Köp inget från detta företag, om dom inte har det på lager. Beställde en soffa det tog ett år, när den levererades var den ej komplett , för att få delen som fattades tog 1år till. Skam. Om dom säger... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Beställt soffgrupp i skin vilket levererades med transport skada. Bra bemötande om skadan. Lång leveranstid av ny del. Beställt en köks möbel (bord+ 6 stolar) under tiden. Fabriken fick störningar vi... Toon meer
- Trevliga säljare, 5 stjärnor! - Snabb leverans, 5 stjärnor! (Varan kom i utlovad tid) - Fick hjälp med att bära in min soffgrupp jag beställde. (Trots att de egentligen körs till tomtgrän... Toon meer
Jag köpte en soffa från Folkets Möbler, och jag är verkligen supernöjd med deras service! När helst jag hade en fråga så fick jag snabb och personlig återkoppling. Vid leveransen var det inte heller... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Contactgegevens
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Fanatisk service
Toppen butik
Toppen butik, köpte ett soffbord, 5 dagar tog de och dom leverera den ända till dörren. Från Göteborg-Södertälje. Älskade bordet har rekommenderat till flera personer . Så nöjd stort tack till er
Mycket bra butik med väldigt bra…
Mycket bra butik med väldigt bra service och snabb hjälp. Rekommenderar butiken starkt
Vi är så tacksamma för all service vi…
Vi är så tacksamma för all service vi fått Det var två mycket trevliga och serviceinriktade personer som levererade våra möbler.
Spegel med fruktansvärd dålig kvalite
Köpte en spegel av de många månader sen… den var försenad 3-4veckor. Spegeln är kvaliten från wish. Den är så dåligt gjord. Kontakta de 1a gång när den var försenad. De svara snabbt och spåra min order nummer utan problem
MEN när jag fått spegeln och ska klaga på kvalitet kunde de helt plötsligt inte hitta mitt order nummer. Efter de har de slutat svara. KÖP ALDRIG HÄRIFRÅN. Har ni otur och får en defekt vara får ni ingen hjälp.
Fåtölj Sorö var helt perfekt
Fåtölj Sorö var helt perfekt för min åldriga sjuka mamma, hon sitter bekvämt och avslappnat. Dock en 4 för att jag inte kunde välja färg på klädseln, hade jag valt den jag ville ha skulle vi fått vänta länge, länge på leverans. Stolen från Danmark. Rekommenderas.
Mycket stort engagemang och hjälp vid…
Mycket stort engagemang och hjälp vid beställning av fåtölj till min äldre mor och mycket god service och omtanke vid kontakt därefter vid min mors bortgång
Jag kan verkligen rekommendera Folkets Möbler - ett företag med service och medmänsklighet
/Mats
Falsk fri frakt och öppet köp.
Jag köpte ett sofbord från dem. Det stod på annonsen att det var fri frakt och öppet köp. Men när jag mottog varan var den olämplig till mitt rum med diskreta små repor på den. Så jag ringde de och önskade returnera den. De svarade att jag skulle förlora 1450 kr. utav 2999 kr. Men när jag påminnade dem om fri frakt och öppet köp. sa de att frakten är fri till dig men de tar den vid returen. De lurar sina kunder helt enkelt.

Antwoord van Folkets Möbler
Reklamation nej! Trasig vid leverans är kundens fel
Ett bolag som inte håller sig till reklamations rätten och bryr sig inte om ARN (allmänna reklamations nämnden) och deras beslut och rekommendationer (3 års reklamationsrätt).
Jag fick en trasig spegel, dem la mer kraft och energi att beskylla mig som kund istället för att hjälpa och följa de regler och lagar de har satt upp på sin hemsida.
Kontaktade dem flera gånger i ärendet både via telefon och messenger, aldrig att dem hörde av sig, även när det var överenskommet. Varje gång man lyckades få tag på dem påstod dem att det var inte deras fel att spegeln var trasig, fast den var trasig vid leverans, se även upp då man fick en kopia på kvittot istället för originalet, och kopian var i mitt fall knappt läsbar. Jag kontaktade ARN (allmänna reklamations nämnden) som gav mig rätt i ärendet då jag kunde redogöra med både bilder och konversationer. Butiken följde inte ARN's rekommendationer.
Minus 20 stjärnor för dålig kundservice, kundkontakt och kundintresse.
Bästa service jag nånsin upplevt
Bästa service jag nånsin upplevt. Rekommenderas starkt!! 🙌🙏
Har aldrig blivit så trevligt bemött…
Har aldrig blivit så trevligt bemött någon annanstans som hos Folkets möbler. Fantastisk service, gratis hemkörning i hela landet. Jag återkommer.
Grymt bra service och trevligt…
Grymt bra service och trevligt bemötande! Rekommenderar starkt! :) ses snart igen!
Fick hjälp snabbt och smidigt via…
Fick hjälp snabbt och smidigt via telefon, varorna kom som utlovat. Bra kvalitet.
Mycket nöjda med vår Los Angeles…
Mycket nöjda med vår Los Angeles 3-sitssoffa och fåtölj :)
Bra utbud och mycket bra kundservice och medarbetare!
Väldigt bra bemötande personalen och…
Väldigt bra bemötande personalen och leverantör kilar ❤ väldigt nöjda på allt ❤🙏👍 gud välsignar er 🙏❤
Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.