Ik ontving de activerings code direct na het betalen. Je krijgt de code via de mail. Het is hier veel goedkoper dan bij de meeste andere aanbieders. Ik heb nog nooit problemen gehad, codes zijn altijd... Toon meer

Laatste opzoek naar een goede prijs voor de nieuwe Battlefield 5 PC, via google terecht gekomen op Gamesync, toen nog voor mij onbekend. Na een paar reviews gelezen te hebben, de game hier besteld. we... Toon meer

Had de bestelde code gelijk binnen in de mail en kon gelijk m'n expansion pack voor de Sims activeren en spelen. Vertrouwde de site eerst niet 100% aangezien de prijzen een stuk lager liggen dan bij o... Toon meer

1. Videogamewinkel

GameSync.com is de webshop voor Fysieke games - Alle games die u besteld bij Gamesync.com worden fysiek verzonden

4,7

Uitstekend

Super goede service!

Heb nu een aantal keer hier games gekocht en alles verliep elke keer helemaal top. Na aankoop krijg je heel snel de mail met je code en deze kun je vervolgens weer heel makkelijk verzilveren waardoor je super snel kunt spelen. Heel tevreden!

11 oktober 2019

goede ervaring

goede ervaring. Had even een hapering in de mail vanuit xrizz.com, maar dat was zo verholpen na een telefoontje met de klantenservice.

klantenservice gebeld nam niemand op maar na een paar minuutjes belden ze zelf terug.

4 juni 2019

Xbox live gold

Omdat het de eerste keer was dat ik iets van deze site heb gekocht, ben ik eerst de reviews gaan checken. Dit zag er allemaal goed uit en voelde direct betrouwbaar. De code die je krijgt voor Xbox live om in te voeren, krijg je binnen 2 minuten via de mail. Vandaar dat ik de site hierbij ook zeker aanraad.

4 maart 2019

Zeer handig en vertrouwd om een xbox…

Zeer handig en vertrouwd om een xbox live pass te kopen. gemakelijk en snel ! ik had eerst me twijfels als het wel vertrouwd was maar dat bleek ook na 2 min me live code te ontvangen hebben per mail dat dit zeer te vetrouwen is !
Een aanrader jongens dus heb je geen zin om uit de deur te gaan dan is dit het beste manier.. groetjes ✌

13 februari 2019

Erg tevreden

Ik kreeg mijn spel direct binnen 2 minuten en kon gelijk spelen. Heel erg tevreden!

5 februari 2019

codes meteen ontvangen

codes meteen ontvangen! werkt perfect. niet helemaal duidelijk hoe gamesync en xrizz met elkaar verbonden zijn, maar heb op beide sites voor de xbox live en gamepass besteld. voor half jaar en jaar, scheelt behoorlijk!

4 februari 2019

Meteen kunnen spelen !

Meteen kunnen genieten van de games ! Ik ben altijd zo ongeduldig met games kopen en dat het zo met een digitale code kan die je meteen krijg is echt een uitkomst. De prijzen zijn ook nog eens een stuk goedkoper als bij andere aanbieders.

2 februari 2019