fyr-selv.dk Reviews

1.844
TrustScore 4 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering uden mangler Alt efter bogen og fin pris Kvaliteten på ovntørret bøgebrænde ok men plads til lidt forbedring Men alt i alt en god oplevelse og vil handle her igen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nem bestilling. Fik hurtigt besked om, at levering ville blive nogen dage forsinket. Ikke noget problem. Produktet ser fint ud, men kan ikke bedømme kvaliteten, da jeg først kommer til at bruge af p... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Reelt brænde, hurtig levering. Købte et brændetårn med ovntørret avnbøg. Reelt brænde i hele brændetårnet (modsat min oplevelse hos en konkurrent). Levering præcist som ønsket af den vognmand fyr-... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det brænde jeg havde betalt for blev ikke leveret af den underleverandør, Fyr-selv benytter sig af. Vi har brug for brændet, så Fyr-selv arrangerede at brændet blev leveret fem dage senere på and... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Brandhoutleverancier
  2. Groene energie leverancier
  3. Houtleverancier

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Hos Fyr selv.dk kan du købe brændetårne, briketter og træpiller til skarpe priser inklusive levering til døren. Besøg os på: https://www.fyr-selv.dk/

Goed

TrustScore 4 uit 5

2K reviews

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 64% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(1.844)

77 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Billigt ovntørret brænde der lever op til fugtkrav.

Billigt ovntørret brænde, der lever op til fugtkrav + hurtig levering.

Jeg udtager altid 4-6 stykker fra palletårn, afklimatiserer i 36 timer i stuen, flækker brænde og måler i kernen.
Alle stykker (uanset hvor store) holdt en kerne-fugtprocent på 16 efter test, så alt er som det skal være.

22 oktober 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Skandaløs service

Bestiller og betaler1 Palle - fragtmanden ringer mig ikke op som aftalt, og leverer ikke med henvisning til vejarbejde.
Michael fra kundeservice skriver jeg selv kan hente den 20 km væk på et lager eller returnere.
Jeg vælger at returnere.
Efterfølgende e-mail diskussion og med henvisning til deres handelsbetingelser fratrækkes jeg 600 kr.
Det er helt urimeligt og jeg tvivler på fragtmanden har været ved den korrekte adresse - her er nemlig intet vejarbejde.
Nå men de er ikke til at hugge og stikke i - og det er ærgerligt - men kan ikke anbefale andre at løbe risikoen med deres firma.
Og de må en tur i klagenævnet.

22 oktober 2025
Logo fyr-selv.dk

Antwoord van fyr-selv.dk

Hej Thomas

Vi er kede af, at du er utilfreds med forløbet, men vi er nødt til at fastholde vores vurdering i denne sag.

Ved bestilling har du accepteret vores handels- og leveringsbetingelser, hvor det tydeligt fremgår, at hvis en levering ikke kan gennemføres på grund af forhold på leveringsadressen, vil varen blive returneret, og returfragt vil blive fratrukket.

Du blev informeret om, at levering ikke kunne gennemføres, og fik tilbud om enten at afhente varen på fragtcentralen eller få ordren returneret. Du valgte selv returnering, og derfor er returfragten på 600 kr. korrekt i henhold til betingelserne.

At påstå, at du ikke er blevet informeret om dette, stemmer desværre ikke overens med korrespondancen i sagen.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Lynhurtig levering MEN

Lynhurtig levering, fin pris. MEN vi bestilte to gange ovntørret avnbøg og der er mange grimme stykker imellem, mug, halvvådt træ tydelige tegn på at det her kommer ihvertfald ikke lige fra ovntørringen. Vi plejer at bruge et andet firma og her er kvaliteten mærkbar bedre desværre.

21 oktober 2025
Logo fyr-selv.dk

Antwoord van fyr-selv.dk

Hej Tina

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med den hurtige levering – men vi er selvfølgelig kede af, at kvaliteten af brændet ikke levede op til forventningerne.

Som aftalt kommer vi og henter den pågældende palle og ombytter den til en ny levering, så du får den kvalitet, du skal have. Vi beklager ulejligheden og sætter pris på, at du gav os muligheden for at rette op på det.

Tak for din forståelse og for at du tog dig tid til at skrive til os.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nem bestilling. God kundeservice.

Produktet ser fint ud, men kan ikke bedømme kvaliteten, da jeg først kommer til at bruge af produktet om en måneds tid.
Ros til jer for først at hæve betalingen på dagen for levering. Nogen af jeres konkurrenter hæver betaling samme dag som ordren afgives, hvilket jo ikke er tilladt iflg. lovgivningen.

20 oktober 2025
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Skuffende oplevelse

Varerne skulle leveres indenfor 1-3 dage. Det varede næsten 4 uger inden de blev leveret.
Vi blev ikke kontaktet af firmaet på nogen tidspunkt ift. forlænget leveringstid. Vi ringede dem ca. 10 dage efter ordren blev afgivet, hvor de informerede os at leveringen er forsinket ca. 1 uge.
Det er virkelig dårlig kundepleje. Skuffende oplevelse!

20 oktober 2025
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg undrer mig over at der manglede en…

Jeg undrer mig over at der manglede en hel del stykker brænde i toppen af brændetårnet da det blev leveret.
Det skrev jeg til firmaet og jeg undrer mig også over at firmaet ikke har svaret mig.

Firmaet har nu svaret mig og lovet mig en kompensation så nu er jeg tilfreds

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lidt længer levering end de 3…

Lidt længer levering end de 3 arbejdsdage, men op til en ferie og med tanke på årstiden så er det helt forventeligt.
Rigtig flink og hjælpsom fragtmand.
Jeg handler helt sikkert her igen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Første gang jeg har handlet hos…

Første gang jeg har handlet hos fyr-selv og jeg er meget tilfreds.
Brændet er tørt og godt kløvet - til en fornuftig pris, med hurtig levering. Desuden leveret i big bag, så jeg slipper for at skulle slås med brændetårnet bagefter.
Det bliver næppe sidste gang jeg handler med fyr-selv.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Reelt brænde, fair pris, hurtig og god levering.

Reelt brænde, hurtig levering.
Købte et brændetårn med ovntørret avnbøg.
Reelt brænde i hele brændetårnet (modsat min oplevelse hos en konkurrent).
Levering præcist som ønsket af den vognmand fyr-selv.dk har valgt at benytte. Pallen blev kørt hen over flisebelagt område (herregårdssten) præcist som jeg bad om.

1 oktober 2025
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Meget tilfreds

Meget tilfreds.
4 stjerner da vi ikke har brugt af brændet endnu. Købte Bøge brande, pallen var godt pakket og kvaliteten ser fin ud. Hurtig levering. Pallen blev stillet der hvor jeg ønskede den.

8 oktober 2025