Ik ontving de activerings code direct na het betalen. Je krijgt de code via de mail. Het is hier veel goedkoper dan bij de meeste andere aanbieders. Ik heb nog nooit problemen gehad, codes zijn altijd... Toon meer

Laatste opzoek naar een goede prijs voor de nieuwe Battlefield 5 PC, via google terecht gekomen op Gamesync, toen nog voor mij onbekend. Na een paar reviews gelezen te hebben, de game hier besteld. we... Toon meer

Had de bestelde code gelijk binnen in de mail en kon gelijk m'n expansion pack voor de Sims activeren en spelen. Vertrouwde de site eerst niet 100% aangezien de prijzen een stuk lager liggen dan bij o... Toon meer

1. Videogamewinkel

GameSync.com is de webshop voor Fysieke games - Alle games die u besteld bij Gamesync.com worden fysiek verzonden

4,7

Uitstekend

Super goedkoop en werkt gewoon echt

Super goedkoop en werkt gewoon echt. Code super snel in mijn e-mail gekregen. Ik zal hier vaker wat kopen want alles scheelt super veel in vergelijking met de normale prijzen in de game stores etc. Aanraderrrr😃

Sims 4 stedelijk leven

Sims 4 stedelijk leven zat snel in mijn email inbox en was makkelijk en snel te downloaden, super blij mee! Daarnaast ook een mooie prijs

Geweldige service

Ik heb 5 accessoires pakketten voor de Sims 3 besteld. Het betalen ging makkelijk en ik kreeg de activeringcodes binnen een minuut binnen na het afronden na de bestelling. Met de prijzen en hoe makkelijk en snel alles gaat hier, zal ik hier zeker vaker gaan bestellen :)

Super snel !

Erg snelle website en de game die ik zocht was gemakkelijk te vinden. Het betalen van mijn aankoop ging ook erg snel en binnen 3 minuten had ik de code van de game in mijn email en kon ik gelijk beginnen met het installeren. De prijzen van de site zijn veel voordeliger en ik zou deze site zeker aanraden

Geweldig spel

Geweldig spel, heeft soms een paar bugs alleen die maken het spel niet minder

Aankoop sims

Vroeger speelde ik altijd Sims en puur uit verveling wilde ik het weer eens proberen. Voor weinig geld een top kwaliteit en binnen 2 minuten de activeringscode per mail. Ik ben zeker tevreden

Betrouwbaar

Eerste maal dat ik een digitale code van een spel online heb gekocht. Ik heb verschillende websites gezocht en vergeleken. Deze site was misschien niet de alles goedkoopste, maar zag er het meest betrouwbaar uit. Ik had geen negatieve recensies gevonden, wat ik over de andere sites wel vond. De andere sites vertrouwde ik niet. Ik ben zeer content van mijn bestelling. Ik kreeg de code binnen de mintuut toegestuurd samen met een duidelijke uitleg hoe ik deze kon gebruiken. Hier ga ik vaker op bestellen!

25 januari 2019

Al meerder keren iets gekocht werkt perfect

Al meerder keren iets gekocht werkt altijd. Ook een keer als kado een spel van deze site gegeven en viel goed in smaak. En sims is gewoon zoveel goedkoper hier en werkt gewoon goed samen met origin, code invoeren downloaden en spellen maar

25 januari 2019

Snel goedkoop en geen gedoe.

Ik heb al meerdere spel codes bij Gamesync gekocht. Goede en snelle levering via e-mail met een duidelijke handleiding hoe je ze moet installeren. Ik ben zeer tevreden en heb nog nooit iets aan te merken gehad. Top!

22 januari 2019