Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Bra med snabb leverans och tyvärr saknades det 2 grejer i paketet som såg rätt misshandlat ut så dom kan ha varit i från början.. Men det löstes snabbt genom chatten på hemsidan och nytt paket skickad... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag tar mig aldrig tid och går in och skriver sådana här omdömen, vilket man kanske borde, men det slog mig hur Elbutiks kundtjänst service gjort mina köp bättre. Har beställt från Elbutik vid... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastiskt service! Köpte 7 st lampor varav 3 gick sönder alldeles för tidigt. Dom fanns inte kvar i sortimentet. Så jag fick 7 st nya i en annan modell. Här snackar vi service. Även köpt a... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Klockrena leveranser. Den ena efter fyra dagar och den andra efter fem dagar trots att leveranstiden var angiven till mer än det dubbla för den andra! Mycket konkurrenskraftiga priser. Jag kunde inte... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Elektrische apparatuur winkel
  2. Batterijenwinkel
  3. Elektronicawinkel
  4. Gereedschapwinkel

Geschreven door het bedrijf

Vi vill att det ska vara enkelt och säkert att handla elmaterial på nätet och i butik. Vårt mål är att erbjuda en webbplats och varuhus där alla kan handla elmaterial ur ett brett sortiment till konkurrenskraftiga priser och samtidigt få tillgång till bra service både före, efter och mellan köpen. I vår butik hittar du även kunnig personal med elektrikerbakgrund. Vi jobbar med säkra leverantörer av leverans och betalning för att våra kunder ska kunna känna sig säkra med att handla hos oss på elbutik.se!

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

4,4

Alle reviews

27 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Packa som om ni packade hunden.

Elektroniska Termostater skickade liggandes i praktiken löst i kartong.

På tre sidor lite med betoning på lite symbolisk Bubbelplast med SAMTLIGA bubblor punkterade !!

Så dåligt. Men jag förstår tanken, Därför blir det 2 fallna stjärnor.

Hur termostaterna mår av PostNord Misshandel vet jag inte än.

Och Värmefolie skickades i kartong lika lång som Värmefolien bred.
D.v.s för att Folien skulle få plats lagd på snedden med hur mycket papper som helst som skulle räckt även till Termostaterna men inget Gavelskydd.

Till sist har vi detta med Klarna.

I en av fyra beställningar samma dag gick Betalningen igenom men inte Beställningen.

Det krävdes 1 timmes chattande med både Bott och lallande idioter hos Klarna för att få pengarna tillbaka.

Klarna är inget mindre än Djävulens påfund och dess lakej.

Att chatta med dom kräver stort tålamod och Du blir behandlad som utvecklingsstörd idiot.

Byt Betalningslösning. Nu.

26 september 2024

Hej Robert,

Tack för att du tog dig tid att ge oss ett omdöme - självklart hade vi önskat att din köpupplevelse var bättre än 2/5 stjärnor.

När det gäller packningen har jag fört denna feedback vidare till rätt avdelning, det ligger helt och hållet på oss. Vad som händer i Klarnas checkout kan ibland vara svårt för oss att kontrollera, dock kommer vi att ta med oss din feedback i vår dialog direkt med Klarna.

Beklagar din upplevelse och hoppas att vi får en andra chans att göra dig nöjd i framtiden.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra priser och snabb leverans.

11 september 2024

Stort tack för ditt omdöme, vi uppskattar att du tog dig tiden!

Följ oss gärna på Facebook och Instagram eller prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av nyheter och unika erbjudanden.

Bra pris

Bra pris, snabb leverans

23 september 2024

Extremt snabb leverans

21 september 2024

Toppenbutik

Mycket, mycket snabb leverans, välpaketerat och helt enligt beskrivning...mycket nöjd och rekommenderar gärna dem....

18 september 2024

Antwoord van Elbutik

Stort tack för ditt fina omdöme, vi uppskattar att du tog dig tiden!

Förstående

Billigt, snabb leverans.
Felbeställning av mig men det löste personalen på utlämningen i Staffanstorp snabbt och smidigt.
Rekommenderar verkligen Elbitik.se!!!

12 september 2024

Antwoord van Elbutik

Stort tack för ditt omdöme, fint att det löste sig så bra.

Välkommen åter!

Långa leveranstider.

Långa leveranstider.
Bra priser och sortiment, men har väntat i en vecka på att de skall hantera min order. Och den är inte ens skickad.

Så långa leveranstider gör att jag kommer välja annan butik att handla från.

1 september 2024

Antwoord van Elbutik

Tack för att du tog dig tid att ge oss ett omdöme.

Vi strävar alltid efter att hålla så korta leveranstider som möjligt och vanligtvis har du dina varor inom 1-3 arbetsdagar. I detta fall verkar något gått fel kring inleveransen till oss. Hoppas att du vill ge oss en ny chans i framtiden!

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Otroligt lång leverans

Otroligt lång leverans, förr fungerade att beställa från dem nu inte så mycket.
Drygt en månads leverans på grejerna.

14 juli 2024

Antwoord van Elbutik

Tack för ditt omdöme, vi uppskattar att du tog dig tiden.

Vanligtvis har du din beställning inom 1-3 arbetsdagar men här verkar något fel. Tveka inte på att kontakta vår kundtjänst framöver så hjälper dom dig, 1 månads leveranstid hör inte till vanligheterna.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Inga varor och ingen respons

Beställde varor 4/8-24 och har fortfarande inte fått något 23/8-24, förutom en kopplingsdosa för 29 kr. Största delen av ordern har inte ens behandlats. Hela beställningen är på ett par tusen.

Skrivit till kundservice för 5 dagar sedan och får ingen respons. Påminde dem imorse igen och tyvärr inget svar ännu heller.

Förstår inte vad som hänt med Elbutik, var aldrig så här förr. Ska be om att få häva köpet och sedan beställa från en annan butik.

23 augustus 2024

Antwoord van Elbutik

Tack för ditt omdöme - Vi beklagar din upplevelse.

Någonting verkar ha gått fel inleveransen till oss vilket ställde till det för din leverans. Vi hoppas att du vill fortsätta handla hos oss så vi får möjligheten göra dig nöjd i framtiden.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Helt värdelös kundservice.

Uppdatering:
Elbutik återkom och gjorde rätt för sig, skickade en ny vara och återbetalade även en del av köpet, bra!
Men jag hade hellre sett att man la pengarna på förbättrad kundservice.
Därav 3/5.

Helt värdelös kundservice.
Har försökt reklamera en vara i snart 2 veckor pga transportskada, men de svarar varken på mejl eller telefon.
Dessutom har de glömt delar av beställningen. Snart blir det ett mejl till ARN…
Undvik i det yttersta att handla av detta företag.

19 augustus 2024

Antwoord van Elbutik

Beklagar strulet med din order och upplevelsen av vår kundtjänst. Vi håller tummarna för att vi får en andra chans att göra dig nöjd i framtiden.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Konklusion: jag är väldigt nöjd med Elbutik och kommer att fortsätta handla där.

Detta är ett samlat omdöme och gäller åtminstone från 2012 tills nu 2024. Jag har nog i snitt beställt knappt 2 ggr/år. Reklamerat har jag några ggr och det har aldrig varit något tjafs. Det enda jag har att anmärka på är när den förväntade leveranstiden överskrids då det är slut i något fjärrlager och det inte verkar fångas upp av Elbutik varför jag i de fallen behövt kontakta Elbutik.

8 augustus 2024

Beställde totalt 3 dvärgbrytare 31 juli

Beställde totalt 3 dvärgbrytare 31 juli
Ingen status uppdatering och när man försöker kontakta dem sitter man på plats 1 i chatten bara, telefon verkar de inte heller gilla att svara i

Undvik! Kommer härmed bara köra seriösa stora företag som proffsmagasinet

6 augustus 2024

Antwoord van Elbutik

Beklagar strulet med din order.

Vanligtvis har du din leverans inom 1-3 arbetsdagar och kundtjänst gör alltid sitt yttersta för att svara dig så fort som möjligt. Vi hoppas att du vill ge oss en andra chans i framtiden.

Varor saknades

Varor saknades. Skickades inte trots påstötningar. Efter att jag spärrat betalningen via klarna tog det ca 4 veckor innan de krediterar kostnaden för de varor som fattades välj en annan aktör

25 maart 2024

Beklagar din upplevelse.

Att varor inte skickats kan bero på att vi inte haft det i lager hos oss, ibland tar en inleverans längre tid än väntat.

Återigen beklagar vi detta och hoppas vi får en andra chans att visa vad vi går för.

Omogen e-handel

Beställde två artiklar som hade ett beroende till varandra. Fick ena artikeln och gick sedan och väntade på den andra. Efter lång väntan ringer jag till dem och får svaret den andra artikel kommer om ca 2 månader. Han jag pratade med menade att dom inte har resurserna att meddela detta och att det var därför de inte hört av sig ang förseningen.

18 april 2024

Hej Johan,

Tack för ditt omdöme - Jag beklagar verkligen din upplevelse.

Du ska ha varit i kontakt med vår kundtjänst efter detta, ni ska kommit fram till en lösning och artikeln skickas till dig denna vecka. Är det något framöver så tveka inte på att kontakta oss via vår kundtjänst.

Återigen beklagar vi detta och hoppas vi får en ny chans att göra dig nöjd i framtiden.

Rekommenderas inte

Kräver pengar i efterhand fast att betalning gått via Klarna, vill sen suspekt att man ska betala igen via ett Bankgiro.

25 maart 2024

Antwoord van Elbutik

Tyvärr så har vi haft ett systemfel där vissa av våra beställningar blivit återbetalda genom Klarna vilket tyvärr upptäcktes först vid bokslutet av 2023.

Kontakta gärna vår kundtjänst för mer information kring vad som skett, fråga då efter närmaste ansvarige för kundtjänst.

Beklagar verkligen det besvär som detta orsakat.

Med vänlig hälsning Elbutik

Dit is Trustpilot