Gisteren een dagje naar fonteyn geweest, hebben daar een prachtige Barrel sauna uitgekozen en direct besteld, zijn super goed geholpen door personeel, werden ontvangen met een heerlijk bakje koffie... Toon meer
Fonteynspas
Tegen beter weten in (na eerdere slechte ervaringen) op 5 mei bij Fonteyn een spa gekocht. We zijn keurig geholpen door Niels. Na informeren over de levertijd besloten tot aankoop over te gaan. Vier... Toon meer
Fonteyn gebeld met de vraag of er een parasol die we op de website hadden gezien voorradig was. De receptioniste liet ons weten dat ze ons ging doorverbinden met de betreffende afdeling. Daar werd nie... Toon meer
Gisteren maandag 7 nov. j.l. zijn de monteurs van Veluweservicediensten bij ons langs geweest, om onze terrasoverkapping te herstellen, die nogal matig was opgeleverd. We mogen constateren dat de ma... Toon meer
Over Fonteynspas
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Bij Fonteyn Spas hebben we één missie: u gelukkig maken met heerlijke wellness. Daarvoor bieden we een breed assortiment luxe spabaden aan. Al onze spa’s zijn ontworpen in samenwerking met vakkundige fysiotherapeuten. De hydrotherapie van onze spa’s voelt dus aan als een professionele massage, voor optimale ontspanning. Die ontspanning wordt nog eens extra aangedikt door ergonomisch ontworpen kuipen, sfeervolle led verlichting en kabbelende watervalletjes. Kortom: u komt nergens zo lekker tot rust als in één van onze spabaden.
We begrijpen dat u zeker wilt zijn van uw investering; helemaal als het gaat om een luxeproduct als uw eigen spa. Daarom heeft u bij ons de unieke mogelijkheid om een spa te testen in onze sfeervolle Spa Experience: een afsluitbare ruimte in onze 35.000 m2 grote showroom, waar u voorzien bent van alle gemakken om een spa optimaal te ervaren. Daarnaast kunt u altijd een beroep doen op onze deskundige adviseurs. Zij kunnen uw wensen als geen ander koppelen aan de ideale spa.
Bij Fonteyn Spas willen we dat u blijvend gelukkig wordt van uw spa. Daarom ondergaan al onze spa’s uitvoerige kwaliteitstest voor we ze bij u bezorgen. Ook kunt u rekenen op een uitstekende service. Mocht er , wanneer dan ook, iets aan vervanging toe zijn, dan zorgen wij dat u dat vaak de volgende dag al in huis heeft. Bij ons staat u voorop.
Meervelderweg 52, 3888NK, Uddel, Nederland
- 0577-456040
- info@fonteynspas.com
- www.fonteynspas.com
Schending van onze richtlijnen
Goed geholpen door Amely
Goed geholpen door Amely. Heeft me alles kunnen vertellen over de sauna's. Wat een groot assortiment!
Prettig en vakkundig advies van Bartjan.
Vandaag vakkundig advies gehad over de Soulmate. Deze hebben wij aangeschaft, maar wisten niet voldoende over het wekelijks onderhoud. Dik tevreden weer naar huis gegaan.
Bartjan bedankt voor de hulp vandaag 👍🏻
Twee ware ambassadeurs!
Twee ware ambassadeurs, Bert-Jan en Patrick, hebben ons een waanzinnige service geleverd m.b.t. spa. Wij zijn lyrisch! TOP! Groeten uit Zwartsluis!
Voor onze wat oudere jacuzzi zochten we…
Voor onze wat oudere jacuzzi zochten we onderdelen. Onze zoektocht leide naar Fonteyn, Daar werden we vriendelijk te woord gestaan door een dame aan de balie die ons voorstelde aan Bert-Jan. Na een uitgebreide rondleiding en vele tips, en een bezoek aan het magazijn hadden we onze benodigde onderdelen zo bij elkaar. Zelfs nieuwe hoofdkussens waren op voorraad. Bert-Jan neemt de tijd om je goed te informeren, top!
Fantastisch geholpen door Hans
Fantastisch geholpen door Hans
Geeft goede tips en geeft net even dat beetje meer service !
15 februari onze spa met warmtepomp…
15 februari onze spa met warmtepomp gekocht en geweldig geholpen door Gert. Spa werd al geleverd op 26 februari helaas was er iets niet goed gemonteerd maar dit werd super snel opgelost en vandaag 1 maart kwam Bert Jan dit verhelpen en super fijn geholpen en nog hele fijne instructies gekregen. Top en super mooi bedrijf.
Wat een prachtige showroom!
Wat een prachtige showroom!! Bij de jacuzzi’s aangekomen werden we geholpen door Ahmed. Super vriendelijk en eerlijk advies gekregen en gekozen voor een prachtig Spa welke over 3 weken komt. Echt een aanrader om eens rond te kijken in de showroom van Fonteyn en voor hulp met betrekking tot een spa naar Ahmed vragen!!!
Lianne en Amely hebben mij goed…
Lianne en Amely hebben mij goed geholpen met mijn zoektocht naar wat, waar, hoe voor mijn droom een sauna in mijn tuin te plaatsen. Ik ben een stuk wijzer geworden, waarvoor mijn dank.
Je wordt als klant gewoon in de kou gezet
Echt, wat een dramatische klantenservice bij dit bedrijf en wat word je als klant enorm in de kou gezet. Ruim een jaar lang zijn we bezig geweest met een hoop gesteggel van onze schuur/loungehoek die we 2 jaar geleden geplaatst hebben. Ik ga het niet eens hebben over de enorme klerezooi die de monteurs ervan gemaakt hebben, dat neem ik nog ergens wel voor lief.
Nee, ik heb het over het dak dat er binnen een paar weken afwaaide (echt letterlijk, de buren belde ons er zelfs voor op), de slecht afgewerkte schuur waar gewoon klinkers in miste of heel gemeen uitstaken en dan een schuurdeur die afgeleverd wordt met een rare kleur. 3 keer een afspraak gemaakt, man komt of op een heel ander tijdstip (dat je net naar de tandarts moet) dan de afspraak is of komt gewoon helemaal niet opdagen. Heeft uiteindelijk de deur behandeld, maar het ziet er niet uit (zie links op de foto).
We kregen de suggestie dat we de deur er maar zelf uit moesten halen en langs moesten brengen. Hoe dan?! In weer en wind de schuur open laten staan voor iedereen? En hoe krijg je zo'n ding vervoerd zonder hoge kosten voor het huren van een aanhanger?
Na een jaar heen en weer bellen, mailen, vele medewerkers gesproken te hebben en daardoor een hoop frustratie en ergernis krijg je gewoon te horen 'zoek het maar uit, we helpen jullie niet verder'.
En daar mag je het dan mee doen.
Bedankt Fonteyn.
Van al ons enthousiasme, waar we ooit mee startte bij jullie, is niets meer over. Personeelstekort is balen. We hebben daar altijd alle begrip voor gehad. Maar als je daardoor nu zo respectloos met je klanten om moet gaan, zeg ik, neem gewoon minder klanten aan of ga wat anders doen.
De 2 sterren is nog voor de paar medewerkers die in ieder geval een poging gedaan hebben om een en ander op te lossen. En degene die zo snel ons dak opnieuw gelegd was (omdat het compleet verkeerd gedaan was).
Rosalie heeft me super geholpen met het…
Rosalie heeft me super geholpen met het vinden van mijn ideale Lay-Z spa! Omdat we dezelfde naam hebben kreeg ik er ook nog eens een gratis geur bij!
Fijne service!
Vorige week zaterdag langs de fonteyn geweest om wat onderdelen voor mijn jacuzzi op te halen. Werd hiervoor naar de witte kas gestuurd. Had foto’s gemaakt van de lekkage die in het bad zat. Fijn geholpen door Jorian die na het bekijken van de foto’s de benodigde onderdelen ging halen en goed uitlegde hoe ik deze het beste kon monteren. Fijne ervaring gehad!
Moest me melden bij Gerwin van het magazijn. Ben wel wat service gewend maar door hem ben ik geweldig geholpen. Hij werkt er volgens al lang gezien zijn kennis over het product. Aanrader.
Vandaag super goed geholpen door Gerwin…
Vandaag super goed geholpen door Gerwin van het magazijn. Hij is snel en geeft goed advies. Bij mijn volgende bezoek wil ik zeker weer door hem geholpen worden.
Michel
Ik was vandaag in de showroom voor wat…
Ik was vandaag in de showroom voor wat onderdelen voor mijn spa. Ik ben geholpen door Kevin. Je kon merken dat die veel verstand had van de spas.

Antwoord van Fonteynspas
Zoveel ellende. Koop elders!!!
Ze liegen gewoon. Ik heb zwart op wit dat de afdeling planning en de verkoper twee verschillende verhalen ophangen. De klantenservice ontbreekt en na ontvangst van geld mag je doodvallen. Wacht nu al 7 weken op een spa die direct uit voorraad leverbaar was
Slechte aftersales en aflevering
Hebben hier een nieuwe spa gekocht met warmtepomp. Bij aflevering blijkt er geen warmtepomp te zijn meegenomen. Neergezet bij de vorige klant zegt de monteur, die klant had dus geen warmtepomp besteld. Ook de afdekker had de verkeerde afmeting. LED verlichting functioneerde niet goed. Spa lekte na vullen. Uiteindelijk is de warmtepomp 2/3 dagen later geleverd. De afdekker zijn ze 3 keer voor terug geweest en de LED verlichting moeten we zelf regelen omdat de SPA iets te dicht op de muur staat. Dit lukte ons niet gevraagd of monteur dit kon doen € 126 voorrijkosten. Schandalig lever gewoon in 1x hetgeen nieuw is gekocht af zoals het hoort en goed functionerend!
Van A tot Z plezierig !
Goede ontvangst.
Uitermate correct geholpen, kopje koffie.
duidelijke uitleg, kortom PRIMA.
Slechte ervaring met dit bedrijf…
Slechte ervaring met dit bedrijf producten besteld, artikelen niet goed deze terug gestuurd en wacht nu al 4 maanden op het geld wat ze terug moeten storten zodat de juiste besteld kan worden! Bestel hier niets online
Als je bij Fonteyn komt om een…
Als je bij Fonteyn komt om een tuinmeubel te kopen, dan moet je bij Calvin Fritz zijn. Hij is klantvriendelijk, vakkundig, geduldig en behulpzaam. De klant is koning bij hem. En wat nog belangrijker is, als er achteraf problemen met de levering is waar wij als klant niets mee te maken hebben, dan lost hij dit op. Bedankt Calvin. Als wij een volgende keer weer bij Fonteyn zijn dan ben jij voor ons het aanspreekpunt.
Compliment voor Gert afdeling Spa
Na 12 jaar wederom terug voor een nieuwe spa. Oude nog prima, maar waren toe aan nieuwere versie.
Heel prettig geholpen door Gert. Veel verstand van zaken. Persoonlijke klantgerichte benadering. Weer een top ervaring.