Elise Store Reviews

2.259

1,7

Zijn geen ster waard!!! Zit zou niet mogen! Ik had schoenen besteld op 12 juli, al 3 mails gestuurd, geen reacties!! Wilde de bestelling annuleren omdat ik de reviews zag…helaas te laat. Ik moet nog... Toon meer

Waardeloos! Geen contact te krijgen. Kleding met een gaatje ontvangen. 3 weken geleden mijn bestelling geretourneerd. Deze is ruim 2 weken geleden al bij hun aangekomen maar ik heb nog geen gel... Toon meer

Correcte levering en vrij snel geleverd! Hele mooie jurk, zoals op de foto’s en juiste maat! Enkel jammer dat er geen Track&Trace beschikbaar was voor mijn pakket, echter stond dit wel aangegeven... Toon meer

* Levertijd is erg lang, + in delen. ^ 2 weken gewacht, andere deel nog niet geleverd * Kwaliteit is ruk * Make-up vlekken in kleding * Retourneren is niet mogelijk ^ Ze geven als reden: De... Toon meer

1. Winkelen en mode

LET OP: Wij zijn geen Elise Amsterdam of Ellis Moré. Wij zijn gevestigd in Amersfoort.

Zeer slecht

2K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

(2.259)

110 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Geen retourbetaling ontvangen

Ik heb een retour gestuurd en een mail ontvangen dat de retour bij hun is aangekomen. De termijn om mijn geld terug te krijgen is al lang verstreken en ik heb nog geen geld terug. Ook reageren ze niet op appjes en mails!

15 november 2024

Niet bestellen!!!

Oplichting wil ik het niet noemen maar een hele grote fout wel.
Levering duurde erg lang (2 wkn), bestelde product was niet gelijk aan wat zichtbaar was op de afbeelding, maat was anders ondanks gebruik maattabel en terugsturen een onmogelijke opgave (eerst foto’s toesturen van wat je wil retourneren en vervolgens met DHL naar China versturen wat duurder is dan je gehele aankoop bedrag).

Als je iets besteld wat goed valt, je niet te kritisch bent en je hoeft niks te retourneren zal het best prima zijn maar ik zou het risico niet (meer) lopen!!!

11 november 2024

Heey Indra,

Echter is ons logistiek gevestigd in Amersfoort en worden alle pakketten vanuit hier verzonden. Zou het kunnen dat je bij een andere shop hebt besteld? Wij worden helaas dagelijks verward met bijvoorbeeld Ellis More of Elise Amsterdam. Zou je ter controle een email kunnen sturen naar info@elisestore.nl?

Geen oplichting!

Binnen een dag binnen, ontzettend netjes. Helemaal geen oplichting. Is inderdaad allemaal verwarring.

30 oktober 2024

Slechte recensies

Ondanks de slechte recensies toch besloten om te bestellen. Op vrijdag heb ik een jurkje gekocht waar ik al een tijdje over aan het twijfelen was. Het duurde even tot ik de bevestiging binnen had, maar hij kwam wel. Op dezelfde dag is het pakketje nog verstuurd en op maandag kreeg ik de track en trace. Dinsdag kwam het pakketje binnen en het jurkje is precies zoals ik het voor ogen had!

25 oktober 2024

Hele slechte klantenservice

Hele slechte klantenservice. Bestelling is dagen geleden verzonden, waarin staat dat ik een track & trace ontvang die echter nooit is ontvangen. Voor eventuele vragen kan je bellen staat in de mail. Nergens is een telefoonnummer te bekennen. Uiteindelijk via whatsapp gebeld. Krijg ik de reactie dat zij telefonisch niet bereikbaar zijn, in de mail staat van wel 🤔. Blijkt mijn bestelling niet eens verzonden te zijn, maar wel een mail gehad dat het verzonden is? Waardeloos!

25 oktober 2024

Dit bedrijf zijn oplichters!!!!

Dit bedrijf zijn oplichters!!!!
Niets bestellen!!!
Komt allemaal uit het buitenland China!!!
Verkeerde product en weken wachten…daarna mag het retour naar het buitenland wat je heel veel geld kost! En dan ben je 6 weken verder en nog steeds geen geld terug.

22 oktober 2024

➡️O P G E L I C H T⬅️

➡️O P G E L I C H T⬅️
Geen pakket ontvangen en verschillende mails gestuurd, 1x keer reactie dat het aan post.nl zou liggen die was het pakket kwijt. Daarna geen reactie meer te krijgen.
Aankoop bedrag kwijt!!!!!!

19 augustus 2024

Hi Brouwer,

Vervelend om te lezen dat je het zo ervaren hebt. Echter worden onze pakketten niet via PostNL geleverd maar via DHL. Daarnaast kan ik ook geen bestelling vinden onder jouw naam. Kan het zo zijn dat je bij een andere shop hebt besteld en dat daar de verwarring zit? Toevallig Ellis More of Elise Amsterdam? Wij krijgen hier jammer genoeg vaak berichten over en worden wij verward met deze bedrijven. Ik raad je aan om contact op te nemen met het bedrijf zelf en deze onterechte review te verwijderen.

Elise Store

Zeer slechte kwaliteit en retour beleid!!!

Het artikel is heel slecht van kwaliteit en komt uit china! Daarbij is het onmogelijk om deze te retourneren omdat het artikel in de uitverkoop was. Dit wordt niet duidelijk gecommuniceerd! En belachelijk in deze tijd dat het onmogelijk wordt gemaakt om deze reden! De foto's zijn niet realistisch!! Zeer slechte kwaliteit!

2 september 2024

Heey Deau,

Vreselijk

Helaas een verkeerd item ontvangen die ik niet had besteld. Dus retour gedaan, duurde veelste lang maar heb na een maand m'n geld eindelijk terug. De goede broek is na 1x werken kapot geknapt... aliexpress kwaliteit.

1 augustus 2024

9 aug. 2024
Heey Michelle,

Wat vervelend om te horen dat je dit zo ervaren hebt. Echter kunnen wij hierover geen bericht terug vinden. Zou het kunnen dat je bij een andere shop hebt besteld? Wij worden helaas dagelijks verward met andere shops zoals Elise Amsterdam en Ellis Moore. Zou je ter controle een email kunnen sturen naar info@elisestore.nl?

Elise Store

Elise Store niet verwarren met andere webshops

Wat jammer dat Elise Store vaak verward wordt met andere webshops uit China etc. die niet betrouwbaar zijn, en ze daarom zo veel slechte reviews krijgen!
Mensen, check eerst of je een review schrijft onder de juiste webshop!
Elise Store is namelijk erg betrouwbaar! Ze hebben supermooie kledij en ze zijn erg eerlijk! Hun klantenservice is ook top! 🩷

20 augustus 2024

Heb een bestelling gedaan betaald en…

Heb een bestelling gedaan betaald en niets gehad meerdere malen gemaild geen reactie schandalig het zijn echt oplichters

3 augustus 2024

Heey Kaat Uyl,

Wat vervelend om te horen dat je het zo ervaren hebt. Echter kan ik geen order en geen email vinden onder jouw naam. Zou je een email willen sturen naar info@elisestore.nl? Dan kunnen we je hierbij helpen.

Koop hier geen kleding!

* Levertijd is erg lang, + in delen.
^ 2 weken gewacht, andere deel nog niet geleverd
* Kwaliteit is ruk
* Make-up vlekken in kleding
* Retourneren is niet mogelijk
^ Ze geven als reden: De producten in de sale kunnen niet retour worden gestuurd. (Hele website is in de sale ;-))
^ Ter compensatie: 10% (€5) retour OF kledingstuk omruilen tegen betaling: 25% (€12,50)

SCHANDALIG DEZE WEBSHOP!

9 augustus 2024

Heey Linsey,

Wat vervelend om te horen dat je dit zo ervaren hebt. Echter kunnen wij hierover geen bericht terug vinden. Zou het kunnen dat je bij een andere shop hebt besteld? Wij worden helaas dagelijks verward met andere shops die bijna dezelfde naam hebben. Zou je ter controle een email kunnen sturen naar info@elisestore.nl?

Retour

Hele tijd geleden bevestiging gehad dat mijn retour was verwerkt en het bedrag binnen 14 werkdagen teruggestort zou worden. Inmiddels allang over deze 14 dagen heen, en nog steeds niks ontvangen. Echt onwijs slecht!!

2 juli 2024

2juni iets besteld en nog altijd niet…

2juni iets besteld en nog altijd niet ontvangen. Oppassen oplichters

29 juli 2024

Heey Kaxa,

Wat vervelend om te horen dat je het pakket nog niet hebt ontvangen. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Zou je een email kunnen sturen naar info@elisestore.nl met daarin het ordernummer? Dan kunnen we hiernaar kijken.

Elise Store

Slecht kwaliteit materialen en slecht…

Slecht kwaliteit materialen en slecht afgewerkt. Vanuit China.

19 juli 2024

Heey Debby,

Bedankt voor jouw review. Vervelend om te horen dat je dit zo ervaren hebt. Ik kan echter geen order vinden onder jouw naam. Heb je bij Elise Store zelf besteld of bij een andere shop die ook de naam Elise heeft? Wij worden namelijk heel vaak verward met andere shops onder deze naam en dit is wel onterecht als we dit soort reviews krijgen. Je kunt ons altijd een email sturen naar info@elisestore.nl zodat we hiernaar kunnen kijken.

Vreselijke kwaliteit

Vreselijke kwaliteit, realiteit komt totaal niet overeen met de foto’s op de site. Geen mogelijkheid op het retour te sturen.

Ik bestel hier nooit meer!

17 juli 2024

Heey Lianne,

Wat vervelend om te horen dat je het zo ervaren hebt. Echter kan ik geen order vinden onder jouw naam. Zou je een email willen sturen naar info@elisestore.nl? Dan kunnen we je hierbij helpen.

Niet bestellen !

Niet bestellen !!
Pakket komt uit China en duurt heeeeel lang. Ons pakket is niet aangekomen.
We hebben mail gekregen dat het pakket verloren is gegaan. We hebben ons geld niet terug . Ik ga nu een procedure opstarten

12 juli 2024

Heey An,

Wat vervelend om te horen dat het pakket zoek is geraakt. Echter is ons logistiek gevestigd in Amersfoort en worden alle pakketten vanuit hier verzonden. Zou je een email kunnen sturen naar info@elisestore.nl met daarbij het ordernummer? We kijken graag naar een oplossing.

Team Elise Store