Feestwinkelxl Reviews

3,3

Over de aankoopervaring en de dienstverlening na verkoop kan ik alleen maar héél tevreden zijn. Probleem met de fout geleverde maat werd heel snel opgelost en altijd heel vriendelijke communicatie... Toon meer

Na zoveel slechte reviews te hebben gelezen twijfelde ik met bestellen, maar uiteindelijk super blij dat ik er mijn Sneeuwwitje pak voor Carnaval heb besteld. In eerste instantie te groot besteld,... Toon meer

Geen contact te krijgen via telefoon, whatsapp, mailen of contact formulier op D website. Echt hele slechte service. 2 weken gewacht op bestelling, eenmaal binnen had ik het natuurlijk niet meer nod... Toon meer

Gemiddeld

Heeft 40% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

13 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Geen contact te krijgen via telefoon

2 weken gewacht op bestelling, eenmaal binnen had ik het natuurlijk niet meer nodig en was ik elders beter geslaagd.
M’n enige optie was een retour label kopen voor bijna €7,- , wellicht halen ze daar de winst uit🤨

27 december 2024

Te laat leveren 24 uurstond op de site

Te laat leveren 24 stond op de site. Ik begrijp de drukte met sinterklaas maar dan 5 dagen later leveren. Niet vooraf over geïnformeerd, dan had ik hier namelijk niet besteld. Door het late leveren had ik niks meer aan het product. Dus retour gestuurd voor "slechts" €6,50 bij DPD. Weer 2 weken gewacht was het pakket zoek. Onderzoek laten starten, uiteindelijk bleek dat het gewoon was afgeleverd. Ik bestel hier nooit meer wat.

2 december 2024

Echt een hele slechte winkel

Echt een hele *** winkel, 24 uur levering klopt geen zak van. Ik doe een bestelling op vrijdag, ik heb em die volgende week donderdag pas nodig, zou die eerst maandag komen, was ie niet, dinsdag dan, ook niet, woensdag nog een keer bellen en komt ie pas vrijdag. Heb ik em niet meer nodig, helemaal slecht geregeld!

18 december 2024

Besteld en de dag nadien geleverd

Besteld en de dag nadien geleverd, ook wegens een foutje van mij mail gestuurd nr de klantendienst en de dag nadien reeds contact met hen. Zeiden niets te kunnen doen maar door zelf contact op te nemen met post.nl was het direct in orde. Toch een werkpuntje daar. Kwaliteit kledij zoals verwacht karnavalskledij. Voor ons voor herhaling vatbaar

19 september 2024

Slechte beschrijving

Levering was snel. Maar kwaliteit was echt slecht. Oranje vlaggetjes gekocht maar konden totaal niet tegen uv waren binnen 2 weken helemaal wit. Jammer dat er niet aangegeven staat dat deze niet voor buiten zijn.

1 juli 2024

1 ster is nog teveel

1 ster is nog teveel, ik betaal 42.95 voor een oranje pak dat voor niet eens 2 euro is gekocht op aliexpres ofzo. De rits van het vest is al kapot na 1 keer wassen. De bezorging was 5.95 en ik moest hem nogsteeds zelf bij een ups point ophalen. Veelste duur en shijt kwaliteit.

11 april 2024

Geen contact te krijgen

Geen contact te krijgen, bestelling wordt niet verzonden. Oplichting. Geen t&t ontvangen, bestelling is onbekend krijg ik. Vrijdag besteld, zou zaterdag verzonden worden.

22 maart 2024

Wel oke

Verzending is snel meteen de volgende dag in huis, Voor de rest is de kwaliteit niet heel perfect, en sommigen producten zijn gewoon te duur.

27 januari 2024

Zeer slecht

Er stond voor 23:59 besteld is morgen in huis. Ik had het na 4 dagen nog niet binnen. Bericht gestuurd en ineens de dag erna was het verstuurd. Echter te laat, want het was al Halloween geweest. Pakket ter waarde van €50,- teruggestuurd en tot op heden (2 november afgegeven bij DHL punt) nog niks ontvangen op mijn rekening of dat ze het ontvangen hebben. Zeer slecht

27 oktober 2023

Geen aanrader!

3 petticoat rokken besteld en alle 3 na 1 a 2x dragen al kapot. Oplossing? 25% korting. Oftewel we betalen nog steeds 35 euro voor een zeer slechte kwaliteit rok. Absurd en totaal niet klantvriendelijk, geen aanrader, voor ons nooit meer via deze winkel helaas.

Onze andere petticoats elders besteld en daar doen we al 6 jaar mee! Zonder enige schade....

31 januari 2023

Prima outfit

Prima outfit, wel duur voor de kwaliteit. Maat klopt goed met wat er online staat en verder leuke outfit. De kousen waren wel te groot helaas.
Verder duidelijke website, snelle verzending. Prima ervaring overall.
Alleen vrij dunne stof/latex

27 oktober 2022

nul sterren

Hele slechte klantenservide en super slechte kwaliteit. Ik retourneerde een artikel van meer dan 50 euro (vanwege de wanstaltige kwaliteit die overigens niet overeenkwam met de beelden op de website), en zij betaalden mij een artikel terug van 7,50. Toen ik deze fout vriendelijk meldde, werd ik doorverwezen naar een googleform waarin ik moest aangeven waarom ik het niet eens was met de retournering. Daarna heb ik niets meer gehoord. Product teruggestuurd, geld niet teruggekregen en geen reactie op mijn meerdere emails. KOOP HIER NIETS.

1 maart 2022

Voor €90 aan kleding gekocht op deze …

Voor €90 aan kleding gekocht op deze site.
Wat een waardeloze rommel!!
Kapiteinspet past niet, is ook niet af te stellen, vlek in pak, sticksels zitten los
De stof is bovendien zo dun is dat je alles er doorheen ziet. Één keer, nooit meer.

20 mei 2017