Petje af voor het team van Fietsvoordeelshop in Arnhem. De service, de deskundigheid en de snelheid waarmee ze ons hielpen toen de fiets van mijn vrouw was gestolen was top. We vonden de gestolen fiet... Toon meer

Vriendelijk geholpen, goede service, fiets netjes goed afgesteld. Ruime keus in modellen. We zochten een fiets met terugtraprem en versnellingen, iets wat steeds schaarser lijkt te worden. Maar ze h... Toon meer
Snel en goed geholpen zonder dat ik afspraak had. Mocht meteen buiten fietsen zonder dat onderpand oid gevraagd werd. Omdat ik andere kleur wilde en deze uit centraal magazijn moest komen een week moe... Toon meer
Ik ben bij de aankoop al goed geholpen door twee collega's. Tijdens het ophalen van de fiets, heb ik een duidelijke uitleg gehad. Die dag was het erg hard aan het regenen en mocht ik met uitzonder... Toon meer
Bij Fietsvoordeelshop.nl hebben we ‘m staan, die perfecte fiets voor jou. En natuurlijk helpen we je hem te vinden. Online bijvoorbeeld. Met handige artikelen, overzichten en video’s. Of in de winkel. Waar liefhebbers jou alles over fietsen kunnen vertellen. En waar je een proefrit maakt om een fiets goed te leren kennen.
Jouw nieuwe fiets helpt je het meeste uit het leven te halen. Kom langs, dan laten we je zien hoe we je daarbij helpen.
Heerlenstraat 11, 6845 AE, Arnhem, Arnhem Zuid, Nederland
Vraagt klanten om een review
Ik heb vandaag mijn 1 e e-bike gekocht ik ben er heel erg blij mee ze hebben veel keuze en heel goed en vriendelijk personeel. Ik ben geholpen door Ricardo hele rustige jongen die alle tijd voor je neemt bij het zoeken naar een gepaste fiets, de manager sjant is super behulpzaam en heeft samen gekeken of de fiets nog leverbaar is en veel moeite gedaan om de fiets toch weten te bemachtigen. Veder is het een hele fijne mooie overzichtelijke winkel . Bedankt heren voor de goede service
Ik kan deze winkel aan iedereen aanraden
Mijn eerste e-bike. Fijn geholpen en alles netjes uitgelegd. Fiets uitgeprobeerd en daarna was ik om. Hele bestel proces verliep soepel en ook bij afhalen in winkel prima geholpen.
Zeer vriendelijke service, goede uitleg en duidelijke verwachtingen. Prettig voor een grote aankoop van een UrbanArrow bakfiets
Tijdens beide bezoeken aan de winkel ben ik vriendelijk geholpen. De fiets die uiteindelijk met mij mee naar huis ging rijd hartstikke fijn.
Een geduldige verkoper met veel kennis en veel goede adviezen. Het enige wat in deze winkel ontbreekt is een klein speelgoedje want als je met twee kleine kindjes daar bent, is het lastig om ze te vermaken terwijl je een fiets uitzoekt.
Hele goede service en uitleg vol geduld bij de aankoop fiets. Door omstandigheden waren we genoodzaakt om meerdere fietsen zaken te bezoeken maar deze sprong er echt boven uit!
Snelle service. Behulpzame medewerkers. Goede fiets gekocht voor een scherpe prijs. Heel tevreden mee.
prettige service, goede uitleg over de fiets. heel klantvriendelijk, nemen de tijd.
Personeel heel vriendelijk ook de monteurs heel klantvriendelijk gazelle easy flo gekocht prima