GamePC.nl Reviews

TrustScore 4 uit 5

4,1

Top bedrijf! Wat ben ik onwijs goed geholpen zeg (via Instagram). Had zoveel vragen en ze reageren vrijwel direct, ze hebben echt verstand van computers, goede klantcommunicatie! Mijn vriend had hun... Toon meer

Snel in elkaar gebouwd ,dag erna al in huis ,leuke zomerdeal ontvangen ,kan alles vragen en wat niemand anders heeft ,4 jaar garantie!

PC's zijn duur, maar kwalitatief oke. Probleem is dat dit bedrijf gebruik maakt van minder betrouwbare transportbedrijven als DHL. GamePC komt hierdoor de beloftes die op internet staan niet na. Of je... Toon meer

Game PC t.w.v. 2000€ besteld, na 2 dagen nog niks ontvangen. Telefonisch contact gezocht en daar werd verteld dat de betaling nog niet door was. Na wat gegevens uitgewisseld te hebben met de vriendel... Toon meer

1. Computerwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Stel je unieke droom Game PC samen op www.GamePC.nl

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

19 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

GamePC werkt super klantgericht.

GamePC werkt erg klantgericht.
Ik wilde een bestelling wijzigen, andere GPU en CPU en dat was binnen een half uur geregeld. (voor 12:00) Met een bijbetaling.
Hierdoor werd mijn bestelling de volgende gewoon geleverd.
Ik waardeer ook de persoonlijke noot op het assemblage formulier.
Bedankt Grace en GamePC

4 juli 2025

Top service en communicatie

Vlotte order verwerking en communicatie. Een onderdeel was niet beschikbaar en meteen een alternatief voorgesteld.
Enkele dagen later geleverd en de monitor was er niet bij.
Opnieuw contact opgenomen en die is nagestuurd en ook na 2 dagen geleverd.
Heel blij met de service.
Het gaat hier om een geschenk dus het product zelf is nog niet getest...

10 juni 2025

Game pc zo samengesteld

Duidelijk website waar je je eigen game pc kan samenstellen. De pc was zo besteld en werd netjes na het weekend bezorgd zoals aangegeven.

26 mei 2025

Goeie service

Goeie service. Voor ik ging bestellen contact opgenomen. Kijken de opties die ik wou of dat ook mogelijk was. Toen besteld volgende dag in huis en werkend!

15 mei 2025

Fouten worden snel opgelost

De computer die ik van GamePC heb besteld werkt goed en is precies zoals ik hem wilde; wat geen verrassing is, toen ik twaalf jaar geleden een computer bestelde was dat ook precies wat ik nodig had, en die is netjes twaalf jaar meegegaan (en had zelfs nog wel wat jaartjes extra mee kunnen pakken).
Fouten worden snel opgelost. Mijn PC had ik op zaterdag besteld, dan had hij op maandag/dinsdag binnen moeten komen, en toen op woensdag mijn bestelstatus nog steeds hetzelfde was gebleven belde ik en bleek dat mijn PC er zonder etiket uit was gegooid, en dus hebben ze snel een nieuwe gemaakt & kon ik donderdagavond gamen. Toen daar een muis bij zat die het niet deed, geen probleem, vrijdag gebeld en die avond had ik dezelfde soort muis die het WEL deed.
Conclusie: voor goeie PC's die lang meegaan kan je zeker bij GamePC terecht. Foutjes kunnen gebeuren maar zijn wel onhandig, en worden gelukkig snel opgelost.

16 mei 2025

Bestelling gedaan

Bestelling gedaan, dag erna ontvangen als verwacht.
Goed verpakt, ook de videokaart goed gestabiliseerd.
Enige puntje: er stond op een bijgeleverd brief dat ik schoeven moest verwijderen om de luchtzakken aan de binnen zijde te verwijderen. Maar bij mijn model, was dit gewoon een knopje, om het zij paneel te verwijderen.
Maar dat mag de pret niet drukken Nu weer lekker gamen!

1 mei 2025

snel, goede communicatie, meedenkend.

Zondag avond een PC samengesteld en nog geen 24 uur later stond deze op mijn bureau.
De service is super snel, de communicatie erg goed.
De volgende ochtend kreeg ik vroeg een mail dat de koeling niet geschikt was voor de grafische kaart met het voorstel om en betere in te laten bouwen.
De verpakking was perfect, luchtkussens binnen in om alles op z'n plaats te houden daarna, na uitpakken en aansluiten, letterlijk plug & play en programma's overzetten / installeren.

14 april 2025

4 jaar garantie en fantastische ondersteuning

3 jaar geleden een gamepc gekocht. Na die jaren geen problemen crasht mijn pc. Ik ben zelf prima onderlegd maar ik kwam er niet uit. Contact gezocht met gamepc.nl en zij hebben mij direct geholpen. Eerste met adviezen en daarna bleek het toch te complex. Ik kon mijn pc opsturen en zij hebben alles gerepareerd. Mijn videokaart vervangen en zelf een extra ondersteuning bevestigd! En de kosten? Alleen voor het onderzoeken, dat is niks vergeleken de reparatiekosten die ik elders zou hebben gehad.

Hard voor het vak en hun klanten! Dikke 5/5!

3 maart 2025

Super tevreden

Duidelijke site, vlotte levering, goede communicatie.
Er was een complicatie, en dit was ook heel vlot opgelost, kortom, ik kan er niks slechts over zeggen

5 maart 2025

Snelle en veilige verzending

Gisteravond een pre-build pc besteld, vanavond al geleverd. Zeer netjes verpakt (kussens in de pc ter bescherming) en diverse handleidingen erbij geleverd.
PC presteert ook goed, al met al erg tevreden met mijn aankoop!

25 februari 2025

Prettige website, makkelijk te bestellen

De website werkt erg prettig, is overzichtelijk, geeft relevante informatie over items die je (optioneel) wilt bestellen in je PC. Op vragen via email wordt binnen een dag antwoord gegeven, ze denken met je mee. Vriendelijk contact en behulpzaam, aanrader voor anderen!

31 december 2024

Een game pc besteld en binnen een…

Een game pc besteld en binnen een aantal dagen binnengekomen, nog een mail kunnen sturen en gevraagd om mijn werkgeheugen nog te kunnen verbeteren en dat was allemaal goed verlopen. Al met al erg blij met de service.

28 december 2024

Voor de tweede keer een game-pc besteld…

Voor de tweede keer een game-pc besteld omdat ik na de eerste keer al zeer tevreden was.
Bij bestelling had ik zelf niet helemaal goed opgelet met de configuratie, er werd kort na bestelling gebeld om te overleggen en de bestelling aangepast.
In de middag de computer besteld en de volgende dag in de avond al geleverd. Computer kwam perfect aan alleen had ik door een eigen fout een instelling in de computer verkeerd gezet waardoor deze het niet meer deed, er werd direct geantwoord en binnen korte tijd het probleem verholpen. Echt super service voor de tweede keer op rij!

17 december 2024

Game PC MAX

Ruim twee jaar geleden een pc gekocht hier. Prachtig en krachtig apparaat waarbij ik alle games zonder problemen op de hoogste instellingen kan spelen. Ik heb er erg veel gebruik van gemaakt. In mei dit jaar is de voeding kapot gegaan. Ik heb kosteloos een nieuwe voeding gekregen. Twee weken geleden heb ik mijn pc opgestuurd wegens een klein defect dat ik niet zelf kon fixen, dit is super snel opgelost. RAM schijf waar de led verlichting niet meer van werkte werd vervangen zonder dat ik daar om had gevraagd omdat het werkgeheugen zelf nog wel gewoon functioneerde. Dat is een stukje proactiviteit en kwaliteitsgarantie wat ik ontzettend waardeer. Communicatief vind ik het bedrijf ijzersterk. Telefonisch goed te bereiken, en het personeel is altijd vriendelijk en meedenkend. Ook via de website met support tickets is de communicatie echt top!

Mijn pc is heel snel gerepareerd en veilig in een nieuwe, goed ingepakte doos opgestuurd. Namens mijn kat vriendelijk bedankt voor deze nieuwe gigantische doos.

TLDR: snelle, duidelijke, vriendelijke service en een beest van een computer!

9 december 2024

MSI prebuilt 4070 GamePC

Ik heb een MSI Intel RTX 4070 Ti Super Game PC prebuilt gekocht, tot heden een hele fijne computer, ik kan alles op maximale settings draaien op een 1080p scherm, de computer is nu 2 weken flink in gebruik en deze werkt erg goed. Tevens mooie heldere verlichting en je hoort de computer werken maar geen storend geluid.

Er waren problemen met de levering zoals 2 weken vertraging waardoor de ontvangen computer bij het eerste spel (portal 2) de videokaart liet imploderen, maar na FIJN contact te hebben gehad met GamePC is de defecte computer zo spoedig mogelijk vervangen, een andere bezorger heeft met zorg mijn nieuwe computer afgeleverd.

Dus ook daarin heeft GamePC mij goed geholpen, enige punt van kritiek, de bezorging die GamePC inhuren kan echt beter ze hebben met een computer van 2.5k lopen gooien en dat kan echt niet.

3 december 2024