Top bedrijf! Wat ben ik onwijs goed geholpen zeg (via Instagram). Had zoveel vragen en ze reageren vrijwel direct, ze hebben echt verstand van computers, goede klantcommunicatie! Mijn vriend had hun... Toon meer
Snel in elkaar gebouwd ,dag erna al in huis ,leuke zomerdeal ontvangen ,kan alles vragen en wat niemand anders heeft ,4 jaar garantie!
Game PC t.w.v. 2000€ besteld, na 2 dagen nog niks ontvangen. Telefonisch contact gezocht en daar werd verteld dat de betaling nog niet door was. Na wat gegevens uitgewisseld te hebben met de vriendel... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Stel je unieke droom Game PC samen op www.GamePC.nl
Feithspark 21, 9356 BX, Tolbert, Nederland
- 0594 580 240
- info@gamepc.nl
- www.gamepc.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Levering door DHL. Ga liever naar ander Pc-bedrijfKans op gejatte pc groot
PC's zijn duur, maar kwalitatief oke. Probleem is dat dit bedrijf gebruik maakt van minder betrouwbare transportbedrijven als DHL. GamePC komt hierdoor de beloftes die op internet staan niet na. Of je spullen worden gejat ( ervaring binnen de familie ) of dagen later in een beschadigde doos voor appartement gedropt. Wil je zekerheid. Bestel dan elders
Ik heb voor het eerst een pc online…
Ik heb voor het eerst een pc online kant en klaar besteld. Wou het gamen weer een beetje oppakken dus de pc bij gamepc besteld . Heel makkelijk de boel samen gesteld en kreeg de volgende avond de pc al geïnstalleerd en al thuis geleverd. Echt super tevreden over de service en het contact via de mail , was zelf een extra koeler vergeten waar hun mij op attendeerde. Dit is trouwens ook voor het eerst dat ik überhaupt een revieuw schrijf , dus dat laat wel zien hoe tevreden ik ben denkik
Op zich niks mis mee met de zaak maar…
Op zich niks mis mee met de zaak maar dhl laat het behoorlijk afweten. Krijg ik dan te horen dat het erg druk kan zijn. Nou vandaag zat ik te wachten en rijd dhl zomaar voorbij. Ik bestel hier niks meer.
Heb een nieuwe PC
Heb een nieuwe PC binnengekregen en hij werkt perfect! GamePC had het snel nagekeken en wisten niet wat het probleem was met de eerste die ik had besteld en besloten om mij een nieuwe te geven, gisteren verzonden, net binnengekregen en hij werkt perfect! Ben echt super blij met de service die ze hebben gegeven en zou iedereen aanraden om hier een PC te bestellen!
Vorige week een computer aangeschaft en volgende dag direct geleverd gekregen. Enkele kleine problemen met de computer, voornamelijk door onwetendheid van mijn kant, werd direct telefonisch opgelost.
Je wordt heel duidelijk geïnformeerd…
Je wordt heel duidelijk geïnformeerd wanneer je spullen afgeleverd gaan worden en in een goed time frame. Niet in de voormiddag of tussen 9 en 16 uur, maar well bijvoorbeeld tussen 13:00 en 14:00, daar kan je wat mee. Ik ben al jaren klant en steeds computers volledig naar wens.
Top!
Ooit, lang geleden in 2015, hier een pc gekocht. Deze liep en loopt nog steeds als een zonnetje, echter behoorlijk verouderd. Het werd tijd voor een nieuwe, zo gezegd, zo gedaan. Binnen één dag was deze binnen en werkt prima. Niets meer dan een dikke duim omhoog voor dit bedrijf en zijn verdiensten. Ga vooral zo door!
Goede service en de PC was op tijd…
Goede service en de PC was op tijd geleverd en de componenten zijn allemaal netjes verwerkt.
Waar voor je geld
Nieuwe pc hier gekocht, snelle levering, goede en vriendelijke service (windows 11 activatie problemen na een update snel en adequaat opgelost via hulp op afstand).
PC wordt helemaal kant en klaar gemaakt en is in principe klaar voor gebruik uit de doos. Pc wordt veilig vervoerd met luchtkussen in de kast en instructies in en op de doos.
Ook komt de pc met 4 jaar garantie waarbij de eerste twee jaar kosteloos zijn en het derde en vierde jaar betaal je alleen het arbeidsloon.
Tot nu toe dus zeer tevreden!
Zeer tevreden!
Veel valt er niet te vertellen, gisteren besteld en vandaag aangekomen zonder schade. Je ziet dat ze er overduidelijk zorgvuldig te werk zijn mee gegaan. Werkt goed, geen probleem ermee.
Ps. Nog bedankt Ryan voor het in elkaar zetten van mijn pc! :)
Zeer tevreden!
Vele mogelijkheden om in contact te komen met de klantenservice, duidelijke communicatie ook na de bestelling en uitstekende kwaliteit geleverd!
snelle levering precies als omschreven.
Reageert niet op mail dus bestel ik ook niet
Meerder malen een mail gestuurd met interesse voor een desktop, in de mail een vraag gesteld.
Geen enkele respons van ze gehad

Levering om te huilen
Levering om te huilen. Geheugen zat tegen de koeler aan waardoor het geheugen scheef zat en de lichtstrip er scheef op zat. Zat ook muurvast daardoor. Slechte controle. De verlichting heeft het nooit goed gedaan en de software geeft de verkeerde temperatuur. Nu begint er iets te tikken wanneer de temp oploopt naar 70/80 graden. Er zit iets los. Niet best. Kreeg ook niet echt het gevoel dat het een spijtige situatie was naar hand van de reactie.

PC zelf samengesteld
PC zelf samengesteld, op zondag besteld dag daarop, de medewerker had nog een vraag over de configuratie, na overleg aangepast, zwaardere voeding, maar tegen dezelfde prijs, super !
Computer en service 5 sterren
Over de computers die ik heb besteld geen klachten, maar over de website wel. Je kan niet de cookies weigeren zonder dat bij elke handeling weer te moeten doen, en zolang je de cookies weigert kan je geen laptop samenstellen. Ik hoop dat dit snel veranderd kan worden.
Simpel geregeld en vragen zijn goed…
Simpel geregeld en vragen zijn goed beantwoord. De PC werkt fantastisch. Zeker een aanrader om hier te kopen!

top service!!
top service!!
snelle levering
heldere en duidelijke communicatie met de klanten service.

Goede service, prijs/kwaliteit
Problemen met levering DHL, waar GamePC niets aan kon doen ivm storing op depot. Maar ze gaven steeds update over de levering.