteld dat onlangs een... Toon meer
Ze zeggen goede service en dan zijn je spullen stuk
Ik had een Konig Tripod fotostatief besteld en ontvangen. Echter het statief is te zwaar voor mijn dagelijkse werkzaamheden. Dus het moest omgeruild worden. Hoewel op de website staat dat retourzen... Toon meer
Nadat ik mijn bestelling (cobra walkytalky) gedaan had, zou volgens easy2order deze binnen 24 uur worden verzonden. Echter 3 dagen later nog steeds niets in huis. Meerdere mails gestuurd waarop nie... Toon meer
Online Warenhuis voor de leukste producten, o.a.: Gadgets, Waveboards, Space Scooters, Steps en Elektronica. Maar ook voor boeken en Cd's moet je bij Easy2order zijn. Alles voor de beste prijs. A-merken en een breed assortiment. Een van de goedkoopste van Nederland met uitstekende service op het hoogste niveau!
Postbus 4600, 1700AX, Heerhugowaard
Een zeer snelle en vlotte afhandeling van de order
Prijs ten opzichte van het artikel was goed
Aan te bevelen bij collega´s en kennissen
Heldere website, Interessante prijzen en levering zoals aangegeven bij de bestelling.
normaal koop ik niet zo snel via internet ben altijd een beetje achterdochtig
maar deze keer moest ik snel iets hebben voor mijn kleinkind dus toch maar een keer geprobeerd
in een woord super alles ging goed via internet de betaling en de bezorging was heel goed easy2order heeft er een nieuwe klant erbij
Eerst gebeld met een vraag over het product snel en vriendelijk geholpen.
Daarna tot bestelling overgegaan. Na een dag in huis perfect.
Dinsdagavond laat besteld, donderdag al geleverd.
gewoon no nonsense
je krijgt wat je verwacht
goede prijs en snel
Ik had een space step bested deze zou voor 5 december geleverd worden en hij is zelfs eind november al afgeleverd. TOP!!!!!.
Voor mij de eerste keer dat ik bij Easy2order besteld heb. 'S morgens via de site besteld en de volgende dag inderdaag al in huis! Netjes bericht via de mail ontvangen waar de zending zich bevond! Voor mij zeker een rede om vaker te bestellen bij Easy2order!
het bestellen t/m betaling ging prima.
tot ik na 2 weken nog niks ontvangen had. Ben toen gaan bellen en toen bleek dat de betaling niet automatisch was doorgezet naar order.
Is handmatig doorgezet en 2 dagen later was mijn bestelling binnen.
Dus: stay alert
goede en makkelijke manier van bestellen en betrouwbare levering
Artikel keurig afgeleverd. Wel lange wachttijd. meer dan een week. Reden? Geen bericht over ontvangen.
jammer dat de email met de aankondiging kwam nadat het pakje ontvangen was
Materiaal freecom, heb ik al ervaring mee, voldoet.
Verwarring over aflevering bestelling|
Surfrspot 8 dagen vs Easyt2order 2 dagen!!!
Beveiligde bestelling? niets van gemerkt. behalve dat het 8 € kostte.
Het product was net niet binnen de beloofde werkdagen binnen maar verder was wel alles ok!
de aflevering was correct en goed
ik wint dat alles goed is gegeaan en zal dat aker doen
Overzichtelijke website en makkelijk in gebruik. Bij bestelling gekozen voor Paypal betaling en ik had het de volgende dag al in huis, dat noem ik nog eens een service.