Zijn geen ster waard!!! Zit zou niet mogen! Ik had schoenen besteld op 12 juli, al 3 mails gestuurd, geen reacties!! Wilde de bestelling annuleren omdat ik de reviews zag…helaas te laat. Ik moet nog... Toon meer
Waardeloos! Geen contact te krijgen. Kleding met een gaatje ontvangen. 3 weken geleden mijn bestelling geretourneerd. Deze is ruim 2 weken geleden al bij hun aangekomen maar ik heb nog geen gel... Toon meer
Correcte levering en vrij snel geleverd! Hele mooie jurk, zoals op de foto’s en juiste maat! Enkel jammer dat er geen Track&Trace beschikbaar was voor mijn pakket, echter stond dit wel aangegeven... Toon meer
* Levertijd is erg lang, + in delen. ^ 2 weken gewacht, andere deel nog niet geleverd * Kwaliteit is ruk * Make-up vlekken in kleding * Retourneren is niet mogelijk ^ Ze geven als reden: De... Toon meer
LET OP: Wij zijn geen Elise Amsterdam of Ellis Moré. Wij zijn gevestigd in Amersfoort.
Siliciumweg 61, 3812SW, Amersfoort, Nederland
- info@elisestore.nl
- www.elisestore.com
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Geen retourbetaling ontvangen
Ik heb een retour gestuurd en een mail ontvangen dat de retour bij hun is aangekomen. De termijn om mijn geld terug te krijgen is al lang verstreken en ik heb nog geen geld terug. Ook reageren ze niet op appjes en mails!
Niet bestellen!!!
Oplichting wil ik het niet noemen maar een hele grote fout wel.
Levering duurde erg lang (2 wkn), bestelde product was niet gelijk aan wat zichtbaar was op de afbeelding, maat was anders ondanks gebruik maattabel en terugsturen een onmogelijke opgave (eerst foto’s toesturen van wat je wil retourneren en vervolgens met DHL naar China versturen wat duurder is dan je gehele aankoop bedrag).
Als je iets besteld wat goed valt, je niet te kritisch bent en je hoeft niks te retourneren zal het best prima zijn maar ik zou het risico niet (meer) lopen!!!

Geen oplichting!
Binnen een dag binnen, ontzettend netjes. Helemaal geen oplichting. Is inderdaad allemaal verwarring.
Jurkje Elise store …
Super snel binnen en heel fijn jurkje met stretch !
Slechte recensies
Ondanks de slechte recensies toch besloten om te bestellen. Op vrijdag heb ik een jurkje gekocht waar ik al een tijdje over aan het twijfelen was. Het duurde even tot ik de bevestiging binnen had, maar hij kwam wel. Op dezelfde dag is het pakketje nog verstuurd en op maandag kreeg ik de track en trace. Dinsdag kwam het pakketje binnen en het jurkje is precies zoals ik het voor ogen had!
Hele slechte klantenservice
Hele slechte klantenservice. Bestelling is dagen geleden verzonden, waarin staat dat ik een track & trace ontvang die echter nooit is ontvangen. Voor eventuele vragen kan je bellen staat in de mail. Nergens is een telefoonnummer te bekennen. Uiteindelijk via whatsapp gebeld. Krijg ik de reactie dat zij telefonisch niet bereikbaar zijn, in de mail staat van wel 🤔. Blijkt mijn bestelling niet eens verzonden te zijn, maar wel een mail gehad dat het verzonden is? Waardeloos!
Dit bedrijf zijn oplichters!!!!
Dit bedrijf zijn oplichters!!!!
Niets bestellen!!!
Komt allemaal uit het buitenland China!!!
Verkeerde product en weken wachten…daarna mag het retour naar het buitenland wat je heel veel geld kost! En dan ben je 6 weken verder en nog steeds geen geld terug.
➡️O P G E L I C H T⬅️
➡️O P G E L I C H T⬅️
Geen pakket ontvangen en verschillende mails gestuurd, 1x keer reactie dat het aan post.nl zou liggen die was het pakket kwijt. Daarna geen reactie meer te krijgen.
Aankoop bedrag kwijt!!!!!!

Antwoord van Elise Store
Zeer slechte kwaliteit en retour beleid!!!
Het artikel is heel slecht van kwaliteit en komt uit china! Daarbij is het onmogelijk om deze te retourneren omdat het artikel in de uitverkoop was. Dit wordt niet duidelijk gecommuniceerd! En belachelijk in deze tijd dat het onmogelijk wordt gemaakt om deze reden! De foto's zijn niet realistisch!! Zeer slechte kwaliteit!

Nooit iets ontvangen helaas
Nooit iets ontvangen helaas. Na meerdere mails geen antwoord. Geen geld terug. Jammer dat dit bestaansrecht heeft.
Vreselijk
Helaas een verkeerd item ontvangen die ik niet had besteld. Dus retour gedaan, duurde veelste lang maar heb na een maand m'n geld eindelijk terug. De goede broek is na 1x werken kapot geknapt... aliexpress kwaliteit.

Antwoord van Elise Store
Elise Store niet verwarren met andere webshops
Wat jammer dat Elise Store vaak verward wordt met andere webshops uit China etc. die niet betrouwbaar zijn, en ze daarom zo veel slechte reviews krijgen!
Mensen, check eerst of je een review schrijft onder de juiste webshop!
Elise Store is namelijk erg betrouwbaar! Ze hebben supermooie kledij en ze zijn erg eerlijk! Hun klantenservice is ook top! 🩷
Heb een bestelling gedaan betaald en…
Heb een bestelling gedaan betaald en niets gehad meerdere malen gemaild geen reactie schandalig het zijn echt oplichters

Koop hier geen kleding!
* Levertijd is erg lang, + in delen.
^ 2 weken gewacht, andere deel nog niet geleverd
* Kwaliteit is ruk
* Make-up vlekken in kleding
* Retourneren is niet mogelijk
^ Ze geven als reden: De producten in de sale kunnen niet retour worden gestuurd. (Hele website is in de sale ;-))
^ Ter compensatie: 10% (€5) retour OF kledingstuk omruilen tegen betaling: 25% (€12,50)
SCHANDALIG DEZE WEBSHOP!

Retour
Hele tijd geleden bevestiging gehad dat mijn retour was verwerkt en het bedrag binnen 14 werkdagen teruggestort zou worden. Inmiddels allang over deze 14 dagen heen, en nog steeds niks ontvangen. Echt onwijs slecht!!
Snelle levering, lang wachten op geld terug.
Snelle levering en prima kleding. Helaas wel net als meerdere mensen hier erg lang moeten wachten op mijn geld terug. Uiteindelijk netjes opgelost, maar wel vervelend dat je er steeds achteraan moet ..
2juni iets besteld en nog altijd niet…
2juni iets besteld en nog altijd niet ontvangen. Oppassen oplichters

Antwoord van Elise Store
Slecht kwaliteit materialen en slecht…
Slecht kwaliteit materialen en slecht afgewerkt. Vanuit China.

Vreselijke kwaliteit
Vreselijke kwaliteit, realiteit komt totaal niet overeen met de foto’s op de site. Geen mogelijkheid op het retour te sturen.
Ik bestel hier nooit meer!

Niet bestellen !
Niet bestellen !!
Pakket komt uit China en duurt heeeeel lang. Ons pakket is niet aangekomen.
We hebben mail gekregen dat het pakket verloren is gegaan. We hebben ons geld niet terug . Ik ga nu een procedure opstarten