Zijn geen ster waard!!! Zit zou niet mogen! Ik had schoenen besteld op 12 juli, al 3 mails gestuurd, geen reacties!! Wilde de bestelling annuleren omdat ik de reviews zag…helaas te laat. Ik moet nog... Toon meer
Waardeloos! Geen contact te krijgen. Kleding met een gaatje ontvangen. 3 weken geleden mijn bestelling geretourneerd. Deze is ruim 2 weken geleden al bij hun aangekomen maar ik heb nog geen gel... Toon meer
Correcte levering en vrij snel geleverd! Hele mooie jurk, zoals op de foto’s en juiste maat! Enkel jammer dat er geen Track&Trace beschikbaar was voor mijn pakket, echter stond dit wel aangegeven... Toon meer
* Levertijd is erg lang, + in delen. ^ 2 weken gewacht, andere deel nog niet geleverd * Kwaliteit is ruk * Make-up vlekken in kleding * Retourneren is niet mogelijk ^ Ze geven als reden: De... Toon meer
LET OP: Wij zijn geen Elise Amsterdam of Ellis Moré. Wij zijn gevestigd in Amersfoort.
Siliciumweg 61, 3812SW, Amersfoort, Nederland
- info@elisestore.nl
- www.elisestore.com
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Een erg fijne winkel om kleding bij te…
Een erg fijne winkel om kleding bij te bestellen. Overzichtelijke website, fijne klantenservice en natuurlijk erg mooie producten. Ik ben positieeeff😍
Super service
Een trui met een productie foutje ontvangen. Contact gezocht maar geen reactie ontvangen ergens. Uiteindelijk een whatsapp nummer gevonden en direct een berichtje gestuurd, gelukkig kreeg ik snel reactie en kwamen we erachter dat mijn berichtjes in de spambox waren gekomen wat natuurlijk altijd kan gebeuren. Gelijk een voorstel gekregen of ik een nieuwe trui wou ontvangen! Super service gekregen, geen gedoe of ellen lange discussies. Hier bestel ik vaker!
Ik ben erg goed geholpen. Service gekregen voor iets waar ik geen garantie op had!
Erg snel geholpen
Verkeerd artikel ontvangen. Meteen contact met ze opgenomen via Whatsapp en ik werd snel geholpen! Ze stelden voor het artikel gratis terug te sturen via een antwoordnummer. Omdat dit niet gaat vanuit België, moest ik het pakket via de normale weg retourneren. Ze hebben mij de verzendkosten van PostNL meteen terugbetaald, zelfs voor ze mijn pakket ontvangen hadden! Ook het geld van het artikel kreeg ik netjes teruggestort binnen de 14 werkdagen na ontvangst (zoals aangegeven op de site). Erg blij met de service van EliseStore! Ik zou hier gelijk weer bestellen 💕
Ik werd zelfs op zaterdagavond geholpen…
Ik werd zelfs op zaterdagavond geholpen via de mail. Top service! ♥️
Goede klantenservice
Voor de tweede keer besteld. Er was iets mis met een item uit m’n bestelling. Daarover mail contact gehad en uiteindelijk krijg ik een nieuwe opgestuurd en hoef ik zelf niks meer te doen. Snelle reactie en goede oplossing!
Voor de eerste keer iets besteld bij…
Voor de eerste keer iets besteld bij Elise Store en wat een service. Het jurkje dat ik graag wilde hebben in S kon ik op de site niet bestellen doordat dit technisch in het systeem even niet lukte. Maar, geen probleem. Heb een app gestuurd met de vraag of zij hierin voor mij iets konden betekenen en de maat M die ik nu had aangeklikt om te zetten naar een S. Na een snelle reactie is mijn bestelling naar wens aangepast en opgestuurd. Top Service! Bestel hier zeker nog eens!
Super goede service
Super goede service. Snelle en makkelijke communicatie via WhatsApp.
Super behulpzaam en vriendelijk. Altijd bereid om mee te denken.
Topp!!
Snelle levering en goed advies gekregen…
Snelle levering en goed advies gekregen bij het jurkje die ik heb gekocht! Zit top!
Fijne klantenservice!
Snelle verzending en goede service!!
hele snelle verzending, de dag na mijn bestelling al in huis! Veel keuze uit verschillende soorten kleding. Zeker een aanrader!
Super fijne webwinkels
Super fijne webwinkels. Kleding zit bijna altijd goed. Ik bestel vaak bij deze winkel. Als er iets fout gaat kan je de klantenservice appen en worden de problemen altijd goed opgelost. Altijd super vriendelijk behandeld.
Compensatie terug op rekening gekregen
Ik bestelde ‘s avonds een topje, niet wetende dat de dag erop 15% korting op alles was. Berichtje gestuurd of ze daar wat mee konden, want voelde een beetje lullig. Goede communicatie gehad en de compensatie wordt teruggestort op mijn rekening. Top!!
Goede en snelle communicatie en doordat…
Goede en snelle communicatie en doordat mijn garantietermijn was verlopen kreeg ik alsnog 25% korting op mijn volgende aankoop.
Tevreden klant!
Super goed geholpen door de klantenservice! Altijd leuke kleding en snelle levering!
Goeie service
Goeie service! En een heel leuk kleding item gekregen, heel blij mee😄
Elise store doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen!
Ik heb de Greatest Thing - Green besteld en ik ben hier super blij mee. Het was een pre order maar ik werd goed op de hoogte gehouden. De verzending was snel en de verpakking was goed! De informatie op de site is duidelijk. Zoals retouren, gelukkig is dat voor mij niet nodig. :)
Elise Store doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen!
Goede webshop
Snelle levering, een goede kwaliteit en een normale prijs. Echt top!
slechte ervaring
Afgelopen week een item besteld bij dit bedrijf. Verzendbevestiging etc gekregen zou volgende dag binnen komen. S’avonds een mail gekregen dat mijn retour in ontvangst genomen was. Eerder nooit bij dit bedrijf besteld dus welke retour? Zelf contact op moeten nemen met het bedrijf om na te gaan wat er mis gegaan was en of mijn pakket nog binnen zou komen. Allereerst super slecht dat het bedrijf mij niet zelf in licht hierover. En daarnaast lang moeten wachten op reactie. Pakket is overigens niet meer binnen gekomen, en bevestigd dat deze ook niet meer komt. Erg slecht.

Antwoord van Elise Store
Verrassend blij!
De kwaliteit van de glittertop die ik had besteld was echt verrassend goed! Het kwam super snel binnen en het kon niet beter