Ik heb slechte ervaringen met het retourneren van schoenen bij de frontrunner. Ik wilde een online gekocht paar wat helaas te klein was terugbrengen naar de winkel in Nijmegen, maar zij konden het ni... Toon meer

Erg slecht eerst aantal dagen wachten op bestelling dan achteraan mailen wat dr aan de hand is en kom je te hore dat ze niet gingen opsturen omdat verkleurd product was. Hier zelf voor achteraan moet... Toon meer

In de winkel in Zwolle schoenen gekocht. Helaas de juiste maat niet in de winkel, maar natuurlijk wel op voorraad. Dus gereserveerd, besteld en natuurlijk betaald. Binnen 3 werkdagen thuisbezorgd. Zat... Toon meer

Heb de Asics Gel Lyte III Valentijns besteld in maat 44. Maar deze bleken niet meer leverbaar te zijn, nadat ik er achteraan moest bellen. Vervolgens moet ik nog steeds op mijn geld wachten, die zou w... Toon meer

1. Schoenenwinkel
  2. Horlogerie

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Ooit begonnen we met 1 kleine winkel in Utrecht waar je terecht kon voor al je American streetwear. Inmiddels zijn we al meer dan 20 jaar de leukste sneaker, snapback & streetwear keten van Nederland. Met 15 Front Runner Stores zitten we altijd bij jou in de buurt. Zo vind je ons in het centrum van grote steden als Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Amersfoort, Groningen, Zwolle, Nijmegen en Arnhem.

1,2

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Goedkoop en supersnel

In eerste instantie schoenen gezien bij een andere online schoenenwinkel. Via via bij frontrunner uitgekomen waar dezelfde schoen 20 euro goedkoper was. En binnen 2 dagen thuisbezorgd. Super. Volgende keer weer.

2 juni 2011

snel en gemakkelijk

De internetsite is overzichtelijk,
het bestellen verloopt soepel zonder veel gedoe,
in de winkel is het personeel op de hoogte van bestellen via internet en staat het product klaar.

2 juni 2011

Gewoon Uitstekend!

goede service , snelle service , gewoon uitstekend!

Dus waar koop je ? bij Front Runner natuurlijk!

1 juni 2011

Mooi, leuk, snel, netjes en vriendelijk...!

Ja! ...ik ben zeer tevreden!
Best mooie site, lekker overzichtelijk enzo en best veel keus.
Ik heb nu al een keer of 3 iets besteld bij de website van Front Runner en het is me uitsteklend bevallen! Echt!
Had m'n spullen alle 3 de keren de volgende dag binnen, netjes in een doosje en alles!
Beetje irri waren die paar foldertjes die bij de bestelling zaten, maar ja... 3 kleine blaadjes, zo in de prullenbak!

Voordat ik de 2e keer ging bestellen had ik een vraag over de beschikbaarheid, toen ging ik bellen met de helpdesk en ben toen echt vet goed geholpen door een meneer daar bij de helpdesk... mag ook wel eens gezegd worden, vriendelijke gast!

Ook vind ik het wel relaxed dat je in hun winkel kan ruilen als iets niet goed is ofzo...

Ik heb (nog) geen nare ervaringen met frontrunner.nl gehad.
Two thumbs up..

Groetjes,

Sjoerd

bijna goed.

ik heb een artikel besteld, de bestelling ging goed en ook toen het product in huis was, was het prima naar zin. De levertijd duurde alleen iets langer dan aangegeven was. dit was dus wel jammer! Wanneer nodig zal ik gerust nog een bestelling plaatsen bij Frontrunner hoor!

snele levering, netjes.

De levering is heel snel je word op de hoogt gehouden van je pakket via het dpd met je pakket nummer. Ik heb mijn artikel binnen 2 dagen gekregen.

Miscommunicatie

Ik heb geen reactie op mijn mail gekregen en kreeg ook geen factuur bij de retourzending.