Hurtig og stabilt internet til en super pris. Super service. Skulle det ske at noget ikke virker, er de kompetente medarbejdere hurtige til at tage affære. Kun et par timer efter vores ejendoms switch... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord
Jeg havde en rigtig god oplevelse med teknikeren/sælgeren som kom og installerede mit nye internet – både på min mobil og mit TV. Han arbejdede grundigt og professionelt og sørgede for, at alt f... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
En sjælden kombination af lav pris og høj kvalitet. Elsker det. Og så har de verdens sødeste kundeservice!
Bedrijf heeft geantwoord
Vi var meget utilfredse med vores nuværende leverandører af Fibernet på grund af kvaliteten, men også at det var meget dyrt. Ved en tilfældighed, da jeg var på besøg hos min datter, så jeg i op... Toon meer
Geschreven door het bedrijf
Geschreven door het bedrijf

Otto Busses Vej 3A, 2450, København SV, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Antwoord van Fiberby
Seneste oplevelse som I efterspørger der svares på, er kontakt med jeres kundeservice pr tlf. Vi skulle bruge hjælp til at opsige internettet abonnement da vi skal flytte.
Det kunne hun ikke hjælpe med og insisterede på at guide os til jeres hjemmeside og vi skulle selv udfylde.
Jeg spurgte om hun ville være sød og gøre det, NEJ var svaret.
Det var 'hjælpen' = ingen service at hente hos Fiberby. Så til dem måske kunne det være en ældre borger der ikke er gode til internet - det er så ikke for jer for i kan ikke få hjælp over tlf hvor de gør det for jer. Det jo rart og vide for fremtidige kunder - i skal selv gøre det hele også selvom i ringer.
Svar skrevet til Fiberby efter deres besvarelse:
Det nemt! I kan tilbyde det andre firmaer gør, nemlig hjælpe over tlf og så sende godkendelse til MitId så skal kunden blot godkende der og I er sikre på det er den rigtige person - nemt og god kundeservice!

Antwoord van Fiberby
Det er ikke så tit at man finder tid til at give en god anmeldelse.
Jeg vil dog gerne benytte lejligheden til at rose både den tekniske del, såvel som den administrative del af Fiberby.dk
Vi har i den forening som jeg bor i, haft internet via Fiberby siden 2016.
De få gange der har været nedbrud som enten lynnedslag eller at TDC gravede vores fiber over, har Fiberby reageret hurtigt og løst problemerne.
Når jeg kontakter dem, hvad enten det er en teknisk udfordring eller et regningsissue, så har det været kompetente mennesker i den anden ende, som har løst vores problem.
Stor ros til dem.
Til sidst vil jeg gerne fremhæve en tekniker som efter sin normale arbejdstid, kom ud og hjalp mig med en af vores routere, som var blevet hacket. Mange tak for det.

Antwoord van Fiberby
Virker perfekt aldrig noget vrøvl
Tak for denne gang
Mvh Kenneth

Antwoord van Fiberby
Hurtigt internet, sød kundeservice og billig pris.

Antwoord van Fiberby
Super service og starter op som aftalt, stor ros til Eddie på kontoret og de andre der arbejder for ham.

Antwoord van Fiberby
Fordelagtig pris både for router og månedlig afgift.
Kompetent rådgivning ved installation.

Antwoord van Fiberby
Forbindelsen var super, prisen fantastisk. Alt det administrative gik super let. Hvis du kan få Fiberby, så bestil hurtigst muligt.

Antwoord van Fiberby
Hurtig og sikker overgang fra forrige udbyder.

Antwoord van Fiberby
Hvad Amazons.com it-support var en time om at finde ud af at de IKKE kunne løse! Blev diagnosticeret og fixet hos fiberby support på to minutter.
Tusinde tak for hjælpen
;0) Klaus

Antwoord van Fiberby
Nødvendig kabling af ejendommen blev udført til aftalt tid, og det håndværksmæssige udførelse var fin.
Slutbruger-tilmelding til Fiberby var meget enkel, og en opfølgende kontakt til deres support-funktion virkede både forekommende og effektiv

Antwoord van Fiberby
Havde lidt problemer med at få forbindelse til internettet med ny router. Fik gode tip vedr. kabling 👍😊

Antwoord van Fiberby
God internet hastighed, men dårlig bredbånd. Man får meget buffering hvis man har 3 youtube videoer åbnet i samme tid.

Antwoord van Fiberby
Modtog pakken med router hurtigt og det var lige til at sætte op på 2 minutter! Hvis du har mulighed for Fiberby, kan det helt sikkert anbefales.

Antwoord van Fiberby
Lees meer over geverifieerde reviews.