EventimReviews

103.030
TrustScore 4 uit 5

4,0

Voor mij werkt het boeken via Eventim perfect , dit omdat ik een creditcard heb, het zou fijn zijn als je ook met iDEAL / Wero kan afrekenen. Ik weet dat hier veel Nederlanders tegen aan lopen

Kaartjes in de familie dubbel gekocht, aanschaf 450,-. 3 maanden in gesloten systeem te koop gestaan, voor minder! Nul reacties op hun ‘fansale’. Dit terwijl er 110 kaartjes op Ticketswap gevraagd wer... Toon meer

ESTHER , je verdient een plaats in de hemel, zoals ik je al zei. We waren in paniek over de kaarten van de Bokkenrijders morgenavond waar ik geen mail over had ontvangen. Gisteravond laat een mail... Toon meer

Dankjewel Robin voor de super goede service! Per ongeluk voor de verkeerde dag kaartjes gekocht en deze op een hele fijne manier nog kunnen "ruilen". Alles liep perfect en we hebben ontzettend k... Toon meer

1. Recreatiecentrum

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

EVENTIM

Goed

TrustScore 4 uit 5

103K reviews

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

(103.030)

12.206 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Zoals vele reviews al aangeven

Zoals vele reviews al aangeven, geld terug, gaat 'm waarschijnlijk niet worden.

Heb meerdere keren de klantenservice proberen te bereiken. Er wordt niet gereageerd

17 augustus 2022

Maandagavond tickets besteld voor…

Maandagavond tickets besteld voor levering in België, woensdagmorgen zaten ze al in de bus. Wel spijtig dat ik de tickets zelf niet gratis on line kon afdrukken, zodat ik geen verzendkosten moest betalen.

10 augustus 2022

Concert Scorpions

Ik had 2 sta plaatsen voor de Scorpions geboekt maar 2 zitplaatsen gekregen, hierop heb ik gereageerd richting Eventim of en hoe ik dit nog veranderen kan maar tot op heden helaas nog geen antwoord.......

21 juni 2022

Slechte organisatie wilt niet de €190 terugbetalen!!:-( ben al van…

Slechte organisatie :-( ben al van APRIL 2022 NETJES aan het verzoeken om terugbetaling van 2 ticket €190,- van de afgezegde Europa Tour van Lionel Ritchie In Duitsland in Wiesbaden zou plaats vinden.
(Lionel Ritchie zegt zelf dat we het geld terug moeten /kunnen vragen aan onze ticketverkoper)
Het is een schande dat dit in NEDERLAND mogelijk is mss allemaal naar de media stappen.
MP uit LG

5 juni 2022

Vreselijk.

Vreselijk.
Zeer slechte informatieverstrekking na afgelaste voorstelling door corona.
Na e-mailverkeer te hebben gehad blijft men zich verschuilen achter klantonvriendelijke regels en eigen schuld. Kortom veel geld kwijt en geen voorstelling.
Bedankt Eventim voor uw klantvriendelijke benadering. Handig een monopolie positie een ander bedrijf was al failliet geweest bij een dergelijke klantbenadering.

16 mei 2022

Eventim en geldteruggave!

7 oktober 2019 kaarten gekocht voor het concert van Beth Hart.
Dit concert is twee keer uitgesteld en uiteindelijk ging het niet door.
Sinds 10 juni 2021 probeer ik mijn geld terug te krijgen.
Na vele e-mails is dat nog steeds niet gelukt op 11 mei 2022.
Ik ben nu bij èèn jaar bezig.
Wat een drama!!

11 mei 2022

Afhandeling boeking alladin

Kaarten en hotel geboekt en direct betaald voor alladin. Bij eventim is er een fout gemaakt en is mijn betaling niet goed verwerkt in het systeem. 3 dagen voor de show melding met je hebt pech en zoek maar iets anders maar je krijgt je geld wel terug. Geen excuus, geen compensatie of iets dergelijks en veel teleurgestelde mensen. Super slechte service en heel erg ontevreden.

11 mei 2022

Slechte service

Bestelling ging makkelijk. Maar kaartjes van Fred van Leer in Ahoy zijn twee keer door Corona verzet.
Dan had ik vorig jaar juni al aan moeten geven dat ik nu niet kon. Das een beetje lastig. Krijg dus mijn geld niet terug. Slechte service.

16 april 2022

Heel goede ervaring met Eventim

Heel goede ervaring met Eventim. Musical Aladdin ging niet door vanwege coronamaatregelen. Gebeld met de klantenservice (7 minuten in de wacht) daarna prima geholpen door aardige behulpzame dame. Een dag later al de nieuwe kaarten in de mail. Supertevreden!

11 april 2022

Onbereikbaar, opgelicht

Tickets kopen ging goed. Nu wil ik weten of de tickets van het afgelaste concert geldig zijn bij het volgende optreden.. Al 2 x contacformulier.. niets. Al 3 x gebeld: te druk, ze hangen op. Al 2 x klantenservice: uw mail wordt binnenkort behandeld. Chatfunctie? nergens te zien. Ik vermoed dat ik voor 6 kaartjes, dus voor € 230,00 het schip in ga en mijn vrienden een slap verhaal moet vertellen. Wat een eikels zeg~~

24 maart 2022