Zijn geen ster waard!!! Zit zou niet mogen! Ik had schoenen besteld op 12 juli, al 3 mails gestuurd, geen reacties!! Wilde de bestelling annuleren omdat ik de reviews zag…helaas te laat. Ik moet nog... Toon meer
Waardeloos! Geen contact te krijgen. Kleding met een gaatje ontvangen. 3 weken geleden mijn bestelling geretourneerd. Deze is ruim 2 weken geleden al bij hun aangekomen maar ik heb nog geen gel... Toon meer
Correcte levering en vrij snel geleverd! Hele mooie jurk, zoals op de foto’s en juiste maat! Enkel jammer dat er geen Track&Trace beschikbaar was voor mijn pakket, echter stond dit wel aangegeven... Toon meer
* Levertijd is erg lang, + in delen. ^ 2 weken gewacht, andere deel nog niet geleverd * Kwaliteit is ruk * Make-up vlekken in kleding * Retourneren is niet mogelijk ^ Ze geven als reden: De... Toon meer
LET OP: Wij zijn geen Elise Amsterdam of Ellis Moré. Wij zijn gevestigd in Amersfoort.
Siliciumweg 61, 3812SW, Amersfoort, Nederland
- info@elisestore.nl
- www.elisestore.com
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Bestellen België
Leuke kledij , indien nodig iets retourneren geen probleem en deftige info via Whatsapp ☺️
Op tijd binnen & met retouren geen…
Op tijd binnen & met retouren geen problemen gehad
Slechte service en kwaliteit
Schoenen besteld. Ze zouden dinsdag of woensdag binnenkomen, dit is zaterdag geworden. Eerst was er een fout in het magazijn, vervolgens een fout bij het leveren. Lange laarzen van slechte kwaliteit, zaten dubbelgevouwen in de doos waardoor er een dikke vouw in het materiaal zit. Retourneren is erg onduidelijk. Ivm alle fouten heb ik gevraagd wat zij hierin voor mij kunnen betekenen. Amper reactie op gehad. Slechte klantenservice, slechte zorg voor hun producten en slechte kwaliteit.
BESTEL HIER NIET
BESTEL HIER NIET! Zoals de andere reviews al aangeven is retourneren een drama!! Ook de kwaliteit is waardeloos!
2 weken geleden een item retour gestuurd en deze is naar een afhaalpunt gebracht omdat er 2 maal niemand het item heeft kunnen aannemen! Vervolgens proberen zij er mij probleem van te maken omdat ik het niet naar een afhaalpunt had moeten versturen wat ik niet gedaan heb!!
Met de klantenservice is amper contact te krijgen en reageren letterlijk nooit op berichten. Ook was de naad van de laars los toen ik de laarzen ontving. Slechte Aliexpres kwaliteit!
Top shop!!!!
Mijn bestelling(en) is altijd snel verzonden. En de items top!
Leuk, stijlvol en van prima kwaliteit.
Ik en blij!
Leuke kleding en nette service!
Steeds uitgebreider assortiment &…
Steeds uitgebreider assortiment & snelle en goede hulp via de chat.
Goede webshop!
Ooit in de sale alles voor €6 gekocht, alle items waren mooi en goede kwaliteit. Deze webshop heeft goede prijzen voor een item wat je ergens anders ook kan kopen maar dan 3 keer zo duur. Mooie collecties hebben ze!
Bestel hier niet, ze proberen je te scammen
Item netjes retour gestuurd, ik heb bijna een maand om mijn geld moeten vragen. Verschrikkelijk vermoeiend en er word amper gereageerd op je appjes/mailtjes.
Kleding is echt geweldig!
Kleding is echt geweldig!!
Ze gaan altijd met de trend mee en bezorgen altijd super snel!
EliseStore is echt een aanrader voor goede kwaliteit kleding, goede prijs en snelle bezorging, wie wilt dat nou niet?!👌🏻😍 helemaal in love met deze online store!
Top bedrijf!!!
In 2021 een broek, blousje en hemdje gekocht.. Alles nogsteeds in super goede staat!! De klantenservice is super goed, snelle reactie en ze assisteren je goed met het ruilen van een artikel!!
Fijne winkel, mooie kleding
Fijne winkel met veel keuze voor mooie prijsjes, hebben andere dingen dan de meeste webshops!
Slechte klantenservice/problemen met retour sturen
Ik had 2 items gekocht, een daarvan was niet wat ik ervan had verwacht. Deze heb ik dus retour gestuurd binnen de 14 dagen. Deze zou al aangekomen moeten zijn maar ik heb geen betaling ontvangen en ook geen bevestiging. De klantenservice is heel slecht, ik kan ze niet bereiken. Geen aanrader.
Een van mijn slippertjes is kapot…
Een van mijn slippertjes is kapot gegaan. Elise store heeft dit meteen opgepakt en mij een nieuw paar slippers gestuurd. Hele fijne service, bedankt!
Slechte betaling van retour
In korte tijd twee bestellingen geplaatst en bij beide problemen gehad...
Bij bestelling 1 geen bevestiging en pakbon in het pakket. Echter als je dan een retour wilt sturen wordt het lastig. Klantenservice proberen te bereiken maar deze reageren na 4 uur pas en vragen dan precies wat je net heb verteld, niet erg slim waardoor er weer meer onnodige tijd overheen gaat. Na twee dagen maar zelf wat bedacht omdat het termijn van retour ook afliep... Vervolgens ging de terugbetaling ook niet goed. Na 14 dagen + 5 werkdagen niks ontvangen op mijn rekening en ook geen bericht. Na contact met de klantenservice de volgende dag mijn geld teruggekregen, echter was dit pas een maand na ontvangst van de retour bij de elitestore. Er was iets ''verkeerd'' gegaan.
Bij bestelling 2 wel een pakbon en bevestiging gekregen maar bij het terugbetalen weer precies hetzelfde verhaal als bij bestelling 1. Ik moest er weer zelf achteraan gaan en het bleek dat er weer wat ''verkeerd'' was gegaan, maar ook bij deze geen bericht gehad. Het lijkt wel of er gewacht wordt tot je zelf contact op moet nemen om je geld terug te krijgen en zij anders het geld gewoon houden. Erg slecht, want ik was bij beide bijna vergeten dat ik deze retour had gestuurd. Dat zou betekenen dat ik dus nooit mijn geld meer terug had gekregen. Ik zal hier niet meer bestellen...
Super mooie kleren en snelle service
Super mooie kleren en snelle service! Ga er zeker nog eens bestellen. 💓
2 paar laarsjes
Heb 2 paar laarsjes al paar maanden terug besteld en dus ook al lange tijd gedragen. Ze zitten perfect! Doen geen pijn aan mijn voeten en de buitenkant blijft nog steeds mooi.
Heel blij met de hakken die ik heb…
Heel blij met de hakken die ik heb besteld! Er was iets niet helemaal goed gegaan, maar kreeg al heel snel een reactie. Echt top communicatie! Ga hier zeker vaker wat bestellen 🥰
Hele goede service en snelle reactie !!
Super fijne webshop en goede kwaliteit!