Voor mij werkt het boeken via Eventim perfect , dit omdat ik een creditcard heb, het zou fijn zijn als je ook met iDEAL / Wero kan afrekenen. Ik weet dat hier veel Nederlanders tegen aan lopen
Kaartjes in de familie dubbel gekocht, aanschaf 450,-. 3 maanden in gesloten systeem te koop gestaan, voor minder! Nul reacties op hun ‘fansale’. Dit terwijl er 110 kaartjes op Ticketswap gevraagd wer... Toon meer
ESTHER , je verdient een plaats in de hemel, zoals ik je al zei. We waren in paniek over de kaarten van de Bokkenrijders morgenavond waar ik geen mail over had ontvangen. Gisteravond laat een mail... Toon meer
Dankjewel Robin voor de super goede service! Per ongeluk voor de verkeerde dag kaartjes gekocht en deze op een hele fijne manier nog kunnen "ruilen". Alles liep perfect en we hebben ontzettend k... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
EVENTIM
Duitsland
- www.eventim.de
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Wat een slechte service !!!!
Kaarten gekregen in 2020 van mijn dochter voor Frans Bauer 25 jaar .
Probeer al 1,5 week telefonisch contact op te nemen met Eventim 0,60 cent per min
Nu al 20 euro kwijt en geen contact gehad
Gemaild maar ook geen reactie .
Word hier echt heel simpel van wat een bedrijf .
Eventim en Streetlife oplichters
We hadden in november 4 tickets gekocht voor een concert in Duitsland. 1 dag van te voren kwamen er corona maatregelen. Telefonisch contact opgenomen met Streetlife en ze zeiden dat we ons geld terug zouden krijgen van Eventim. Tot nu toe nog niks gehoord en ontvangen! Eventim is ook al niet te bereiken. Zo vaak gebeld en gemaild met Eventim en Streetlife na 5 maanden nog niks! Pure oplichters!
Tickets via Eventim voor "Hij gellot in…
Tickets via Eventim voor "Hij gellot in mij" werden geannuleerd wegens corona.
Kregen E-mail met code om digitaal opnieuw te reserveren.
Bij reservering bleek echter de code onbruikbaar. Mededeling:"code al eerder gebruikt Voucher onhebruikt*
Dan maar telefonisch.
Telefonisch moeilijk bereikbaar en €0.45per min. Ongeveer na €15 contact.
Toen gereserveerd en werkte de code dus wel. Vreemd. Nietwaar.?
Enfin plaats gereserveerd maar moeste we bij betalen:
2x €5.50 bemiddelingskosten en€1.80 order kosten.
Uiteindelijk waren we ca€27 meer kwijt dan oorspronkelijk.
Advies :vermijd Eventim
Uitstekende service.
Uitstekende service.
Tickets geleverd door GPS binnen de vooropgestelde tijd Top :-)
Sehr einfach zu bestellen
Sehr einfach zu bestellen, sehr schnell den Tickets zu hause bekommen. Bis jetzt sehr zu frieden. Jetzt nur noch das Konzert abwarten 🤭
Zeer makkelijk te bestellen, tickets heel snel thuis gekregen. Nu nog even het concert afwachten...
Bij het betalen was de manier voor…
Bij het betalen was de manier voor verzenden niet heel erg duidelijk.
Je kan niet rechtstreeks kiezen voor verzenden naar Nederland
Tickets gekocht voor andre hazes ter…
Tickets gekocht voor andre hazes ter waarde van meer dan 500 euro in ahoy Rotterdam al 3 maal afgelast.Ze weigeren de tickets terug te betalen .Wees gewaarschuwd een bende oplichters.
vandaag naar utrecht voor de musical…
vandaag naar utrecht voor de musical tina tuner na een uur rijden ging deze niet door ben erg teleurgesteld dan ook nog proberen een parkeer kaart te verkopen voor meer dan 13,00 euro het lijkt me zaak dat ze de parkeer kaart hadden moeten vergoeden, en bij volgende boeking of in halen minimaal een korting of een vergoeding bij geen reactie zal ik op face boek ook het e,a plaatsen met groet jinne meinema
Alles klapt!
Duidelijk site om kaarten te bestellen…
Duidelijk site om kaarten te bestellen Snelle levering uit Duitsland. Echte toegangskaarten via UPS geleverd.
Snel en goed afgehandeld.
Snel en simpel
Alles immer in Ordnung.
Verplicht vaccineren
Verplicht vaccineren om naar een concert te kunnen gaan? Dacht het niet!!!