Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Bra med snabb leverans och tyvärr saknades det 2 grejer i paketet som såg rätt misshandlat ut så dom kan ha varit i från början.. Men det löstes snabbt genom chatten på hemsidan och nytt paket skickad... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag tar mig aldrig tid och går in och skriver sådana här omdömen, vilket man kanske borde, men det slog mig hur Elbutiks kundtjänst service gjort mina köp bättre. Har beställt från Elbutik vid... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastiskt service! Köpte 7 st lampor varav 3 gick sönder alldeles för tidigt. Dom fanns inte kvar i sortimentet. Så jag fick 7 st nya i en annan modell. Här snackar vi service. Även köpt a... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Klockrena leveranser. Den ena efter fyra dagar och den andra efter fem dagar trots att leveranstiden var angiven till mer än det dubbla för den andra! Mycket konkurrenskraftiga priser. Jag kunde inte... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Elektrische apparatuur winkel
  2. Batterijenwinkel
  3. Elektronicawinkel
  4. Gereedschapwinkel

Geschreven door het bedrijf

Vi vill att det ska vara enkelt och säkert att handla elmaterial på nätet och i butik. Vårt mål är att erbjuda en webbplats och varuhus där alla kan handla elmaterial ur ett brett sortiment till konkurrenskraftiga priser och samtidigt få tillgång till bra service både före, efter och mellan köpen. I vår butik hittar du även kunnig personal med elektrikerbakgrund. Vi jobbar med säkra leverantörer av leverans och betalning för att våra kunder ska kunna känna sig säkra med att handla hos oss på elbutik.se!

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

4,4

Alle reviews

27 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Trevlig hemsida att handla från

Trevlig hemsida att handla från, bra översikt och mycket användbar information i övrigt.

25 oktober 2024

Stort tack för ditt omdöme, vi uppskattar att du tog dig tiden!

Följ oss gärna på Facebook och Instagram eller prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av nyheter och unika erbjudanden.

Bra sortiment!

Supersnabb leverans👍🏻

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lätt att hitta det jag sökte och snabb…

Lätt att hitta det jag sökte och snabb leverans perfekt

Bra service

Bra service

23 oktober 2024

Antwoord van Elbutik

Stort tack för ditt omdöme, vi uppskattar att du tog dig tiden, och vi ser fram emot att få fortsätta ha dig som kund!

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

bra priser och utbud

bra priser och utbud. Tyvärr får man aldrig några kvitton vilket inte är bra!

19 oktober 2024

Hej Christine,

Tack för ditt omdöme, vi uppskattar verkligen att du tog dig tiden.

Vi skickar kvittot i samband med att din order skickas från oss. När jag kikar på din senaste order, som lades i lördags, ser jag att den kommer att skickas från oss idag (måndag). Du bör därför ha ett kvitto i din inkorg under dagen.

Om du mot förmodan inte mottar kvittot, finns vår kundtjänst tillgänglig för att hjälpa dig vidare.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Tar alldeles för lång tid att få…

Tar alldeles för lång tid att få sakerna som man beställt. Står att sakerna är ”Redo för plock” i mailet när man lagt ordern. Nu efter en vecka har det inte hänt någonting alls. Riktigt kasst.

15 oktober 2024

Hej Lars,

Tack för ditt omdöme, vi uppskattar verkligen att du tog dig tiden att dela med dig.

Jag har kikat på din order och ser att det är en av artiklarna som är restnoterad, vilket förhindrar att din beställning skickas iväg. Vi jobbar på att lösa detta under dagen, och din leverans kommer att skickas så snart som möjligt.

Vi ber om ursäkt för förseningen och hoppas att få se dig som kund igen snart!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb leverans och bra priser

Snabb leverans och bra priser. Trevlig personal.
Dock lite svårt att söka på hemsidan. Skulle önska att komma direkt till produkten när man söker på namn/produktnummer.

11 oktober 2024

Antwoord van Elbutik

Stort tack för ditt omdöme, vi uppskattar verkligen att du delade med dig av din feedback.

Fick felaktig färg tyvär

Fick felaktig färg tyvär. Vill ha dem svarta.
Annars nöjd som vanligt!

14 oktober 2024

Stort tack för ditt omdöme, vi uppskattar att du tog dig tiden!

Kikar jag på din order ser det ut som att det är dom vita som beställts, den svara ligger strax under den vita på produktsidan, kan uppfattas lite otydligt.

Kontakta gärna vår kundtjänst så hjälper dom dig med ett eventuellt byte.

Allt gott!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb leverans och bra produkt!

9 oktober 2024

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mycket nöjd med kontakten med kundservice och företaget

Beställde fel färg på en produkt, skrev och fick svar och hjälp direkt. En retursedel kom i mailen så jag kunde skicka tillbaka paketet på en gång och nu fick jag pengarna tillbaka.
Mycket nöjd med kontakten med företaget.
Har beställt samma produkt i rätt färg och de var perfekta.

10 oktober 2024

Antwoord van Elbutik

Stort tack för ditt omdöme, fint att det löste sig så bra!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Smidig e-handel med bra sortiment och…

Smidig e-handel med bra sortiment och snabb leverans.

Smidigt hanterande utav reklamation

8 oktober 2024

Inget att klaga på

Inget att klaga på, superbra som vanligt.
Har beställt MASSA med grejer genom det senaste 10-12 år och altid rätt och snabb.

8 oktober 2024

Antwoord van Elbutik

Stort tack för ditt omdöme, vi är väldigt glada att ha dig som kund!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hade nästan allt jag sökte men kunde…

Hade nästan allt jag sökte men kunde inte beställa 1849716, gick inte att hitta på er hemsida.

4 oktober 2024

Hej Bertil,

Tack för att du tog dig tid att ge oss ett omdöme!

1849716 finns i lager, du behöver byta till "Kron" i väljaren på produktsidan så hittar du denna. Bara hör av dig till oss om det skulle vara några problem i framtiden.

Med vänlig hälsning, Elbutik

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Så hjälpsamma och kunniga personer

5 oktober 2024

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Följesedel

Skulle verkligen vilja se en följesedel med levererade beställningar. Gärna prissatta. I övrigt tycker jag det är bra att handla här.

3 oktober 2024

Hej Stefan,

Tack för ditt omdöme - Vi tar till oss av denna feedback. Fint att höra att du är nöjd i övrigt.

På återseende!

Snabb
Levereras

3 oktober 2024

Antwoord van Elbutik

Stort tack för ditt fina omdöme, vi uppskattar att du tog dig tiden!

Snabb leverans direkt i brevlådan

Snabb leverans direkt i brevlådan