Zijn geen ster waard!!! Zit zou niet mogen! Ik had schoenen besteld op 12 juli, al 3 mails gestuurd, geen reacties!! Wilde de bestelling annuleren omdat ik de reviews zag…helaas te laat. Ik moet nog... Toon meer
Waardeloos! Geen contact te krijgen. Kleding met een gaatje ontvangen. 3 weken geleden mijn bestelling geretourneerd. Deze is ruim 2 weken geleden al bij hun aangekomen maar ik heb nog geen gel... Toon meer
Correcte levering en vrij snel geleverd! Hele mooie jurk, zoals op de foto’s en juiste maat! Enkel jammer dat er geen Track&Trace beschikbaar was voor mijn pakket, echter stond dit wel aangegeven... Toon meer
* Levertijd is erg lang, + in delen. ^ 2 weken gewacht, andere deel nog niet geleverd * Kwaliteit is ruk * Make-up vlekken in kleding * Retourneren is niet mogelijk ^ Ze geven als reden: De... Toon meer
LET OP: Wij zijn geen Elise Amsterdam of Ellis Moré. Wij zijn gevestigd in Amersfoort.
Siliciumweg 61, 3812SW, Amersfoort, Nederland
- info@elisestore.nl
- www.elisestore.com
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Niet te vertrouwen bedrijf met loze beloftes
Wat een vreselijk bedrijf. Bestelling bezorgd, zegt men, maar waar?? Dat is de grote vraag. Ik niets in ontvangst genomen, m’n buren ook niet. De vraag gesteld waar mijn pakket is en daarna niets meer vernomen van dit waardeloze bedrijf. Totdat ze m’n review zagen en vroegen of ik deze wilde verwijderen. Beloven een ander jurkje te sturen maar wederom niets meer van gehoord. Mijn advies? Niets bestellen bij deze winkel
Koop hier niet.
Zeer onduidelijke informatie rondom omruilen en retourneren. Bij retour ontvang je geen geld terug en volgt geen reactie meer via whatsapp en niet via mailcontact.

Pakketje Elise store
Het pakketje kwam snel binnen en ook volgens de maat het is een eerlijke en betrouwbare site

Retouren
Ik had 2 jurkjes bestel. Deze zijn helaas te kort. Nu wil ik ze terug sturen maar er staat nergens hoe dit moet. Er is ook geen contact te krijgen.

Antwoord van Elise Store
Paar keer achteraan moeten bellen
Paar keer achteraan moeten bellen, maar jurk bleef. Vervolgens kwam deze te laat jammer.
Super snelle service
Super snelle service ik had een trui voor m'n meisje besteld smidags rond 16:00 en de volgende morgen om 10:30 in huis
Dat had ik niet verwacht, dus de volgende keer ga ik weer eens kijken of ik hier wat kan bestellen
Ik probeerde jullie te contacteren voor…
Ik probeerde jullie te contacteren voor een retour, maar krijg maar geen antwoord
Als je iets wil terug sturen is het…
Als je iets wil terug sturen is het heel onduidelijk! Er staat niks aangegeven dat je zelf een verzendlabel moet aanmaken en je krijgt geen mail als je je pakketje retour hebt aangemeld. Kan nergens vinden hoelang je hebt om je pakketje terug te doen dus is allemaal heel erg onduidelijk!
Onze bestelling was vlot geleverd maar…
Onze bestelling was vlot geleverd maar was niet volledig.Dit stond duidelijk vermeldt op de bestelbon door hen.
De nalevering liet wel wat op zich wachten.
Maar na een mailtje met kopie van de bestelbon werd dit heel vlot verholpen.Mijn mail werd na een paar dagen onderzocht en behandeld.
De communicatie hierover was vlot en werd correct geleverd volgens afspraak.
Dus toch een tevreden klant.
Correcte levering & mooie jurk
Enkel jammer dat er geen Track&Trace beschikbaar was voor mijn pakket, echter stond dit wel aangegeven in de bevestigingsmail na aankoop indien in bulk verstuurd geen T&T code. Misschien toch iets om te verbeteren in de toekomst.
alles snel en prima
Snel geleverd
Snel geleverd. en ook hetgeen ik had besteld in de goede maat.
ik ben zeker tevreden.
Nooit meer
Eerst krijg ik een mail dat mn bestelling is verzonden en daarna dat ie niet op voorraad blijkt te zijn 🤡
Ik vind t goed alleen op de site stond…
Ik vind t goed alleen op de site stond vandaag voor 5 besteld of 4 weet ik ni meer morgen in huis maar dat is dus niet zo verder top !
Niet voor de kerstdagen binnen zoals…
Niet voor de kerstdagen binnen zoals beschreven op