Köp inget från detta företag, om dom inte har det på lager. Beställde en soffa det tog ett år, när den levererades var den ej komplett , för att få delen som fattades tog 1år till. Skam. Om dom säger... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Beställt soffgrupp i skin vilket levererades med transport skada. Bra bemötande om skadan. Lång leveranstid av ny del. Beställt en köks möbel (bord+ 6 stolar) under tiden. Fabriken fick störningar vi... Toon meer
- Trevliga säljare, 5 stjärnor! - Snabb leverans, 5 stjärnor! (Varan kom i utlovad tid) - Fick hjälp med att bära in min soffgrupp jag beställde. (Trots att de egentligen körs till tomtgrän... Toon meer
Jag köpte en soffa från Folkets Möbler, och jag är verkligen supernöjd med deras service! När helst jag hade en fråga så fick jag snabb och personlig återkoppling. Vid leveransen var det inte heller... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Contactgegevens
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
lätt att beställa
lätt att beställa. Snabb leverans av mycket trevlig och hjälpsam person (gav den 5:e stjärnan)
Utmärkt service på alla sätt och vis…
Utmärkt service på alla sätt och vis både i samband med beställningen och leveransen.
Bra kvalitet
Jag är SUPERNÖJD.
Jag är SUPERNÖJD.
Killarna som burit in möblerna och monterat dom har varit jättetrevliga och glada, även fast en del möbler inte gick in i hissen. Allt är monterat med stor skicklighet utan minsta skråma någonstans på möblerna.
Grabbens säng kom precis hit, men de andra möblerna har jag njutit av i en vecka nu.
Riktiga kvalitets möbler måste jag säga!
Nu vet jag i alla fall vilken möbelfirma jag ska rekommendera till vänner och bekanta.
Jättenöjd med möblerna
Jättenöjd med möblerna. Bra service och leveransen kom tidigare än sagt.
Superfint bord och riktigt bra service…
Superfint bord och riktigt bra service med regelbunden information och återkoppling kring leverans 👌
En fantastisk fin service
En fantastisk fin service, långt utöver det vanliga !!
från kundservice (med otroligt snabb återkoppling)
till killarna som kom med mina fina och sköna reclinersoffor
Snabbt och smidigt fick jag sofforna inburna, monterade samt även bortforsling av emballage !
Folkets möbler har en mycket trevlig personal och har också en mycket hög servicenivå !!
Jag rekommenderar Folkets möbler, Borås, med stor glädje
/Irene
Snabb leverans,jättetrevlig…
Snabb leverans,jättetrevlig personal,perfekt kundservice, jättenöjd,
REKOMMENDERAS VARMT
Serviceminded personal med otroligt…
Serviceminded personal med otroligt snabb kundtjänst.
Bra kvalitet
Soffor och soffbord
Beställde soffgrupp och soffbord från folkets möbler. Har bara gott att säga om dem då servicen var utmärkt och leveransen väldigt snabb. Varorna var väl förpackade. 👌👌
Lång leveranstid
Beställde en säng som skulle ta 4-6 veckor. Den kom efter nästan 4 MÅNADER. Har redigerat detta inlägg, hade fler problem men FM hörde av sig och rättade till felet och erbjöd kompensation för strulet, därav höjt betyg.
Toppen säljare och pålitlig
Toppen säljare och pålitlig. Blev exakt som överenskommet. Många +++++++
Order 75547 :)
Kanonservice både vid beställning och…
Kanonservice både vid beställning och leverans
Vårt beställda bord kom tidigare en…
Vårt beställda bord kom tidigare en beräknat och allt har funkat bra.
Hasse i Eskilstuna
P,S. Alla jag pratat med har varigt mycket trevliga.
Fin utställning i butik samt trevliga…
Fin utställning i butik samt trevliga killar.
Blev en fin soffgrupp och en skön ställbar säng.
Order 43656 :)
Dit is Trustpilot