Zijn geen ster waard!!! Zit zou niet mogen! Ik had schoenen besteld op 12 juli, al 3 mails gestuurd, geen reacties!! Wilde de bestelling annuleren omdat ik de reviews zag…helaas te laat. Ik moet nog... Toon meer
Waardeloos! Geen contact te krijgen. Kleding met een gaatje ontvangen. 3 weken geleden mijn bestelling geretourneerd. Deze is ruim 2 weken geleden al bij hun aangekomen maar ik heb nog geen gel... Toon meer
Correcte levering en vrij snel geleverd! Hele mooie jurk, zoals op de foto’s en juiste maat! Enkel jammer dat er geen Track&Trace beschikbaar was voor mijn pakket, echter stond dit wel aangegeven... Toon meer
* Levertijd is erg lang, + in delen. ^ 2 weken gewacht, andere deel nog niet geleverd * Kwaliteit is ruk * Make-up vlekken in kleding * Retourneren is niet mogelijk ^ Ze geven als reden: De... Toon meer
LET OP: Wij zijn geen Elise Amsterdam of Ellis Moré. Wij zijn gevestigd in Amersfoort.
Siliciumweg 61, 3812SW, Amersfoort, Nederland
- info@elisestore.nl
- www.elisestore.com
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Snellle levering de trui zag er precies…
Snellle levering de trui zag er precies zo uit in het echt als op de foto. Blij mee!!!!
Snelle levering en mooie trui.
Helaas was 1 item niet verzonden
Helaas was 1 item niet verzonden . Die had ik wel besteld maar bij het inpakken was er geen voorraad meer dat vond ik wel vreemd.
Wel was de terug betaling snel en de andere 2 items waren goed.
Glitterjurk met flared mouwen
Mooi jurkje, goede service toen het verkeerde artikel werd opgestuurd, heel erg blij ermee
Top zaak
Het jurkje wat ik had besteld zag er exact zo uit als op de foto en was binnen 1 dag binnen! Top🤩
Mensen let op Ellis Store of Ellis Moré!!!
Beste Mensen,
Ik heb hier een verkeerd geplaatste bericht gepost over Ellis Store.
Wij hebben een bestelling gedaan bij Ellis Moré,en dat zijn hele grote OPLICHTERS.
Dus het gaat niet om ELLIS STORE!!!!!
Echt top
Echt top! Had de verkeerde maat besteld mailtje gestuurd en ze hielpen top! Echt goeie website en klantvriendelijke mensen. Zou er vaker bestellen!!
Trui besteld en betaald Perno geluk…
Trui besteld en betaald per ongeluk laten bezorgen op verkeerde adres. Het pakket was terug gestuurd en had dat besproken via whatsapp. Vanuit hun werd aangegeven dat het pakketje op nieuw verstuurd zou worden 5 november. Helaas heb ik daarna niks meer van hun gehoord of iets van het pakketje gezien.
Snelle levering top trui heel blij mee
Snelle levering top trui heel blij mee! Goeie service
Webshop met leuke kleding
Webshop met leuke verschillende kleding! Was iets met mijn bestelling maar via de klantenservice contact opgezocht en ben snel en netjes te woord gestaan. Bedankt!
Goedeavond,trui is binnen .Maar een…
Goedeavond,trui is binnen .Maar een hele andere als ik besteld heb.
Mijn vertrouwen is beschadigd. Ik denk dat ik niet snel weer een bestelling doe! Anneke
Meedenken was top!
Vandaag contact gehad met Elise store om een retour te bespreken.
Er werd ontzettend meegedacht! Heel hartelijk bedankt!
Betrouwbaar en stijlvol!
Betrouwbaar en stijlvol!
Ik ben supertevreden over Elise
store! De verzending was volgende dag in huis. Kwaliteit van de kleding is top. Aanrader voor wie houdt van goede, snelle service, kwaliteit en leuke fashion!
Blij met Elise Store
Goede ervaring bij Elise Store. Verzending en retourneren ging ook goed!
Blij met Elise Store
Blij met Elise Store! Heb hier regelmatig besteld. Contact opgenomen met ze en altijd top behandeld door de klantenservice :)
Pre order nooit ontvangen, ook geen geld terug
4 november een pre order geplaatst. Bij het product stond dat deze 9 november verzonden zou worden. Tot op heden geen jurk ontvangen of mijn geld terug gehad. Is geen contact met het bedrijf te krijgen. Geen andere contact mogelijkheden op de website te vinden alleen een whatsapp waar niet op gereageerd wordt. Al meer dan een week geleden gemaild en whatsapp berichten gestuurd. Ik krijg geen gehoor.

Antwoord van Elise Store
Fijne webshop
Fijne webshop, levert snel, klantenservice reageert snel! Kreeg direct een nieuw item nadat mijn broek helaas na 2x dragen beschadigd was. Echt topservice