Mijn favoriete fietsenwinkel. De medewerkers van de vestiging in Eindhoven zijn altijd behulpzaam. Ze geven goed advies, waardoor we al onze derde fiets bij hen hebben gekocht en daar erg blij mee zij... Toon meer

verkoper gaf heel goed advies, heeft diverse modellen en merken laten proef rijden en hij had alle tijd. tijdens het ophalen van de fiets alles nog eens rustig uit gelegd, en met het instaleren van de... Toon meer
Mijn fiets was inprincipe prima alleen m’n partner kocht kort na mij dezelfde fiets en de service was slecht en fiets blijkt al mee gefietst. De app were geïnstalleerd en bleek al iets meer dan 30 k... Toon meer
Ontzettend goed geholpen. Ze hadden alle tijd om uitleg te geven. Proefritje gemaakt. Heel vriendelijk. Op een doordeweekse dag geweest om te oriënteren ( smorgens ) en op zaterdag ochtend mijn fiets... Toon meer
Over Fietsvoordeelshop - Eindhoven
Vind de fiets die perfect bij je past
Je hebt een nieuwe fiets nodig. Een e-bike, stadsfiets of bakfiets die je leven leuker maakt. Of makkelijker. Bijvoorbeeld een fiets die je sneller dan de auto naar je werk brengt. Een fiets waar jij, je kinderen en de hond allemaal op kunnen. Of een fiets voor in de heuvels na een lange rit op de fietsendrager.Bij Fietsvoordeelshop.nl hebben we ‘m staan, die perfecte fiets voor jou. En natuurlijk helpen we je hem te vinden. Online bijvoorbeeld. Met handige artikelen, overzichten en video’s. Of in de winkel. Waar liefhebbers jou alles over fietsen kunnen vertellen. En waar je een proefrit maakt om een fiets goed te leren kennen.
Fietsen van de beste merken voor vriendenprijzen
Welke fiets je ook kiest: je zit goed. Onze fietsen zijn altijd scherp geprijsd en van A-merken als Gazelle, Batavus, Sparta, Kalkhoff en KOGA. Namen die al even meegaan. Merken die weten hoe je écht goede fietsen maakt. En mocht er iets kapot gaan, dan staan we voor je klaar. Zodat je snel weer op pad kan.Jouw nieuwe fiets helpt je het meeste uit het leven te halen. Kom langs, dan laten we je zien hoe we je daarbij helpen.
Steijgerweg 2, 5616 HS, Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland
- 040 293 1010
Vraagt klanten om een review
Goed opgelost na klacht!
Zou hier niemand naar toesturen! Er is geen contant geld en als je iets terg komt brengen kunnen ze niet retour pinnen. Mij werd gezegd retour pinnen kan alleen als de baas er is, kom maar een keer terug. Dit is toch alles behalve klantvriendelijk, hoezo niet terugpinnen of terugbetalen? Kom hier nooit meer terug, ga een andere winkel zoeken voor het onderhoud van mijn fiets.
Telefonisch contact gehad n.a.v mijn klacht, erg snel op gereageerd. Toegegeven dat het niet klopte, waardeerde het telefoontje. Begripvol en netjes aan de telefoon. Goed gedaan!

Antwoord van Fietsvoordeelshop - Eindhoven
Goede service ervaren van een vakbekwame en aardige medewerkster.
Alleen het wachten tot de fiets er is duurt lang.
Als de fiets geleverd is, is het gedaan met de service en vriendelijkheid
Nadat de fiets geleverd is, is er van enige klantvriendelijkheid en service niks over. Afspraken worden niet nagekomen, de medewerkers in de winkel maken je belachelijk waar je bij staat en wanneer je dan contact opneemt met de klantenservice omdat je al een klacht neergelegd hebt bij de fietsfabrikant, lopen ze ineens 2 maanden achter met de beantwoording van de mails.
Ga alsjeblieft niet alleen op de prijs af. De fiets van onze dochter hebben we bij een andere zaak gekocht en daar weten ze wel hoe ze met klanten om moeten gaan!

Aanrader!
Mooie winkel! Vriendelijk en vakkundig personeel, niet voor niks altijd zo druk.
Ik ben goed goed geholpen met het…
Ik ben goed goed geholpen met het uitkiezen van een fiets en ook bij het ophalen werd er de tijd genomen om alles goed uit te leggen
Werd netjes en geduldig geholpen na…
Werd netjes en geduldig geholpen na mijn vragen over de fiets
Vriendelijk en vakkundig
We werden vriendelijk en vakkundig geholpen bij het uitzoeken van een nieuwe fiets, ook al was het een drukke zaterdagmiddag. Dat we de fiets meteen wilden meenemen was blijkbaar ongewoon, maar het werd toch snel geregeld.
Zeer tevreden netjes geholpen en…
Zeer tevreden netjes geholpen en duidelijke uitleg en vooral begrip
Goed geholpen door Mark en Connie
Goed geholpen door Mark van de Aalsterweg en Connie van de Steijgerweg in Eindhoven. Meerdere e-bikes op mijn gemak mogen uitproberen, waardoor ik een goede keuze heb kunnen maken, en goed advies gekregen over gebruik en onderhoud.
een dames en herenfiets gekocht
een dames en herenfiets gekocht
eerste de prijs was goed
op asseswares kreeg ik wel korting
ik ben goed en vriendelijk geholpen
er werd goed uitleg gegeven over de elektrische fiets
Fijne fiets gekocht en goed geholpen bij keuze maken. …
Medewerker die mij de fiets verkocht heeft kennis en snapt wat mijn wensen zijn. Winkel is goed bereikbaar en heeft ruime openingstijden. Toen ik mijn fiets kwam halen was er een korte uitleg, afrekenen en gaan. Had iets uitgebreider gemogen, voor mij fijner als ik eerste even een testritje had mogen maken, maar ben tevreden over mijn fiets.
Zowel bij het maken van een keuze van…
Zowel bij het maken van een keuze van de fiets en het afhalen enorme goede service goede uitleggen de verschillende fietsen, mogelijkheden etc. Erg betrokken en uitermate vriendelijk personeel.
Blij met mijn nieuwe fiets , wilde ook een fietsmand , die helaas niet paste maar er werd supergoed meegedacht en meteen erop gezet.
Wilt u een nieuwe fiets, ga echt hier naar toe.
Duidelijk en direct
1 fiets retour, nog geen geld retour!
2 Sparta fietsen gekocht, aardig personeel (mits ze tijd hebben) goed geholpen verder 👍🏼 1 fiets retour gebracht want beviel niet! Binnen 10 á 12 dagen zouden we ons geld terugkrijgen… belachelijk want je krijgt immers ook géén fiets mee als het geld niet op hún rekening staat! Maar oké… nu na bijna 4 weken, een winkelbezoek en 2x contact met de klantenservice nog altijd geen geld terug!! Gaat toch om een flink bedrag! Ik ben écht pissig!😡

Antwoord van Fietsvoordeelshop - Eindhoven
Zeer ruim aanbod aan fietsen tegen zee scherpe prijzen
Zeer ruim aanbod aan fietsen tegen zeer scherpe prijzen. Personeel is vriendelijk en behulpzaam
Centrale klantenservice en fietsmonteur aan huis
Wij hebben een Makki Bakfiets bij de fietsvoordeelshop in Eindhoven geboekt, topservice en topmonteurs!
Nu boeken wij via de centrale een monteur die langs moet komen, deze heeft tot drie keer afgezegd, zadelpen wel of niet besteld en dan bel je de klantenservice van fietsvoordeelshop en dan wordt je afgescheept, ik weet niet wanneer de monteur gaat bellen.... erg jammer.
U kunt contact met mij opnemen op 06 1763 4839 (graag een app wanneer u mij niet aan de lijn krijgt
Erwin van Bommel

Toezeggingen worden niet nagekomen
Voordat ik naar de winkel ging had ik contact met de klantenservice van fietsvoordeelshop. Daar zijn toen toezeggingen gedaan m.b.t. het inruilen van mijn oude fiets. Toen ik in de winkel kwam werd doodleuk gezegd dat de betreffende medewerker daar niets mee ging doen. Ik vind het onprofessioneel en niet servicegericht dat er zomaar voorbij wordt gegaan aan eerder gedane toezeggingen.

Wanprestatie.
Snel een fiets besteld in de winkel, daarna gaat het mis. Fisc free/ nfp etc etc zijn de formulieren kwijt. Maar als alles dan uiteindelijk boven water is, dan blijkt fietsvoordeel shop de fiets niet te kunnen leveren. Wat een waardeloze club.
Edit 15-08-2024.
Nadat alle documenten boven water zijn gekomen, zegt een medewerker van fietsvoordeelshop eerst dat alles in orde komt en checkt voor de zekerheid de voorraad. Nu zou het goedkomen. Not! Dezelfde medewerker belt en heeft opdracht gekregen de bestelling te annuleren.
Het hele zaakje stinkt.