Eventim Sverige Reviews

TrustScore 3 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Inte så svårt att beställa. MEN för första gången efter alla år med beställning av otaliga biljetter till konserter fanns ingen möjlighet att se en karta över sittplatser på arenan och där välja sittp... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Beställde biljetter, evenemanget ställdes in, och Eventim valde att behålla en del av pengarna ("biljettavgift") trots att de inte levererade någonting. De gömmer sig bakom avtalsvillkor, vilket... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Lätt, smidigt/enkelt att beställa en biljett! Stort plus för att biljetten kan sparas ner i Wallet i iPhone. Detta till skillnad mot en av era konkurrenter där man endast kommer åt biljetten vid inlo... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Beställde biljetter, men fick dem aldrig. Läste så många dåliga receptioner om företaget så jag blev orolig över att jag aldrig någonsin skulle få de redan betalda biljetterna. Men efter att haft kont... Toon meer

Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 78% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

29 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Smidigt enkelt

24 oktober 2023

Hej,

Vi är glada att du hade en bra upplevelse när du köpte biljetter på Eventim.se!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ett riktigt skojarbolag

Ett helt värdelöst företag,som mer liknar någonsorts Kalle Anka bolag.

Som till råga på allt själva väljer sina kunder.
Detta stavas: Mobilt BankID.

Men att vad som gör detta än mer tragiskt är att företaget likt en skicklig bedragare inte upplyser om detta.
Det är samma sak som att kassören räknar allt sammans,och när Du ska betala så kräves Du på leg.

Dvs som om att det vore någonsorts skyldighet för mig att behöva uppge min fullständiga identitet till vilt främmande personer.
Tyvärr så ser inte vekligheten ut så då vi här i Sverige har fri annonymitet.

Alla har som sagt inte detta( och alla vill inte heller ha detta).

Så summan av detta är att detta i slutändan drabbar enskilda näringsidkare.
I det här fallet Skansen.

Ville köpa biljetter till deras evenemang Winterlights,men dessvärre så blev jag nekad detta.
Skulle betala med kort( men dessvärre så är jag tydligen inte en betrodd kund hos detta bolag,bara för att jag saknar Mobilt BankID).
Lika så när jag skulle välja: Direktbetalning Bank.
Tydligen så har företaget makulerat tjänsten( men dessvärre så ligger länken kvar som någonsorts spökrelik)

Tyvärr så verkar företagets kundtjänst vara obefintlig. Där företagets e-post verkar agera som någonsorts soptunna,där företaget vägrar att besvara sina inkommande mail.
Lika så även om Du försöker att nå kundtjänst per tele.

16 oktober 2023

Hej,

Vi beklagar att du har haft en dålig upplevelse av vår tjänst. Vi gör vårt bästa för att tillhandahålla en så bra tjänst som möjligt. Med det sagt så tackar vi för din feedback. Vi uppskattar verkligen att du tar dig tid att låta oss veta hur vi kan förbättra vår tjänst.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Enkelt och smidigt att boka biljetter…

Enkelt och smidigt att boka biljetter och att spara i mobilen eller ladda ner och skriva ut.

16 oktober 2023

Hej,

Vi är glada att du hade en bra upplevelse när du köpte biljetter på Eventim.se!

Bra funktion fanSALE mm

Bra funktion med att kunna få tillbaka pengarna för de biljetter jag köpt och bra service från Alexander som svarade på mina frågor via e-post.

/Mats

2 oktober 2023

Hej Mats!

Vi är glada att du hade en bra upplevelse med FanSALE. Vi är även glada att höra att du hade en bra upplevelse med vår service och tackar så mycket för att du delar med dig.

Snabb service

Snabb service när jag råka missa en bokstav i min Mail🤌🏻🥇

25 augustus 2023

Hej Björn,

Tack för att du tog dig tiden att dela din upplevelse av vår kundservice!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra service som smidigt löste mitt…

Bra service som smidigt löste mitt problem med borttappade biljetter:)

12 juli 2023

Hej Elsa,

Vi är glada att höra att du hade en bra upplevelse med vår kundtjänst!

Snabb respons

Snabb respons, bra hjälp och guidning.

12 juli 2023

Hej Hanna,

Tack för att du tog dig tid att skriva en recension!

Bra hjälp

Fick väldigt bra och snabb hjälp med mina biljetter som jag inte kunde få tag i!

4 juli 2023

Hej Signe,

Vi är glada att höra att du hade en bra upplevelse med vår kundtjänst!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabbt och smidig service!

Jag fick dunderhjälp från Alexander på eventim i torsdags då jag hade slarvat bort ett mejl med en viktig länk! Snabbt och smidigt tog han fram länken igen och löste mitt problem!

8 juni 2023

Hej,

Vi är glada att höra att du hade en bra upplevelse med vår service och tackar så mycket för att du delar med dig. Vi kommer naturligtvis att vidarebefordra de fina orden till Alexander!

Varma hälsningar!

Trolleri

Alexander på Eventim lyckades igår trolla fram de biljetter jag betalt för och fått via mail i februari, men som raderats /automatik från min brevlåda.
Jag var rädd att biljetterna var borta för evigt, men blev fint bemött och hjälpt av Alexander. Nu kan mina vänner och jag i november fira en jubilar med att gå på Monet´s garden tillsammans. Tack!

15 mei 2023

Hej Ylva,

Varma hälsningar

Kundservice var hjälpsamma

Hade problem med att jag inte fått mina biljetter, mailade då kundservice som återkom efter 1 dygn och skickade över mina biljetter direkt.

17 april 2023

Hej Malin,

Vi är glada att höra att du hade en bra upplevelse med vår service!

Vänliga Hälsningar

Fantastisk kundservice!!

Jag har fått väldigt bra hjälp av kundtjänst och rekommenderar att handla av detta bolag! Tusen tack för all hjälp!

17 april 2023

Hej Emma,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse av att köpa biljetter hos oss på Eventim.

God hjälp av Alexander!

11 april 2023

Hej Bella,

Vi är glada att höra att du hade en bra upplevelse med vår service och tackar så mycket för att du delar med dig!

Toppen

Toppen! Snabb och bra service, löste problemet direkt

20 maart 2023

Hej Mikael,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Väldigt bra kundsupport Snabbt svar på…

Väldigt bra kundsupport Snabbt svar på en fråga jag hade och trevlig.

10 maart 2023

Hej Tony,

Vi är glada att höra att du haft en bra upplevelse med vår kundtjänst!

Snabb och bra hjälp

Det hade blivit något fel med biljetten, men jag fick snabbt hjälp efter att jag hörde av mig till kundtjänsten. Mycket trevlig och kompetent personal!

24 februari 2023

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.