Petje af voor het team van Fietsvoordeelshop in Arnhem. De service, de deskundigheid en de snelheid waarmee ze ons hielpen toen de fiets van mijn vrouw was gestolen was top. We vonden de gestolen fiet... Toon meer

Vriendelijk geholpen, goede service, fiets netjes goed afgesteld. Ruime keus in modellen. We zochten een fiets met terugtraprem en versnellingen, iets wat steeds schaarser lijkt te worden. Maar ze h... Toon meer
Snel en goed geholpen zonder dat ik afspraak had. Mocht meteen buiten fietsen zonder dat onderpand oid gevraagd werd. Omdat ik andere kleur wilde en deze uit centraal magazijn moest komen een week moe... Toon meer
Ik ben bij de aankoop al goed geholpen door twee collega's. Tijdens het ophalen van de fiets, heb ik een duidelijke uitleg gehad. Die dag was het erg hard aan het regenen en mocht ik met uitzonder... Toon meer
Bij Fietsvoordeelshop.nl hebben we ‘m staan, die perfecte fiets voor jou. En natuurlijk helpen we je hem te vinden. Online bijvoorbeeld. Met handige artikelen, overzichten en video’s. Of in de winkel. Waar liefhebbers jou alles over fietsen kunnen vertellen. En waar je een proefrit maakt om een fiets goed te leren kennen.
Jouw nieuwe fiets helpt je het meeste uit het leven te halen. Kom langs, dan laten we je zien hoe we je daarbij helpen.
Heerlenstraat 11, 6845 AE, Arnhem, Arnhem Zuid, Nederland
Vraagt klanten om een review
Vriendelijk geholpen, goede test mogelijkheid gekregen. Fiets perfect afgesteld bij afhalen en nog een extra slot gemonteerd.
Graag wil ik zeggen dat de winkel in Arnhem er heel mooi uitziet!
En ik heel goed ben geholpen met het uitzoeken van mijn nieuwe fiets.
Ze zijn erg vriendelijk en behulpzaam, ze laten je rustig rond komen, goede uitleg
Ik stuur iedereen die ik ken daar heel
En ook die zijn zeer tevreden
Vriendelijke medewerkers. Duidelijke communicatie. En natuurlijk een mooie fiets!
Ik ben ontzettend goed geholpen door Jean van Fietsvoordeelshop Arnhem. Mijn fiets was in eerste instantie nog niet leverbaar dus ze adviseerden me om een testrit te maken bij het Experience Center van Gazelle in Dieren. Ik wilde graag een sterk / lichtgewicht slot van Tex-lock en ondanks dat deze niet in het standaard assortiment zat heeft Jean ervoor gezorgd dat mijn fiets met dit slot werd geleverd.
Ik ben ontzettend tevreden over hoe ik ben geholpen door een uiterst geduldig, deskundig en aardige medewerker. Ook de schriftelijke communicatie was prima in orde.
Ik zou iedereen aanraden zijn of haar fiets in deze te kopen. Klantenservice staat voorop!
Goed en professioneel geholpen door de eigenaar. Service was goed
Goed en eerlijk advies. Behulpzaam en oplossingsgericht denken nav mijn wensen.
Prima uitleg gekregen bij het uitkiezen van mijn e-bike.
We werden vriendelijk ontvangen en kregen een heldere en duidelijke uitleg over het gebruik van onze nieuwe gazelle e-bikes.
De levering duurde lang, maar dat kwam door de eindejaarsactie. De service bij het ophalen was uitstekend.
Top winkel! Goed advies, zeer vriendelijk personeel.
Er was een discussie ivm vergoeding van verzekering en door volhardende fietsvoordeelshopmedewerkers uiteindelijk top opgelost.
HOdL
Vanaf het begin bij de oriëntatie en de aankoop was het een zeer vriendelijke en begrijpelijke uitleg. Het personeel is zeer behulpzaam en neemt de tijd voor je.