Bra med snabb leverans och tyvärr saknades det 2 grejer i paketet som såg rätt misshandlat ut så dom kan ha varit i från början.. Men det löstes snabbt genom chatten på hemsidan och nytt paket skickad... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jag tar mig aldrig tid och går in och skriver sådana här omdömen, vilket man kanske borde, men det slog mig hur Elbutiks kundtjänst service gjort mina köp bättre. Har beställt från Elbutik vid... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fantastiskt service! Köpte 7 st lampor varav 3 gick sönder alldeles för tidigt. Dom fanns inte kvar i sortimentet. Så jag fick 7 st nya i en annan modell. Här snackar vi service. Även köpt a... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi vill att det ska vara enkelt och säkert att handla elmaterial på nätet och i butik. Vårt mål är att erbjuda en webbplats och varuhus där alla kan handla elmaterial ur ett brett sortiment till konkurrenskraftiga priser och samtidigt få tillgång till bra service både före, efter och mellan köpen. I vår butik hittar du även kunnig personal med elektrikerbakgrund. Vi jobbar med säkra leverantörer av leverans och betalning för att våra kunder ska kunna känna sig säkra med att handla hos oss på elbutik.se!
Västanvägen 83B, 245 42, Staffanstorp, Zweden
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Beställde lite elprodukter i ett par omgångar. Leveranserna kom som utlovat. Behövde byta en värmekabel till en längre modell. Returnerade paketet och beställde den nya som kom direkt.
Sedan tog returbehandlingen lång tid. Elbutik fick aldrig in returen via deras bifogade fraktsedel. Paketet verkar ha kommit bort då det aldrig dök upp.
Kundtjänsten returnerade dock pengarna till mitt konto vilket jag tycker är stort gjort!
Fick idag hjälp av Petur Ragnarsson gällande inköp av eluttag. Klass rakt igenom då han verkligen tog sig tid och förklarade samt sökte svar på det han inte kunde ge oss. Butiken i Veddesta är dessutom so fridfull och organiserad.
Hit kommer jag komma igen.
Lade beställning den 18 december. Betalade i förskott. Idag är det den 21 januari och har efter upprepade försök inte fått tag på dem eller fått min vara!
Får jag inget svar inom en vecka tar jag detta till ARN.

Antwoord van Elbutik
Jag har beställt en gång tidigare och då levererades varorna snabbt och smidigt.
Den här gången beställde jag i mitten av december men fick jaga dem i mellandagarna för ett momsunderlag så att jag kunde bokföra innan nyår. Ett kvitto eller annat underlag är de enligt lag skyldiga att tillhandahålla kunden. Nu, 19 januari, har jag ännu inte sett någon leverans och fång inget svar från deras kundtjänst.

Antwoord van Elbutik
Jag köpte tygkabel i oktober, strax därefter ringde elbutik upp och sa att det åter kommer finnas i lager i december, alldeles för sent för mina behov så jag ångrade köpet direkt på telefonen. Gjort o klart. Nu fick jag ett mejl om att min leverans med kabel är på gång och idag hittade jag paketet i brevlådan. Mer jobb för mig pga av de inte lyssnar på sina kunder. Tråkigt...

Antwoord van Elbutik
Fantastiskt bemötande i fysisk butik!
Det var en upplevelse att besöka den fysiska butiken i Barkarby härom kvällen!
Petur som jobbar i butiken är en stjärna! Inte bara väldigt kunnig på sina produkter utan den mest hjälpsamma butikssäljare som vi har stött på. Utan att blinka erbjöd han sig att koppla ihop spottar med olika dimmers för att visa funktioner och hur allt funkar tillsammans.
Vi var i butiken mer än en timme och han svarade på alla våra frågor utan att tröttna trots att det började närma sig stängning.
Att som privatkund få tillgång till den kompetensen och sortimentet är guld värt. Vi har besökt alla möjliga byggmarknader runt stockholm i samma ärende. Men när det kommer till el - så kommer jag hädanefter enbart att åka till den fina butiken i Barkarby. Tack!

Antwoord van Elbutik
Snabb leverans, bra pris! Inga konstigheter. Oförtjänt dåligt betyg här.

Antwoord van Elbutik
Klockrena leveranser. Den ena efter fyra dagar och den andra efter fem dagar trots att leveranstiden var angiven till mer än det dubbla för den andra! Mycket konkurrenskraftiga priser. Jag kunde inte få billigare via företaget jag jobbar på (trots att de har bra rabatter). Allt i beställningen var rätt. Vilken gör att jag blir förvånad över företagets låga betyg här på Trustpilot.

Antwoord van Elbutik
dålig återkoppling av vara som gått sönder! verkar som man inte kommer få en ngt mer svar från dem!

Riktigt dålig service & Dålig ordning
Efter några inköp från elbutik.se så har jag tröttnat fullständigt på dessa gycklare. Ingen ordning överhuvudtaget. Orderbekräftelser uteblir, långsam reaktion när man efterfrågar dessa och nu 11 dagar efter min sista order 1387962, så får jag idag beskedet att det var fel i lagersaldo och att köpet makuleras. Det borde väl vara upp till er att skaffa fram prylarna och leverera det ni sålt och fått betalt för. Ni är värdelösa och helt utan känsla för kundservice.

Antwoord van Elbutik
Beställde 50 m kabel fick 44 m. Beställde också 50 m skyddrör men fick nånting annat produkt och inte den som visar på bilden som finns på deras hemsida. Aldrig mer Elbutik.

Undvik!
Hade trevlig kontakt med en säljare som lovade leverans efterföljande dag. En leveransbekräftelse kom, dock inga voror. Ringde 4 arbetsdagar senare, och då visade det sig att varorna inte var skickade. Efter samtal skickades produkerna. När vi var och hämtade hade helt fel varor skickat. Extremt tråkgit när elektriktern står och väntar. Handlar mycket på nätet och detta var helt klart den sämsta upplevelsen, aldrig har något blivit så här fel. Rekommenderar inte.

Antwoord van Elbutik
Från att ha varit en snabb och pålitlig leverantör så har dom totalt rasat det senaste året. Förut kunde man få leveranser nästa dag. Nu är det minst 1 veckas leveranstid. Extra patetisk blir det när man skickar en massa status mail om att ordern är mottagen, skickad till lagret för plockning och sen............ sen händer det ingenting.
Och så står det på deras hemsida "Alltid snabba leveranser" - vilket ljug

Antwoord van Elbutik
Nej tack aldrig mer. även om jag bara är en liten kund, så kan man inte behandla folk som hur som helst!! Problem när ja handlade där första gången , och 2:a gången ett direkt illa bemötande, Men de går säkert jättebra för detta företag när de kan behandla kunder på sådant sätt. Elbutik ALDRIG mer...

Antwoord van Elbutik
Mycket bra och tålmodig rådgivning innan köp
Beställer onsdag kväll och hämtar ut fredag Det kallar jag snabb leverans !!

Antwoord van Elbutik
Bra produkter och priser , kille som hjälpte oss idag var mycket hjälpsam. Vi återkommer

Antwoord van Elbutik
Fick lampan jag beställt, men ska det behöva ta 4 arbetsdagar att skicka en lampa? Jag fick inte heller något bekräftelsemail på beställningen utan endast avisering via Klarna.

Antwoord van Elbutik
Bra produkter och utbud samt bra priser. Vid båda beställningarna med några veckors mellanrum så är de dock påtagligt långsamma i hanteringen från beställning till avläming till transport.

Antwoord van Elbutik
Trying to order an article for my company, but payment with Mastercard or Klarna does not work. I ask support at customer service and they answer that this problem is new to them and that they cannot help me. Sending me an invoice to pay in advance is not possible either. So you know very quickly where not to order your materials. Update 03/08: they wrote a ticket that what I want to order must be ordered by my electrician. Why not get this info from the first time?

Antwoord van Elbutik
Enligt lagersaldo fanns flera lampor i lager. Efter drygt två veckor levererades helt fel produkt (Levererade G4 socklad mini-led i stället för glödlampa, den levererade produkten kostar mindre än halva priset jämfört med den beställda produkten så misstänker det inte är ett ärligt misstag). Har anmält till Klarna och betalningen har pausats.