Onlangs bestelde ik een 'super 800watt electric scooter'. Ik had gevraagd of ik met mijn 1m50 'lengte' wel met mijn voeten op de grond kon als ik op de step zat. Mij werd verteld dat onlangs een... Toon meer
Ze zeggen goede service en dan zijn je spullen stuk
Ik had een Konig Tripod fotostatief besteld en ontvangen. Echter het statief is te zwaar voor mijn dagelijkse werkzaamheden. Dus het moest omgeruild worden. Hoewel op de website staat dat retourzen... Toon meer
Nadat ik mijn bestelling (cobra walkytalky) gedaan had, zou volgens easy2order deze binnen 24 uur worden verzonden. Echter 3 dagen later nog steeds niets in huis. Meerdere mails gestuurd waarop nie... Toon meer
Online Warenhuis voor de leukste producten, o.a.: Gadgets, Waveboards, Space Scooters, Steps en Elektronica. Maar ook voor boeken en Cd's moet je bij Easy2order zijn. Alles voor de beste prijs. A-merken en een breed assortiment. Een van de goedkoopste van Nederland met uitstekende service op het hoogste niveau!
Postbus 4600, 1700AX, Heerhugowaard
Zeer tevreden. Vlotte levering inderdaad binnen 24 uur! Klantenservice zeer vriendelijk!
De bestelling werd razendsnel thuisbezorgd, meteen de volgende dag al. Alles was prima in orde. Ik zou hier zeker nog een keer een bestelling doen.
Net voor 17.00 uur besteld maar de volgende dag al snel en goed geleverd.
Het duurde enkele dagen voordat het product naar het postorderbedrijf was gestuurd. Daar tegenover stond, dat bij niet thuis, ik de keuze had of het product nog een keer aangeboden kon worden of naar een ander adres gestuurd of bij postkantoor opgehaald kon worden. Dit vond ik erg plezierig.
Het product zelf was goed verpakt.
Ik kreeg na bestelling een mail met een track en trace nummer. Dat was niet te traceren. Daarna heb ik gebled en bleek dat het pakketje (harde schijf) toch zonder track en trace was verzonden. Een week na betaling kreeg ik het pas binnen en de man aan de lijn wist mij ook te vertellen dat het pas vier werkdagen na betaling op de post was gedaan, dus verschuilen achter postverzending gaat hier niet op.

Antwoord van Easy2order.nl
mooie aanbieding die ik heb gekocht vele van mijn kennissen waren te laat
Ik heb er 2 fotostatieven besteld. De bestelling werd zeer snel geleverd en alles zat keurig verpakt. Het fotostatief dat ik heb besteld kostte € 13,95 en ik denk dat ik er een superkoop mee heb gedaan. Het statief is zeer licht, staat stabiel en kan tot op een goede hoogte gebracht worden. Aanrader.
levering lekker vlot , goede garantie afhandeling
Easy2order levert snel en correct. Je kunt betalen op de manier die jou het beste uitkomt. Zeker de moeite waard om eens rond te kijken op hun site
onze bestelling was een dag later al in huis. fijn dat er rond half 8 's avonds bezorgd werd, we waren toen thuis.
Bestlling en betaling ging vlot en zonder problemen. Bestelling werd de andere werkdag geleverd, netjes verpakt. Spacescooter heeft duidelijke handleiding.En is een geweldig ding :)
Heel snel geleverd en overzichtelijk binnen 24uur prima behandeld
Het bestelde was niet onmiddelijk leverbaar, maar daar werd ik tijdig en correct over geïnformeerd.
We hebben de spacescooter precies op tijd ontvangen voor de verjaardag van mijn zoon en hij is geweldig! Snel, prima verpakt en de buren hebben het pakket in ontvangst genomen.
Zeer scherpe prijs. Super snelle levering. Item zoals beschreven.
Product is snel en in goede staat afgeleverd.
Was snelle afhandeling en netjes optijd afgeleverd! Geen opmerkingen voorlopig!!!! Heb wel vertrouwen in en raad aan" ga zo door" en je komt er!!
Alle succes van de Wereld!!! Ik raad ook een ander aan bij jullie aan te kopen!!
Met vr.gr.,
Stanley
Snel geleverd, maar in een idioot grote verpakking.