Total iorden. Vi har fået et gelænder/ håndliste på mål. Havde først bestilt et færdigt et fra Dolle fra anden leverandør, hvor de skulle sættes sammen . Måtte sende retur - alt for grimt. Dette produ... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Varen blev ikke leveret den aftalte dag, fredag, men kom så om mandagen. Det ville have været fint på forhånd at vide, at det ikke kunne leveres på den aftalte dag. Jeg blev endda ringet op onsdag,... Toon meer
Fra start til færdigt projekt god vejledning på video. Før afsendelse fik billede af det afsendte. Ved modtagelse fik mail om indhold i forsendelse til tjek. Spørgsmål undervejs besvaret hurtigt. Det... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Contactgegevens
Åkerslundsgatan 10, SE-26273, Ängelholm, Zweden
- 78 79 12 20
- info@gelaenderbutikken.dk
- www.gelaenderbutikken.dk
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Fantastisk service selv efter reklamation..
Da vi modtog produktet var det ikke op til vore forventninger; men efter bare en henvendelse modtog vi et nyt og fejlfrit produkt. En fantastisk service som firmaet kan være stolte af.
Fremragende produkt og hjemmeside.
Fremragende produkt og hjemmeside.
Jeg kan varmt anbefale at snakke Frederik Thomassen, som var vores konsulent.
Super service og super flot produkter.
Kvalitet er i TOP! Brugsanvisning er super og der er ALT med til opsætning af gelænderne og lidt mere til såsom skæreolie og skæretappe osv.
Det er så nemt at designe gelænder på hjemmeside.
Det er nemt at forstår information og brugsanvisningerne.
Virkelig kvalitets produkt til meget fornuftig pris.
Jeg kan kun på det varmeste anbefale firmaet.
Meget nem at bestille
Meget nem at bestille, god og hjælpsom chat medarbejder. Produkten er super godt. Vi er meget tilfreds.
Utrolig flot produkt
Utrolig flot produkt! Det kræver lidt snilde og tid at sætte op, men når det først er oppe, spiller det!
God kundeservice og betjening, også ved spørgsmål.
Kunne godt bruge en lidt mere udførlig monteringsvejledning 😊
Kvalitet er i orden
Kvalitet er i orden, udførligt brugsanvisning og der fulgte alt med til opsætning af varen. Selv skæreolie og skæretappe
Meget fin service og hurtig behandling
God service da jeg havde monterings…
God service da jeg havde monterings problem, de fiksede det 👍
Den dybe tallerken er opfundet på ny.
Det er et fantastisk system som Gelænderbutikken har udviklet. Det er superlet at designe sit eget rækværk eller gelænder på hjemmesiden. Man betale og bestille alle komponenterne, som herefter bliver leveret af en fragtmand på din egen bopæl. Man skal naturligvis være i stand til selv at bore de nødvenlige huller og skære gevind i hullerne, men både HHS-bor og snittap følger med pakken. Alternativt kan man købe monteringen af en lokal smed.
Satisfied customer
Loved the railings we ordered. Looked exactly like we wanted and was delivered ahead of schedule. Great experience overall.
Levering til tiden og gode instrukser
Levering til tiden og med gode instruktioner og flot resultat. Da der manglede et par billeder i instruktionen, så var onlinesupport hurtige til at opdatere og løse det, så alt blev tilgængeligt med det samme.
Har gennem afskillige uger forsøgt at…
Har gennem afskillige uger forsøgt at lave en aftale om et gelænder. Der er sendt fine cad tegninger med mål. Ønske om produkt type aftalt men det sendes pludselig nye forslag til os. Telefonen bliver nu ikke taget og mail bliver ikke besvaret.
Hvis det måden man behandler kunder på er det ikke seriøst.
Tak for svar. Vi havde selv et løsningsforslag til at vi selv kunne skære lidt af den foreslåede hæftning.
Men da i stadig ikke besvarer hverken telefonopkald eller svarer på vores mail er det tydeligt svært at have en dialog med jer.

Antwoord van Gelænderbutikken.dk
fine produkter og god specifikation.
fine produkter og god specifikation.
ikke specielt billigt, men lever op til kvaliteten.
Hurtig levering og der manglede 4 afdækninger, de blev eftersendt med det samme uden nogen form for diskution
Nemt at montere med samlevejledningen…
Nemt at montere med samlevejledningen og skide flot resultat.
Det fungerede!
Det fungerede!
Pakket godt - klar til forbrugeren - nemt at gå til gør det super hurtigt at få gelænderen op at stå!!
Super god service....
Super god service....
Rigtig dejlig telefon samtale..
Hvor jeg fik svar på de spørgsmål som jeg havde...😃😃