Banner for Fietsvoordeelshop - Amsterdam

Fietsvoordeelshop - Amsterdam Reviews

Parnassusweg 398, 1081 LC Amsterdam, Amsterdam-Zuid, NL

de fiets werd keurig afgeleverd op het afgesproken tijdstip. Een koplamp was niet helemaal goed maar dit werd ter plekke verholpen

Ik wacht nog steeds op mijn factuur die per e- mail zou komen. Inmiddels heeft mijn negatieve reactie opgeleverd dat ik mijn factuur dan toch heb ontvangen. Ik ben erg blij dat mijn reactie dit resu... Toon meer

Na een val met mijn fiets werd ik ontzettend goed geholpen door deze fietsenmaker. Een medewerker ving me direct op, gaf me een glaasje water en ging meteen aan de slag om mijn fiets weer rijklaar te... Toon meer

1. Fietsenwinkel

Over Fietsvoordeelshop - Amsterdam

Vind de fiets die perfect bij je past

Je hebt een nieuwe fiets nodig. Een e-bike, stadsfiets of bakfiets die je leven leuker maakt. Of makkelijker. Bijvoorbeeld een fiets die je sneller dan de auto naar je werk brengt. Een fiets waar jij, je kinderen en de hond allemaal op kunnen. Of een fiets voor in de heuvels na een lange rit op de fietsendrager.

Bij Fietsvoordeelshop.nl hebben we ‘m staan, die perfecte fiets voor jou. En natuurlijk helpen we je hem te vinden. Online bijvoorbeeld. Met handige artikelen, overzichten en video’s. Of in de winkel. Waar liefhebbers jou alles over fietsen kunnen vertellen. En waar je een proefrit maakt om een fiets goed te leren kennen.

Fietsen van de beste merken voor vriendenprijzen

Welke fiets je ook kiest: je zit goed. Onze fietsen zijn altijd scherp geprijsd en van A-merken als Gazelle, Batavus, Sparta, Kalkhoff en KOGA. Namen die al even meegaan. Merken die weten hoe je écht goede fietsen maakt. En mocht er iets kapot gaan, dan staan we voor je klaar. Zodat je snel weer op pad kan.

Jouw nieuwe fiets helpt je het meeste uit het leven te halen. Kom langs, dan laten we je zien hoe we je daarbij helpen.

Bekijk onze acties

Over fietsvoordeelshop.nl

• Parnassusweg 398, 1081 LC, Amsterdam, Amsterdam-Zuid, Nederland

• 020-515 8190

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

4.121 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Een nieuwe gazelle makki bij gekocht

Een nieuwe Gazelle Makki bij gekocht, die na enkele weken een knarsend geluid maakte. We dachten wellicht dat het niets was, na ongeveer 4 weken fietsvoordeelshop gebeld om het verzoek om de fiets te controleren die immers rijklaar was geleverd. Nee hoor hiervoor moet ik zelf direct 40 euro voorrijkosten gaan betalen, nadat ik duizenden euros heb uitgegeven aan de aankoop, wat een zeer slechte service. Het herstel valt na 14 dagen direct al onder de garantievoorwaarden. Niet aan te raden als je service verwacht te ontvangen. Het ergste van alles is dat, na controle van de fiets door een professionele fietsenmaker, dat Fietsenvoordeelshop was vergeten de stuur lager in te smeren, deze was dus 'droog' gemonteerd. En dat terwijl de fiets rijklaar was geleverd!

4 november 2025

Beste Luke,

Bedankt voor je review en vervelend dat je nieuwe Makki na levering al een knarsend geluid liet horen.
Binnen 14 dagen na aflevering nemen we de voorrijkosten voor onze rekening; daarna geldt het standaardtarief. Inmiddels hebben we je een passende oplossing voorgesteld en hopen we dat we het snel kunnen verhelpen. Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt.

Team Fietsvoordeelshop.

Maria

Persoonlijke, bijzonder vriendelijk en vakkundige service.
Prettige sfeer in de zaak

Ik heb een nieuwe topfiets, heel blij mee

10 oktober 2025

Fantastische service

Mijn e-bike was gestolen en ik ben zo snel, vriendelijk en goed geholpen door de winkel in Amsterdam. Daarnaast heb ik goed advies gekregen over een nieuwe fiets en was alles rondom de verzekering in een paar dagen geregeld. Top!

28 september 2025

Geen geïnteresseerd personeel Parnassusweg

Personeel Parnassusweg mag best klantvriendelijker worden, voor álle klanten. Bij binnenkomst van de zaak werd ik niet begroet/genegeerd door het personeel en moest lang wachten voor de balie. Na een poos kwam er een man binnen en die werd meteen gevraagd of hij een afspraak had. Hij werd meteen geholpen. Ik werd nog steeds genegeerd. Mijn advies: personeel Parnasusweg mag meer leren over klantvriendelijkheid voor álle klanten, ongeacht kleur/ras van de klant.

Nagekomen bericht:
Ik ben uiteindelijk wel geholpen nadat ik in mijn handen klapte en een luide stem opzette.
Voor de toekomst is mijn advies: personeel Parnassusweg, wees klantvriendelijk tegen iedereen en niet alleen voor een 'selecte groep' klanten.

4 oktober 2025

Hoi FR,

Dank voor je review!

Het was fijn om elkaar even te spreken en alles duidelijk te krijgen.

Als er in de toekomst nog iets is waar we je mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Groetjes,
Team Fietsvoordeelshop 🚲

teleurstelling

Ik heb een Gazelle Bloom C310 gekocht en bij jullie opgehaald. Vanaf het moment van ophalen had ik mijn twijfels al, omdat er totaal geen begeleiding bij de fiets kwam. Ik kreeg de sleutel en toen was het nou tot ziens! Raar vind ik dat, voor een fiets van 3000 euro.

Binnen enkele dagen merkte ik een ratel in mijn fiets en een tik in mijn trapper. Meerdere keren gebeld maar krijg vrijwel nooit iemand te pakken. Langs gegaan en ze hebben er naar gekeken maar konden niets vinden / de monteur kon het niet horen. Ik kreeg een setje nieuwe (niet originele) trappers aangeboden, wat ik al teleurstellend vond. Nu weer een week later loopt er van alles aan bij mijn remmen, is de ratel er nog en valt zojuist mijn pedaal er in zijn geheel af waardoor deze nu ook nog beschadigd is. De fiets is 3 weken oud, ik vind het echt schandalig.

Ik moet zelf naar jullie toekomen (lees 40 minuten lopen) met de fiets en dan gaan ze er even naar kijken. Toen ik vroeg of hij niet opgehaald kon worden, werd mij verteld dat het erg jammer is dat de fiets 3 weken oud is, want als het 2 weken was geweest had de servicebus zonder voorrijkosten kunnen komen.

Ik zou het op prijs stellen als jullie een nieuwe fiets (zonder accu) kunnen leveren want mijn vertrouwen in deze fiets is geheel weg. ik had verwacht veel plezier te hebben van mijn aankoop, maar tot nu toe heb ik er vooral spijt van.

Als het is opgelost zal ik mijn review ook aanpassen.

18 september 2025

Hoi Lisanne,

Het was fijn om elkaar even te spreken en alles duidelijk te krijgen.

We houden de situatie in de gaten en blijven het volgen. Als er nog iets is waar we je mee kunnen helpen of als je vragen hebt, laat het dan gerust weten.

Heb een review gestuurd

Heb een review gestuurd. Mag geplaatst worden. Probleem met mijn fiets vlot opgelost door kundige monteur. Buitenveldert. Op zatetdagmiddag. Bedankt!
D. P. Poel
Amsterdam

16 augustus 2025

Vriendelijk en eerlijk

Vriendelijke mensen die eerlijk advies geven

7 september 2025

Hoi,

Bedankt voor je mooie review!
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent.
Daar doen we het voor. Veel fietsplezier gewenst! 🚲

Team Fietsvoordeelshop

Goede prijskwaliteit, communicatie kan beter

Proefrit in Amersfoort gedaan en erg tevreden over de medewerkers, vakkundigheid en uitleg. Website is overzichtelijk en goed om verschillende opties te vergelijken. Het bestelproces makkelijk, maar niet voor alle medewerkers duidelijk hoe dit werkt voor Lease. Bij een bestelling via een Lease maatschappij is het vervolgproces en updates over de status lastig bij te houden. De klantenservice is goed bereikbaar, maar deze moet zijn informatie ophalen bij winkels en deze zijn slecht bereikbaar. Logisch aangezien ze klanten helpen of bezig zijn in de werkplaats, maar onhandig als je als klant informatie of updates zoekt. Ik heb besteld via Hello Rider en het proces liep niet vanzelf.

14 augustus 2025

Supervriendelijk personeel

Supervriendelijk personeel. Wij waren op vakantie en moesten nog een hele trip naar Almere. De ondersteuning bleek telkens uit te vallen. Even online een fietsenmaker opgezocht en dit bleek de dichtste te zijn. Ondanks dat ik er binnenviel, werd er gelijk naar mijn fiets gekeken. Bleek dat de display stuk was en deze hadden ze op voorraad.
Deze fietser kon gelukkig terug op weg en haar vakantie verder zetten

5 augustus 2025

Parnassusweg

Parnassusweg. Waren zo vriendelijk om defecte e-bike op te halen, tegen vergoeding, maar ondanks aangeven motorproblemen is deze helemaal NIET onderzocht .. Hebben later alsnog proefrit gemaakt waarbij het probleem niet optrad. Bij de 1e rit van 11 km die ik maakte faalde de motor opnieuw. Nu moet de fiets weer terug, ik wil de motor laten herstellen of vervangen. Heel jammer want eigenlijk kan ik niet zonder die fiets.

19 juli 2025

Beste Erik

Dank voor je review, we gaan je klacht doorzetten naar de desbetreffende winkel.

We zullen hen vragen zo spoedig mogelijk contact op te nemen.

super tevreden

Cortina Tide ND7 gekocht voor een hele schappelijke prijs. Prijs/kwaliteit verhouding is super. De fiets wordt helemaal afgesteld bij het moment van ophalen en de mensen in de winkel zijn allemaal super vriendelijk en tegelijkertijd enthousiast over de fiets die ik gekocht heb.

22 mei 2025

Zeer goed geholpen

Zeer goed geholpen toen bleek dat de verkeerde fiets geleverd werd. Alles netjes opgelost en de juiste fiets ontvangen. Locatie Amsterdam Zuid

25 april 2025

Vriendelijk en professioneel.

Hele vriendelijk personeel. Wilde proefrit maken op 2 fietsen. Werden meteen voor me besteld omdat ze mijn maat niet hadden en een merk niet hadden omdat ze die niet in de winkel verkopen. Kreeg daarna mailtjes en telefoontje toen de fietsen klaar stonden. Meteen eentje gekocht en de volgende dag opgehaald. Toen ik bij het wegrijden een geluidje hoorde en terugging werd het in de werkplaats meteen verholpen en ging de monteur er ook nog even mee rijden. Kortom, prima geregeld.

26 april 2025