Ik heb slechte ervaringen met het retourneren van schoenen bij de frontrunner. Ik wilde een online gekocht paar wat helaas te klein was terugbrengen naar de winkel in Nijmegen, maar zij konden het ni... Toon meer
Erg slecht eerst aantal dagen wachten op bestelling dan achteraan mailen wat dr aan de hand is en kom je te hore dat ze niet gingen opsturen omdat verkleurd product was. Hier zelf voor achteraan moet... Toon meer
In de winkel in Zwolle schoenen gekocht. Helaas de juiste maat niet in de winkel, maar natuurlijk wel op voorraad. Dus gereserveerd, besteld en natuurlijk betaald. Binnen 3 werkdagen thuisbezorgd. Zat... Toon meer
Heb de Asics Gel Lyte III Valentijns besteld in maat 44. Maar deze bleken niet meer leverbaar te zijn, nadat ik er achteraan moest bellen. Vervolgens moet ik nog steeds op mijn geld wachten, die zou w... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Ooit begonnen we met 1 kleine winkel in Utrecht waar je terecht kon voor al je American streetwear. Inmiddels zijn we al meer dan 20 jaar de leukste sneaker, snapback & streetwear keten van Nederland. Met 15 Front Runner Stores zitten we altijd bij jou in de buurt. Zo vind je ons in het centrum van grote steden als Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Amersfoort, Groningen, Zwolle, Nijmegen en Arnhem.
Parkerbaan 1, 3439 MC, Nieuwegein, Nederland
- 0302192644
- webshop@frontrunner.nl
- www.frontrunner.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Geen goede klantenservice en niet genoeg voorraad
Ik vind het onacceptabel dat ik een bepaalde schoen wil halen en alle keus heb in maten dus had ze besteld kreeg ik een mail dat het 2 tot 3 werkdagen ging duren daar zat ook nog weekend tussen, na de 3 werkdagen had ik nog niks ontvangen en dis stuurde ik een mailtje met de vraag hoever ze waren met mijn bestelling, krijg ik vandaag 4 werkdagen later na me bestelling een mail dat ze niet meer op voorraad hebben en dat het hun fout is. Ik vind dat zulke fouten niet moeten kunnen ik neem aan dat er mensen werken die ook dingen bestellen wanneer iets op is ed.
Krijg ik 10% korting op een nieuwe bestelling en zouden ze het geld terug storten. Ik heb uitgerekend dat ik met die 10% nooit aan het bedrag kan komen waarvoor ik eerst gegaan was ( dus in mijn ogen onterecht klanten lokken)
Ik vind het heel jammer dat zo me allereerste bestelling online moet gaan en hoop op een betere tegemoetkoming!
Mvg tom vd pluym
Helemaal super!
Nog nooit problemen gehad met Front Runner. Fijne overzichtelijke site, alles goed te vinden. Daarnaast regelmatig leuke aanbiedingen. Ook het assortiment wisselt regelmatig en wordt regelmatig uitgebreid. Soms zie ik zoveel leuke producten dat ik moeite heb om een keuze te maken wat in mijn winkelwagentje mag blijven en wat weer weg moet.. Als de keuze eenmaal gemaakt is is de bestelling zo geplaatst, alle belangrijke maar bovenal nuttige informatie over het bestellen staat overzichtelijk rechts in het scherm. Daarnaast nooit problemen gehad met de verzending, alles netjes binnen de levertijd bezorgd en de producten zijn goed verpakt. Zou deze webwinkel aan iedereen aanraden!
Nooit problemen gehad
Heb er 3x besteld en was altijd prima afgeleverd en geen problemen gehad
Leuke producten voor weinig geld
Heb al 6/7 keer besteld bij Front Runner. Ze hebben elke keer weer aparte en leuke sneakers die je ergens anders niet kan krijgen. Je wordt op de hoogte gehouden en elke keer had ik mijn sneakers binnen de aangegeven periode binnen. Top service!
Makkelijk, snel, vriendelijk en een goede service
Laatst een pet gekocht via de website. Ik had er voor gekozen om het de bestelling op te halen in het dichtstbijzijnde filiaal. Werd na een paar dagen gebeld dat de bestelling binnen was en kon het ophalen. Werd erg vriendelijk ontvangen. De bestelling en de betaling waren helemaal goed gegaan. Helemaal super. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen aan iedereen.
Da's snel, het lijkt Frontrunner wel!
voor het eerst bij deze webshop besteld want ik zag New Balance-sneakers voor mijn zoontje die ik heel stoer vond. Nou waren ze ook nog 20 euro afgeprijsd dus ik móest ze hebben!
Ik koop al jaren online zijn sneakers en heb verschillende ervaringen gehad.
Ik moet eerlijk zeggen dat ik positief verrast was over de snelheid die Frontrunner aanhield met betrekking tot informatie over mijn bestelling en de desbetreffende bestelling zelf!
Ik zal zeer zeker nog een keer de webshop bezoeken voor sneakers voor mijn zoontje!
groot assortiment, overzichtelijke webshop.
-grote overzichtelijk webshop ideaal om online te shoppen.
-groot assortiment
-alleen jammer dat er nu wel verzendkosten zijn
Goede service en kwaliteit
In deze shop krijg je de beste service en garantie! Veel uiteenlopende sportartikelen en accesoires voor het hele gezin! Leuke aanbiedingen. Ga zo door!
Goede, snelle service en prima producten voor een goede prijs
Onlangs iets besteld via de webshop van frontrunner.
De site is overzichtelijk en er zijn genoeg zoekopties zodat je snel vindt waar je naar op zoek bent.
Snelle levering en goede service.
Top!
Goede persoonlijke en snelle service el levering van kwaliteitsproducten
Mijn New Balance 576 (road to London) waren onlangs afgeprijsd door FrontRunner en gelukkig was mijn maat nog aanwezig.
Binnen 2 dagen stonden de schoenen op me te wachten in de het voor mij dichtstbijzijnde filiaal.
Hier werd ik vriendelijk, professioneel benaderd door een medewerker met verstand van sneakers en lifestyle.
De schoenen bevallen goed, zoals ik van NB gewend ben.
Het gehele proces van bestelling op website t/m levering in de winkel ging soepel en makkelijk in zijn werk.
De mogelijkheid om met accept-giro te betalen werkt voor mij drempelverlagend omdat je bij retournering geen geld hoeft terug te gaan claimen bij het bedrijf. Een slimme zet van Fron Runner om hieraan mee te werken.
Al met al ben ik een tevreden klant welke nog vaak zal bestellen.
Perfect
De winter komt eraan, dus ik heb een muts en dogear pet besteld. Ik vond alles perfect gegaan, je word goed op de hoogte gehouden wat er met je bestelling gebeurd (al verzonden etc.) en je krijgt je bestelling snel thuis voor lage verzendkosten.
Geen leuk ervaring
Ik had laatst een Adidas horloge willen bestellen op de website. Ik had voor het product betaald en na een paar dagen kreeg ik een e-mail dat het product niet meer verkrijgbaar was. Ik vond dit geen leuke ''ervaring'' want ik wilde de Adidas horloge echt en aangezien het bij Front Runner wel goedkoper was besloot ik om het bij Front Runner te halen maar dit had dus echt totaal geen nut. Hierna heb ik het horloge toch bij Adidas moeten bestellen, mja...
Superservice
Ik heb vrijdag een paar schoenen besteld en had ze vandaag (maandag) al in huis!
Mooie kleding, scherpe prijzen, goede service.
Ik koop vaak in de uitverkoop kleding bij Front Runner, aangezien de merkkleding normaal veel te duur is. Ik heb hierbij al een aantal mooie koopjes te pakken gekregen.
Laatst kocht ik echter schoenen voor een supermooie prijs, maar toen bleek dat deze al waren uitverkocht. Daar baalde ik wel goed van natuurlijk. Ik kreeg toen een mailtje met dit bericht, en de vraag of ik mijn geld terug wilde of een ander product wilde bestellen. Ik heb toen dit laatste gedaan en dat artikel werd toen snel geleverd. Op zch netjes opgelost, maar ik baalde er natuurlijk wel goed van en echt een goed gevoel houd ik hier niet aan over. Desnoods hadden ze me een 5euro tegoedbon kado gedaan ofso.
Slechte leverantie
Alleen het geld afschrijven van mijn rekening ging snel. Ik heb nog steeds niets binnen. Telefonische afspraken worden niet nagekomen.
Ik bestel er nooit meer!
Fout tijdens de bestelling
Een fout tijdens de verwerking van de bestelling, maar wél geld van mijn rekening afhalen. Schande, en ik moet er maar weer achteraan.
Ik bestel nooit meer wat bij deze site!
Super aanbod en goede service
hele vette shop met erg mooi aanbod. Ik bestelde iets dat niet direct uit voorraad leverbaar was, maar kreeg keurig mail over de vertraging. Uiteindelijk na 2 dagen mijn schoenen al binnen. Allemaal makkelijk en overzichtelijk.
Super service
Had mijn schoenen eerst ergens anders gezien, toch even doorgezocht.. Waren bij Front runner goedkoper dus daar besteld. In 2 dagen in huis, super service en overzichtelijke site. Aan iedereen aan te raden!
Fijne site om je schoenen te bestellen.
Echt een fijne overzichtelijke site en ik hoefde geen bestelkosten te betalen. Omdat ik een CJP-pas heb, kreeg ik ook nog korting.
Prima, bestelling na een dag in huis!
Snel betaling voor elkaar, bestelling na dag (of twee) in huis.