Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Bra med snabb leverans och tyvärr saknades det 2 grejer i paketet som såg rätt misshandlat ut så dom kan ha varit i från början.. Men det löstes snabbt genom chatten på hemsidan och nytt paket skickad... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag tar mig aldrig tid och går in och skriver sådana här omdömen, vilket man kanske borde, men det slog mig hur Elbutiks kundtjänst service gjort mina köp bättre. Har beställt från Elbutik vid... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastiskt service! Köpte 7 st lampor varav 3 gick sönder alldeles för tidigt. Dom fanns inte kvar i sortimentet. Så jag fick 7 st nya i en annan modell. Här snackar vi service. Även köpt a... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Klockrena leveranser. Den ena efter fyra dagar och den andra efter fem dagar trots att leveranstiden var angiven till mer än det dubbla för den andra! Mycket konkurrenskraftiga priser. Jag kunde inte... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Elektrische apparatuur winkel
  2. Batterijenwinkel
  3. Elektronicawinkel
  4. Gereedschapwinkel

Geschreven door het bedrijf

Vi vill att det ska vara enkelt och säkert att handla elmaterial på nätet och i butik. Vårt mål är att erbjuda en webbplats och varuhus där alla kan handla elmaterial ur ett brett sortiment till konkurrenskraftiga priser och samtidigt få tillgång till bra service både före, efter och mellan köpen. I vår butik hittar du även kunnig personal med elektrikerbakgrund. Vi jobbar med säkra leverantörer av leverans och betalning för att våra kunder ska kunna känna sig säkra med att handla hos oss på elbutik.se!

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

4,4

Alle reviews

27 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Mycket bra kundservice!

Jag har beställt från elbutik.se två gånger. Andra gången var en av produkterna tillfälligt slut. När jag efterfrågade status så kompenserade de mig med gratis frakt på grund av lång väntetid. Så om det skulle vara minsta lilla problem med din order så har de väldigt bra kundservice!

8 november 2022

Hej Roger!

Väldigt kul att höra att du är nöjd med hur vår kundtjänst hjälpt dig när det blivit ett problem med din order!

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

8 vardagar för att plocka en normal…

8 vardagar för att plocka en normal order, Jag har tyvärr högre krav på en webbutik. På hemsidan står det bara leveranstid för transporten 1-3 dagar, och det stämde så efter 10-11 dagar fick jag min beställning, och den var felplockad och dåligt packad.

Blev ändå 3 stjärnor pga Arvid på Kundtjänst som löste plockfelet galant och snabbt trots att jag använde epost, fick återkoppling snabbt och med en kundvänlig attityd.

3 november 2022

Antwoord van Elbutik

Tack för att du tog dig tid och skrev kring din upplevelse hos oss.
Beklagar att vi inte kunde leva upp till de leveranstider som vi angett för din order. Vi arbetar för fullt med att åtgärda detta och vi hoppas att inom kort åter ha väldigt snabba leveranser!

Vi hoppas att du kan tänka dig att handla hos oss igen och att din upplevelse då blir helt annan! Du får gärna återkoppla till oss så hjälper vi dig gärna vid nästa beställning.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Bra pris men undermålig leveranstid

Bra pris men undermålig leveranstid. 10 dagar för vara som bekräftades finnas i lager...

25 oktober 2022

Hej Hans.

Kul att höra att våra priser är konkurrenskraftiga, beklagar verkligen att leveranstiden inte levde upp till vad vi angett.
Du får gärna återkoppla till oss så hjälper vi dig gärna vid nästa beställning.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vill du vänta länge på dina grejer. Handla här!

Beställde en kabel, EN! Och fick vänta i över 2månader på den. Sämst kundservice och ännu sämre leveranstid…
Varning ⚠️ Handla inte här!

25 augustus 2022

Hej Mattis.

Beklagar verkligen att din order tagit så lång tid och att vi helt fallerat i hanteringen av din order.

Vi hoppas självfallet att du skulle kunna tänka dig att ge oss en andra chans i framtiden. Du får gärna återkoppla till oss ifall du skulle kunna tänka dig att ge oss ett andra försök.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bättre än senaste omdömen här

Blev lite bekymrad när läste omdömen här efter jag beställt. Skulle ta 7-10 arbetsdagar innan dom hade det hemma. 9 arbetsdagar efter beställning kunde jag hämta försändelsen. Bra pris och tydlig information med uppdatering och spårningsnummer så inget att klaga på. Kommer handla igen

18 oktober 2022

Hej Mikael.

Kul att höra att du är nöjd med hur du upplevde din beställning hos oss!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Aldrig mer en order här!

Efter snart en månad har jag ännu inte fått alla artiklar från min senaste beställning (alla produkter fanns i lager). Har fått maila och ringa flera gånger för att få flera leveranser, där det alltid saknats flera saker.

Kundtjänst bad om ursäkt och skyllde på nya ägare. Dom nya ägarna har gjort att jag aldrig mer kommer handla här igen.

17 oktober 2022

Hej Emil.

Tack för att du tog dig tid att skriva ditt omdöme till oss. Vi beklagar verkligen att din beställning hos oss varit allt annat än problemfri och att vi inte kunnat erbjuda dig några bra lösningar vid kontakt med oss.

Vi hoppas att du kan tänka dig att ge oss en andra chans, du får gärna återkoppla till oss så ska vi självfallet hjälpa dig!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Väldigt lång leveranstidar helt…

Väldigt lång leveranstidar helt oacceptabelt

11 oktober 2022

Hej Martin.

Tack för ditt omdöme, vi beklagar att våra leveranstider varit väldigt långa. Vi har arbetat hårt med att få bukt på detta och hoppas att du kan tänka dig att ge oss ett andra försök!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Önskar att jag läst här innan jag beställde

Önskar att jag läst här innan jag beställde. Utlovar snabba leveranser av varor som finns i lager. 1-3 arbetsdagar. Efter 1 vecka (5 arbetsdagar) har ännu inget skickats.

6 oktober 2022

Antwoord van Elbutik

Beklagar att din beställning tagit längre tid än vad vi angett. Vi är medvetna om att vi tyvärr haft stora problem med våra leveranstider under fjolåret. Vi arbetar hårt för att se till så att våra leveranser under 2023 fungerar som utlovat.

Vi hoppas att du kan tänka dig att ge oss en andra chans!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har handlat flera gånger på elbutik.se

Har handlat flera gånger på elbutik.se. Men dom senaste gångerna har jag noterat att leveranstiderna blivit längre och längre. Nu väntar jag på leverans av varor som skulle skickas inom 1-3 dagar, men nu är dom uppe i 2 veckor och trots flera mail till kundtjänst så svarar dom inte. Allt i allt, det verkar gå utför med det företaget. Tänker inte använda dom igen

5 oktober 2022

Hej Erik.
Det var tråkigt att läsa kring hur du som en gammal trogen kund upplever att vi tyvärr blivit sämre och inte bättre.
Vi uppskattar verkligen att du tagit dig tid att skriva ditt omdöme kring hur din upplevelse hos oss har varit. Vårt mål för 2023 är att vi ska vara tillbaka i bättre form än tidigare och kunna visa alla våra kunder hur viktiga ni är for oss.

Du är självfallet välkommen att kontakta oss ifall du skulle vilja ge oss ett nytt försök!

Håller inte leveranstiderna

Håller inte leveranstiderna. De skriver tex 1-3 dagars leveranstid, och då syftar de på hur lång leveranstiden är från deras leverantör till dem. Vi kan en vecka senare inte ens få ett svar på när varorna kommer.

3 oktober 2022

Hej Peter.
Beklagar att din beställning hos oss tagit väldigt lång tid och att vi inte återkopplat till dig kring förseningar av din beställning.
Vi är medvetna om problemet och arbetar för fullt för att se till så att våra kunder kan förlita sig på våra snabba leveranser och att vi återkopplar när något blivit försenat.

Om du vill ge oss en andra chans i framtiden återkoppla gärna till oss så ska vi självfallet hjälpa dig!

Katastrof !!

Katastrof !! Behöver ni ha varorna i rimlig tid så handla någon annanstans

30 september 2022

Hej Per.
Tack för ditt omdöme, beklagar verkligen att våra leveranstider var väldigt långa för din beställning hos oss.
Vi hoppas du kan tänka dig att handla hos oss igen, vi har arbetat hårt för att se till så att våra leveranstider ska bli så korta som möjligt!

Otroligt dålig kundservice.

Önskat att betyget kunde bli bättre. Har handlat väldigt mycket av dom utan problem i ett par år. Men nu har jag beställt något som ”finns i lager för omgående leverans”. Det har gått två veckorsedan beställning och jag har fortfarande inte fått tag på varken ordern eller kundtjänst.

Finns inte en chans att jag kommer handla där igen! Otroligt dåligt.

18 september 2022

Hej Pontus.
Först vi vill självfallet tacka dig för att du varit en trogen kund hos oss och att du tagit dig tid att dela din upplevelse som kund hos oss.
Vi beklagar verkligen att vi inte kunnat leverera din beställning i tid och att vi inte återkopplat dig kring förseningen av din beställning samt att du inte kommit i kontakt med vår kundtjänst.

Vi hoppas att du kan tänka dig att ge oss ett nytt försök! Du får gärna återkoppla till oss så ska vi självfallet hjälpa dig.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Undvik Till Varje Pris!!!!

De har tydliga leveransbestämmelser, om varan finns i lager skickas den samma dag eller dagen efter. Trots detta, köper du en vara som finns i lager, kommer den skickas tidigast 2 veckor senare. Detta är andra gången nu, trodde det var engångsföreteelse första gången.
Sen spelar det ingen roll vad du gör efter din order, de svarar ALDRIG på email. Det finns andra butiker att handla från. Elbutik verkar vara några som har konto på Ahlsell å går dit å handlar när de får en order.

12 september 2022

Hej Johan.
Väldigt tråkigt att höra att du gett oss två försök och att vi båda gånger misslyckats med att fullfölja vårt uppdrag att leverera varor i tid. Kan bara be om ursäkt för att din beställning från oss blev kraftigt försenad, att vi inte återkopplat kring din beställning och att du inte fått någon kontakt med vår kundtjänst.
Vi hoppas att du kan tänka dig att ge oss en tredje chans i framtiden och att in upplevelse då är helt annan än de två tidigare.
Du får gärna kontakta oss så hjälper vi dig gärna!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nöjd privatkund i många år

Har beställt massor av grejer och till 99% fått rätt saker, eller utbytt.
Att det blir rätt kräver ju en del av mig själv. El är inte att leka med eller chansa på.
Har haft frågor som jag alltid fått rediga svar på. Alltså summerar jag. De har i princip allt jag velat beställa, korrekt bemötande och tekniskt stöd, rimliga leveranstider (man har ju ett eget ansvar att kolla tillgängligheten) och bra priser.

6 september 2022

Hej Lars.
Kul att höra att du som mångårig kund är nöjd med vårt utbud och priser.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Leveranstid av aldrig skådat slag.

Har lagt en större beställning där alla varor hade 3-5 dagars leveranstid. Nu har det gått prick en månad. Ingen har meddelat att vissa produkter blivit restade, de vägrar skicka delar av ordern och det enda svar man får av kundtjänst är "beklagar den långa leveranstiden".

Dessutom står det fortfarande 3-5 dagar på den produkten jag beställt.

4 mei 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Beställde 3 hörnboxar i söndags. Idag, tisdag, fanns dom att hämta hos mitt paketombud. Produkterna var precis som i beskrivningen och till ett bra pris. Toppen att Klarna finns som betalningssätt.

22 maart 2022

Dit is Trustpilot