Gelænderbutikken.dk Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Total iorden. Vi har fået et gelænder/ håndliste på mål. Havde først bestilt et færdigt et fra Dolle fra anden leverandør, hvor de skulle sættes sammen . Måtte sende retur - alt for grimt. Dette produ... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Varen blev ikke leveret den aftalte dag, fredag, men kom så om mandagen. Det ville have været fint på forhånd at vide, at det ikke kunne leveres på den aftalte dag. Jeg blev endda ringet op onsdag,... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er et fantastisk system som Gelænderbutikken har udviklet. Det er superlet at designe sit eget rækværk eller gelænder på hjemmesiden. Man betale og bestille alle komponenterne, som herefter bliver... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fra start til færdigt projekt god vejledning på video. Før afsendelse fik billede af det afsendte. Ved modtagelse fik mail om indhold i forsendelse til tjek. Spørgsmål undervejs besvaret hurtigt. Det... Toon meer

Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

14 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Perfekt service.

Perfekt service.

15 juli 2026

Antwoord van Gelænderbutikken.dk

Hvor dejligt at høre – tusind tak!

Vi sætter stor pris på de fine ord og er glade for, at du er tilfreds med servicen ✨

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Kundeservice er fremragende

Kundeservice er fremragende, nemt at handle med.
Priser er Meget høje !

8 juli 2026

Antwoord van Gelænderbutikken.dk

Tusind tak for din anmeldelse!

Hvor dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse ✨

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

ingen problemer og god service

ingen problemer og god service. Det er dog ikke monteret, så jeg ved ikke, om de brækker over, når vi bruger dem!

2 juli 2026

Antwoord van Gelænderbutikken.dk

Tak for din fine anmeldelse!

Hvor dejligt at høre, at alt er gået problemfrit, og at du har været tilfreds med servicen. Vi håber selvfølgelig, at du bliver lige så glad for resultatet, når det hele er monteret ✨

Virkelig en god oplevelse

Virkelig en god oplevelse. Kvaliteten er i top og kundeservice er rigtig god på mail.

10 juni 2026

Antwoord van Gelænderbutikken.dk

Tak for din fine anmeldelse!

Hvor dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at du er tilfreds med både kvaliteten og hjælpen fra kundeservice.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse ✨

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nemt tegne sit terrassehegn så det…

Nemt tegne sit terrassehegn så det kommer til og passe til ens bolig.
Hurtig svar fra Frederik på ens spørgsmål 👍

1 juni 2026

Antwoord van Gelænderbutikken.dk

Tak for din dejlige anmeldelse!
Hvor dejligt at høre at du er tilfreds med produktet. Vi er også glade for, at du fik hurtig hjælp på dine spørgsmål.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse ✨

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Umuligt at komme i kontakt med…

Det er umuligt at komme i kontakt med sælger/kundeservice og de svarer heller ikke på mails - bare med en status! Jeg havde håbet på at gøre brug af deres kampagne men det lader til at løbe ud i sandet.

15 mei 2026

Antwoord van Gelænderbutikken.dk

Hej, tak for din anmeldelse!

Vores salgsafdeling kontakter dig hurtigst muligt og du skal selvfølgelig også have lov til at gøre brug af vores kampagne.

Mvh, Gelænderbutikken.dk

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Umulig at få fat i sælgeren

Umulig at få fat i sælgeren. Har ringet og mailet men de ringer ikke tilbage. Har ellers talt med dem tidligere og de var rigtig flinke. Ved ikke lige hvorfor der er radio tavshed

8 mei 2026

Antwoord van Gelænderbutikken.dk

Vi beklager, at du har oplevet det som svært at komme i kontakt med os. Det er selvfølgelig vigtigt for os at vores kunder føler sig godt taget hånd om og får den hjælp de har brug for.

Tak for din feedback, og vi vil tage den til efterretning i vores fortsatte arbejde med at forbedre kundeoplevelsen.

Mvh, Gelænderbutikken.dk

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lynhurtig levering og god kvalitet. Er meget tilfreds med produkterne.

17 april 2026

Antwoord van Gelænderbutikken.dk

Tak for din anmeldelse! Hvor dejligt at høre at du er tilfreds med både produktet og oplevelsen ✨

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg bestilte og betalte for et glashegn…

Jeg bestilte og betalte for et glashegn den 26 marts. Jeg har endnu ikke modtaget nogle varer og gelænderbutikken er ikke i stand til at fortælle mig, hvornår hegnet leveres. Så håndværkerne kan ikke gøre projektet færdigt. Byggeriet er gået i stå

2 april 2026

Antwoord van Gelænderbutikken.dk

Vi beklager, at der opstod en forsinkelse med leveringen, og vi forstår, at det påvirkede jeres projekt. Vi kan se, at rækværket nu er kommet frem, og vi håber, at I er tilfredse med slutresultatet.

Tak for jeres tålmodighed og for, at I valgte os! ✨

25 maart 2026

Antwoord van Gelænderbutikken.dk

Mange tak for din anmeldelse!
Det er dejligt at høre, at du er tilfreds – det betyder meget for os ✨

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gode produkter og rigtig god kundeservice

Bestilte nogle hvidmalede håndlister samt holdere hertil. Fik rigtig god vejledning af Frederik, som også hjalp med tekniske detaljer.
Rigtig god kundeservice.

22 januari 2026

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Fint koncept, men tvivler på kvaliteten

Smart designværktøj online og service og vejledning inden køb var god. Ved modtagelse var deres samlevejledning OK, dog med enkelte mangler/uoverenssemmelster i informationen. Til gengæld havde de fine instruksvideoer.

Efterkøbsoplevelsen er ikke lige så god. Jeg kontaktede dem angående en potentiel reklamation på en defekt træoverligger, da en ud af de tre træoverliggere er sprækket mere end hvad man kan forvente rimeligt. Til at begynde med svarede de hjælpsomt. Men da jeg nævnte, at jeg mente det burde være dækket af reklamationsretten inden for de to år (det har været opsat ca. 6 mdr), holdt kommunikationen op. Jeg rykkede for svar igen efter et par ugers stilhed, men har ikke hørt fra dem - nu nærmer vi os en måned. Det er ærgerligt, for jeg havde ellers en positiv oplevelse i starten.

30 juni 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jamen har ikke købt noget men har…

Jamen har ikke købt noget men har forsøgt at ringe 15 gange skrevet 5 mails og er kommet igennem engang og han skulle sende tilbud indenfor 5-10 minutter det var så igår

12 maart 2025

Hej Rasmus,

Tak for din henvendelse.

Tilbud blev desværre sendt til den forkerte mailadresse igår men er gensendt til den rigtige mail idag efter din henvendelse på email til os.

Ønsker dig en god dag! / Gelænderbutikken