Zijn geen ster waard!!! Zit zou niet mogen! Ik had schoenen besteld op 12 juli, al 3 mails gestuurd, geen reacties!! Wilde de bestelling annuleren omdat ik de reviews zag…helaas te laat. Ik moet nog... Toon meer
Waardeloos! Geen contact te krijgen. Kleding met een gaatje ontvangen. 3 weken geleden mijn bestelling geretourneerd. Deze is ruim 2 weken geleden al bij hun aangekomen maar ik heb nog geen gel... Toon meer
Correcte levering en vrij snel geleverd! Hele mooie jurk, zoals op de foto’s en juiste maat! Enkel jammer dat er geen Track&Trace beschikbaar was voor mijn pakket, echter stond dit wel aangegeven... Toon meer
* Levertijd is erg lang, + in delen. ^ 2 weken gewacht, andere deel nog niet geleverd * Kwaliteit is ruk * Make-up vlekken in kleding * Retourneren is niet mogelijk ^ Ze geven als reden: De... Toon meer
LET OP: Wij zijn geen Elise Amsterdam of Ellis Moré. Wij zijn gevestigd in Amersfoort.
Siliciumweg 61, 3812SW, Amersfoort, Nederland
- info@elisestore.nl
- www.elisestore.com
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Waardeloze kwaliteit
Waardeloze kwaliteit, en geen geld terug zoals beloofd. 14 dagen voorbij. Antwoorden dat ze het alsnog overmaken binnen 3 dagen. Maar helaas weer niks ontvangen. Verschrikkelijk slechte communicatie
Waardeloos jurkje
Jurkje besteld, komt gewoon van AliExpress. Waardeloze kwaliteit. Je moet zelf de retoutkosten naar China betalen. Ik bestel hier nooit meer.

Antwoord van Elise Store
Fijn contact en snelle levering
Na alle reviews gelezen te hebben, toch iets besteld bij Elise Store. De levering was er erg snel (provincie Utrecht)! In mijn linnenbroek zat een haaltje, hierover een bericht gestuurd naar Elise Store en dezelfde dag was alles geregeld. Super fijn contact gehad met een mooie oplossing.
Iedereen moet toch nu wel snappen dat…
Iedereen moet toch nu wel snappen dat dit soort sites met goedkope’mooie’ kleding uit China komt. Dus gewoon simpelweg niet kopen op dit soort sites!!!
Ten eerste duurt lang voordat je je…
Ten eerste duurt lang voordat je je bestelling krijgt.
Ziet r echt niet uit zoals t plaatje echt heel cheep.
Terug sturen gaat niet meer door de sale.
Weg 50€
Kansloos
Verschrikkelijk
Verschrikkelijk! Niet bestellen.
“Levering binnen 24 uur” is gelogen. Voor 17:00 bestelt zelfde dag verzonden ook een leugen.
Heb bericht via mail, app & Instagram. Helaas nergens antwoord op.
Ben benieuwd of ik het überhaupt nog ontvang. Als de klantenservice zo slecht is verbaast me de verzending ook niet.
Nu al 3 weken aan het wachten…
Nu al 3 weken aan het wachten…
Is het een Chinese drop-shipper?
Slechte service
Ik heb een trui teruggestuurd in december. Geen geld teruggestort gekregen. Meerdere keren contact opgenomen maar amper reactie teruggekregen. Nu 6 maanden later heb ik de helft van mijn geld eindelijk teruggestort gekregen. Als ik contact met ze opnam zeiden ze dat ze het gingen nakijken en kreeg ik vervolgens geen reactie meer.
Kleding besteld en de helft is niet…
Kleding besteld en de helft is niet geleverd, had kleding besteld en kwam sowieso al later aan dan op hun website staat en nu dus ook mijn kleding niet op compleet…….
Verschrikkelijk
Verschrikkelijk. Geen contact mee te krijgen, en maar wachten op mn bestelling. Wacht al een maand nogsteeds niks binnen. BESTEL NIET HIER
Niet tevreden over de tijd van levering!
Voor 17.00 uur besteld is de volgende dag verzonden klopt niet. Dit lees ik bij meerdere reviews dus daar gaat al iets mis. Ondertussen ben ik al ruim 3 weken aan het wachten op mijn volledige bestelling. Reageren wel op mijn mail maar als ik ze vervolgens vraag wanneer ik mijn bestelling kan verwachten, komt er geen duidelijke reactie. Ik zou hier niet bestellen. Ga ik zelf ook niet meer doen!
Snelle en goeie communicatie via…
Snelle en goeie communicatie via whatsapp. En producten snel en eerlijk geleverd.
Geen communicatie met klantenservice.
Geen communicatie met klantenservice.
Ik probeer al 1,5 week contact te leggen met de klantenservice naar aanleiding van een retourneer vraag. Tot op heden nog geen reactie ontvangen via Instagram, mail en Whatsapp. Overigens ook slechte kwaliteit van kleding, vandaar dat ik alles wil retourneren. Deze kleding is geen euro waard!
Product pas verzonden na email
schoenen zijn top alleen de verzending duurde echt lang. Op maandag besteld, vervolgens nooit een t en t gehad. Het contact via je account werkt niet echt dus via internet een email adres gevonden en via daar reageren ze vrij snel, op vrijdag gemaild vrij snel daarna waren mijn schoenen verzonden en zaterdag had ik mijn schoenen opeens.
Levering duurde erg lang
Levering duurde erg lang, bijna 3 weken moeten wachten. Uiteindelijk mijn broek die ik als pre-order heb besteld nog steeds niet binnen (inmiddels 6 weken verder). Nu inmiddels maar geannuleerd. Hopelijk krijg ik mijn geld snel terug.
Zou Elise Store zeker niet aanraden.
Op de Website staat: Bestel jij voor 17.00? Dan krijg je het de volgende dag nog in huis!
Als het kon, zou ik 0 sterren geven, maar dat gaat helaas niet. Ik had een trui en andere artikelen besteld via hun website. Ik vond het al een beetje raar dat mijn bestelling van 8 maart pas op 24 maart toekwam. Toen ik het pakketje opendeed was er geen trui te bespeuren. Ik heb meteen contact genomen via Instagram en ze gaven aan mijn geld terug te geven. Dit vertelden ze me op 26 maart. Ook wil ik meegeven dat het dagen tot weken duurt voor er gereageerd wordt (als ze de moeite willen doen om te reageren). Tot op heden heb ik nog steeds geen geld ontvangen op mijn rekening en blijf ik berichten sturen, wat het bedrijf bekijkt, maar niet beantwoorden. Heel sneu dat iemand op zo'n manier geld probeert te lokken van anderen. Ik ga het dan ook hier niet bij laten en verdere juridische stappen nemen, want dit gebeurt zo te zien niet alleen bij mij.
Lange levertijd
Levering duurde erg lang, een panthalon als pre-order besteld, deze niet bij de bestelling ontvangen en op de pakbon stond genoteerd; niet op voorraad. Verder geen informatie of dat het geld terug gestort wordt of de broek nog nageleverd wordt.. webshop is ook slecht telefoon te bereiken
Nadat ik een slechte ervaring (2021)…
Nadat ik slechte ervaring had en juridische stappen moest overwegen om het geld van mijn retour terug te krijgen, heb ik vorig jaar toch opnieuw wat besteld. Helaas opnieuw, na retour zending, mijn geld niet terug gekregen. Wij zijn bijna 4 maanden verder… ik krijg het vermoeden dat ze dit gewoon doen in de hoop dat je het geld vergeet. Opletten allemaal!!!! Ze lichten je op waar je bij staat.