Banner for Fiberby

TrustScore 5 uit 5

4,8

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig og stabilt internet til en super pris. Super service. Skulle det ske at noget ikke virker, er de kompetente medarbejdere hurtige til at tage affære. Kun et par timer efter vores ejendoms switch... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde en rigtig god oplevelse med teknikeren/sælgeren som kom og installerede mit nye internet – både på min mobil og mit TV. Han arbejdede grundigt og professionelt og sørgede for, at alt f... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En sjælden kombination af lav pris og høj kvalitet. Elsker det. Og så har de verdens sødeste kundeservice!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi var meget utilfredse med vores nuværende leverandører af Fibernet på grund af kvaliteten, men også at det var meget dyrt. Ved en tilfældighed, da jeg var på besøg hos min datter, så jeg i op... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Internetaanbieder
  2. Kabelmaatschappij
  3. Internetprovider

Over Fiberby

Geschreven door het bedrijf

Hurtigt og driftssikkert internet med ekstraordinær kundeservice
Med Fiberby får jeres boligforening lynhurtigt, driftssikkert internet med nem adgang til kundeservice uden lange telefonkøer.

Klik her og bestil tilbud online i dag!
Fordele for beboerne:
✅ Hurtigt og driftsikkert internet.
✅ Spar penge og få større valgfrihed.
✅ Nem adgang til support.

Klik her og beregn jeres besparelse
Vi lover boligforeningen:
> Garanteret 1000/1000 Mbit i hver lejlighed og frivillig tilmelding.
> Nem adgang til kompetent og hjælpsom kundeservice - uden lange telefonkøer.
> Driftssikkert netværk, døgnovervåget af vores egne teknikere.
> Robust backbone-netværk som dækker København og hele tiden bliver udvidet.

Hvad betyder "internet vi selv ville vælge?"
Fiberby adskiller sig fra de landsdækkende internetudbydere ved, at I som boligforening selv ejer netværket i ejendommen. På den måde undgår I at betale en månedlig leje til det landsdækkende selskab, som ellers ejer internetkablerne i jeres ejendom. Derfor er Fiberbys priser meget lavere, samtidig med at kvaliteten er i top. Dét er "internet vi selv ville vælge".

FIBERBY - Internet til byens folk

"Internet vi selv ville vælge"

Geschreven door het bedrijf

🟢 Hurtig og driftsikker internetforbindelse
🟢 Optimal til streaming og gaming
🟢 Professionel support med minimal ventetid
Vi leverer internet til 1000 boligforeninger

Contactgegevens

Internet til en fast, lav pris

... også efter 6 måneder

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Rigtig god kundeservice

Søde og hjælpsomme medarbejdere. Stabil og hurtig internetforbindelse.

Det er en fornøjelse at være kunde hos fiberby.

18 februari 2025

Hej Frederik

Mange tak for din fine anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at det er en gennemgående god oplevelse at være kunde hos os. Vi er så glade for, at du har delt din oplevelse med os her.

meget hurtigt!

7 februari 2025

Hej Konstantina

Mange tak for din fine anmeldelse! Vi sætter stor pris på, at du har delt din oplevelse med os her.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fiberby leverer hurtigt og stabilt…

Fiberby leverer hurtigt og stabilt internet og rigtig god kundeservice

5 februari 2025

Hej Morten

Tusinde tak for din flotte anmeldelse af vores forbindelse og søde kundeservice. Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse med os her.

Mange hilsner,

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Hej Michael

Tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for, at du har delt din oplevelse med os her. Men, vi kan ikke lade være med at være nysgerrige på, hvad der kunne have givet dig en 5-stjernet oplevelse. Du er meget vekommen til at sende os en mail på support@fiberby.dk med feedback.

Har oprettet 3 forbindelser

Har oprettet 3 forbindelser, og alle spiller bare med det samme, en gik ned i hastighed, og det krævede kun et enkelt opkald, så kørte den på fuld hastighed igen.

12 februari 2025

Hej Kunde

Tusinde tak for din fine anmeldelse! Vi er super glade for at høre, at det hele spiller på alle 3 forbindelser, selvom den ene drillede lidt. Vi sætter stor pris på, at du har delt din oplevelse med os her.

Alt godt!

Super hurtig levering og god service! Nemt at få til at virke

6 februari 2025

Hej Malene

Mange tak for din flotte anmeldelse! Vi er så glade for at høre dine rosende ord, og sætter stor pris på at du har delt dem med os her.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Man er straks på internettet og jeg kan…

Man er straks på internettet og jeg kan høre radio

28 januari 2025

Hej Leon

Tusinde tak for din fine anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du er kommet godt online og nu igen kan høre radio. Vi er meget glade for, at du har delt din oplevelse med os her.

Rigtig god hjælp

Kort ventetid, og meget professionel og venlig hjælp.

29 januari 2025

Hej Peter

Tusinde tak for din fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på, at du har delt din oplevelse med os her.

Super venlig kundeservice

21 januari 2025

Hej Zeljko

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ubehagelig og uopdragen “konsulent”

Blækhus-Valby. Her skulle i på besøg rundt om hele bloggen. Vi gør som der står på jeres seddel. Vi indtaster vores oplysninger, da vi IKKE er interesseret i et besøg, da vi arbejder nat og derfor sover fra morgen til eftermiddag. Vi overholder fristen og tilmelder os, hvor vi FRASIGER et besøg. Alligevel bliver vi vækket med det hårdste bank/spark på dør vores dør og vindue ved siden af. Det er så ubehøvlet. Vi har naturligvis optaget det. Vi er ikke de eneste der har fået næsten slået vores dør i stykker.

Vi har frasagt os et besøg. Tag jer sammen.

14 januari 2025

OPDATERET d. 15/1 2024 kl. 16.01:

Hej Emil

Jeg kan ikke se, at vi har modtaget en registrering med dit navn. Vi har derfor sendt dig en mail via Trustpilot med anmodning om flere oplysninger, da vi selvfølgelig gerne vil undersøge sagen med den specifikke tekniker.

Indtil videre har jeg talt alle teknikere, der var ude hos jer i går.

Vores teknikere kan ikke genkende gengivelsen af besøgene. De har banket på så man kunne høre det, men ikke hverken højere eller voldsommere end man normalt banker på en dør.

Jeg kan forstå, at I er flere derude der har glasdøre, hvilket kan give en ekstra rungen og dermed få det til at virke mere voldsomt end det er tiltænkt. Det er der forsøgt at blive taget hensyn til, men vi beklager at det ikke er oplevelsen. Hvis du har en optagelse af hændelsen, må du meget gerne sende mig den på support@fiberby.dk att: Anette. Det skal for god ordens skyld nævnes, at vores teknikere ikke er informeret om eller har givet samtykke til at blive optaget.

Teknikerne havde lister med over hvilke adresser, der allerede var tilmeldt og hvilke der skulle have besøg, men der kan ske fejl. Vi beklager hvis det er tilfældet og I allerede havde registreret jer.

Vi tager selvfølgelig din feedback med i vores evaluering af forløbet hos jer, så vi kan give en bedre oplevelse fremover.

_______________________________________________________________________
Hej Emil

Vi undersøger sagen og vender retur til dig.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super hjælpsom og god service.

10 januari 2025

Hej Anders

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Da jeg hentede min router

Da jeg hentede min router, blev jeg mødt af en medarbejder, som forberedte min router og forklarede mig, hvordan jeg installerede den. En meget kompetent og serviceminded medarbejder, som gav sig god tid til at forklare.

30 december 2024

Hej Annie

Tusinde tak for din virkelig fine anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du havde en god oplevelse, da du afhentede din router. Vi sætter stor pris på, at du har delt din oplevelse med os her.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God telefonvejledning og upåklagelig…

God telefonvejledning og upåklagelig levering.

19 december 2024

Hej Jesper

Tusinde tak for din flotte anmeldelse! Vi sætter stor pris på, at du har delt din oplevelse med vores dygtige Kundeservice her.

Kun gode oplevelser med Fiberby

Vi har nu haft Fiberby i 2 år og har været meget tilfreds med drift og service. Nu flytter vi til en anden adresse.

30 december 2024

Hej Hanne

Tusinde tak for din flotte anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at I har været glade for os. Vi sætter stor pris på, at du har delt jeres oplevelse med os her.

Mange hilsner,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget godt en til videre

23 december 2024

Hej Henrik

Mange tak for din fine anmeldelse! Det er vi rigtig glade for at høre! Vi sætter stor pris på, at du har delt din oplevelse med os her.

Meget godt service

Meget godt service. Intet at klage. De ligger godt tæt på Dybbølsbro st.

12 december 2024

Hej Sofia

Tusinde tak for din fine anmeldelse! Vi sætter stor pris på, at du har delt din oplevelse med os her.

Nylig tilmeldt

Nylig tilmeldt. Det virker👍

10 december 2024

Hej Niels

Anette, Fiberby

Lees meer over geverifieerde reviews.